Far ting

1 år siden |  0 comments  |  Fritid

Nogle gange kan det være svært at finde på ting, som du kan lave med dine børn. Der kan du hurtigt komme til at tage den på rutinen og lave det, som I plejer at lave. Det er der heller ikke noget galt i, men det kan være svært, at I laver noget andet en gang imellem. Hvis I skal lave noget uden børnenes mor, er det særligt sjovt, at I laver noget, som I ikke plejer at lave, når I er sammen med hende. Vi giver her tre bud på mandeting, som du kan lave med dine børn.

Tag på tur og byg en hule ude i skoven


De fleste børn elsker muligheden for at komme ud i naturen og tumle rundt uden at skulle tænke over om de bliver beskidte. Det kan derfor være en god ide, at du tager børnene med ud i en skov og bygger en hule sammen med dem. Hvis I tager lidt værktøj med og for eksempel noget snor, kan I komme rigtig langt på bare et par timer. Børnene vil helt sikkert synes, at det er sjovt, at I går rundt og finder grene til hulen og planlægger, hvordan I skal få den bygget på den bedste måde.

Udover værktøj og reb er der også nogle andre ting, der kan være en god ide, når I tager ud i skoven. Det kan for eksempel være toiletpapir, hvis der ikke er et toilet i nærheden, skiftetøj til dig og børnene og mad og drikke. Det kan være en god ide at smøre en madpakke hjemmefra og tage en drikkedunk med til hvert af børnene. Det kan f.eks. være en nalgene drikkedunk der kan holde til lidt af hvert.

Se en film i biografen


En anden hyggelig aktivitet er, at I kan tage i biografen og se en film sammen. Så kan I spise masser af popcorn og drikke sodavand og have en rigtig hyggelig dag sammen. For at biografturen bliver en rigtig mandeting, kommer det selvfølgelig helt an på valget af film. Det skal helst være en film, som børnenes mor i hvert fald ikke har lyst til at se i biografen. Det kan være en actionfilm eller en tegnefilm med biler i hovedrollen eller lignende. Det vil være rigtig sjovt for børnene at komme ind og se sådan nogle film.

Lave bål og bage snobrød


Hvis I har en have, kan I nemt lave bål ude i haven. Ellers må I finde en bålplads i nærheden, hvor I kan få startet et bål. Det er en sjov aktivitet for børnene, når de skal gå og samle kævler til at lægge på bålet og prøve at få ild i dem bagefter. Samtidig er det en meget praktisk viden for dem at have. Hjemmefra kan du så have forberedt en god snobrødsdej, som I kan lave snobrød af, når I har fået gang i ilden. Hvis det skal være nogle rigtige mandesnobrød, er det en god ide at tage pølser eller bacon med til at spise sammen med det færdige brød. 

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvilket udstyr skal der være styr på ifm. fodbold?

Det vigtigste udstyr, som en fodboldspiller skal have er en trøje, shorts, fodboldstrømper, fodboldstøvler og så selvfølgelig benskinner. Fodboldstøvler er det mest centrale udstyr, og hvis de er udført i kvalitetsmaterialer, så kan det meget vel bet...

Read More
Hold en rigtig mandefastelavn

Er du til store, saftige bøffer og en god gang fis og ballade? Så er en mandefastelavn lige noget for dig. Kokken Lars Thrane giver gode råd til den perfekte bøf, for den rigtige mand. Måske er du enig i hans udsagn om, at alt under 300 gram er pålæg...

Read More
Tre gode råd til et pænt ansigt

Ønsker man at imponere pigerne, men er usikker på sig selv, grundet uren hud eller lignende, skal man ikke lade sig skræmme væk eller give op. Det er nemlig ikke umuligt at kæmpe sig til et pænt ansigt. Vi giver her tre gode råd til, hvordan man beds...

Read More