parforhold

1 år siden |  0 comments  |  Livsstil

At pleje sit parforhold er ekstremt vigtigt hvis det skal holde tidens tand. De fleste par starter ud med en stærk forelskelse, men så bliver det hverdag, og hvis ikke man gør noget aktivt for det risikerer man at man når det punkt hvor kærlighedsgnisten dør - og så er det ikke sikkert den kan tændes igen.

Så læs og brug disse råd og hold fast ved flammen inden den forsvinder:

Tag på hotel


Kærligheden blomstrer typisk når man kommer ud af de vante hverdagsrammer, men man behøver ikke vente til ferien for at komme ud af rammerne. Tag din kæreste med på hotel, drik Belvedere i baren og mærk hvordan I kommer tættere på hinanden igen.

Forebyggende parterapi


De fleste der starter på parterapi gør det først når forholdet for alvor er kørt af sporet, men det er en udbredt misforståelse at man skal vente og bruge parterapi som en sidste løsning. Ligesom du jo heller ikke skal vente med at motionere til efter du har fået et hjerteslag skal du gå til parterapi netop så dit forhold ikke går i stykker. En god parterapeut vil kunne give jer værktøjer I kan bruge i jeres samspil resten af livet, og konsultationerne kan ende med at være de bedste timer I nogensinde har brugt.

Lav noget sjovt sammen


En anden god måde at komme tættere på hinanden er hvis I ofte laver noget sammen som i bund og grund bare er sjovt. Det kan være at I tager i Tivoli, til comedy-show, ud på et klatrevæg eller noget helt andet sammen, men det vigtige er at I i hvert fald 2 gange om måneden bare har det virkelig sjovt sammen og på den måde kommer tættere på hinanden.

Bevar respekten mellem hinanden


Vi ved jo godt at det ikke altid kan være en dans på roser, men det er virkelig når parf0rholdet begynder at gå lidt i hårknude at det skal stå sin prøve. Hvis din partner gør noget der gør dig vred (og det kommer han/hun med garanti til på et tidspunkt) så hjælper det ikke med skældud eller råben og skrigen. Du skal i stedet stille og roligt forklare din partner hvor og hvordan dine grænser er blevet overtrådt, og så skal i diskutere det som voksne mennesker.

Husk champagne


Der går tit hverdag i det, og ligesom man kan tage på hotel kan også champagne være en god måde at komme lidt ud af det der hverdagstrummerum. Fejr de små gode ting der sker - jeres barn har klaret det godt i en prøve, I har formået at undgå at spise chokolade i en uge, en af jer har gjort noget godt på arbejdspladsen. Det er i bund og grund ligegyldigt hvad det er, det vigtige er bare at I husker at få fejret de små ting også.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan finder du den bedste dyne og hovedpude til dig!

Vi bruger rigtig meget af vores liv på at ligge i vores seng og sove. Søvn er noget af det vigtigste i forhold til at leve et sundt liv med masser af livskvalitet. Det viser sig nemlig, at folk, der sover dårligt eller ikke sover nok ofte har lavere...

Read More
Skæg – det mest mandlige!

Der er ingen tvivl – skæg må være det mest mandlige man kan komme i tanken om. Skæg er med til at ændre udseende hos de fleste mænd, og vi kan ligeså godt indrømme det – det klæder også de fleste mænd. For at sørge for at skægge vokser pænt og jævnt,...

Read More
Få stillet din oplevelsestrang

At rejse er at leve, og derfor kan det heller ikke undgås, at man engang imellem står med følelsen af, at man trænger til at komme ud og opleve den store verden. Men det er ikke altid så nemt at komme af sted, eftersom det skal passe ind i den hverda...

Read More