MANDENS

American Crew Voks

American Crew voks har revolutioneret måden mænd sætter hår på, da deres produkter har åbnet for helt nye muligheder inden for hair-styling. Det er et forholdsvist nyt mærke, som startede i Denver i 1994. I løbet af få år blev det verdensomspændende, da stylister verden over fik øjnene op for de gode kvaliteter ved deres produkter. Nu er det et af de største og mest anerkendte mærker, hvorfor det kan købes i alle større webshops, som sælger voks og hårprodukter til mænd. Vi har her i artiklen set nærmere på de bedst sælgende American Crew produkter, som vi hver især giver en beskrivelse af.

Populære produkter

American Crew Voks med mat look – det populære valg

Er du til det populære matte look, så skal du vælge en hårvoks som modellen Fiber. Fiber er en af de bedst sælgende hårvoks fra American Crew, og den har både et fantastisk hold og giver det eftertragtede bløde matte look. Den kan sagtens holde en hel dag og er særlig egnet til dig med kort hår. Den har en frisk duft af citrus, men kun en smule, så det ikke bliver for meget. American Crew Fiber har vundet flere awards og priser.

Se også: Renati Voks

Hårvoks med medium hold og lidt shine – hvad er rigtigt for mig?

Hårvoks med en smule shine er blevet populært igen, og American Crew har nogle rigtigt gode produkter til formålet. Et af deres bedst sælgende produkter i denne kategori er deres Forming Cream. Den passer til alle hårtyper og er utrolig nem at bruge. Den giver et medium hold og tilføjer den flotte shine på en naturlig måde, og uden at det bliver for meget. Denne voks er nem at fordele og den modvirker, at håret klumper unødigt sammen.

Billig eller dyr voks?

Med alle de gode egenskaber, så skulle man tro at American Crew var meget dyrt, men dette er faktisk ikke tilfældet. Stort set alt deres typer voks kan man få til under 100 kr. pr. bøtte, hvilket er meget billigt for voks i denne kvalitet. Voksens styrke og holdbarhed gør desuden, at du ikke behøver bruge særligt meget af det. På denne måde kan voksen holde i lang tid, og udgifterne til voks er derfor yderst begrænsede. Selvfølgelig kan du købe billigere noname voks i et supermarked, men så er kvaliteten også en helt anden. Sammenligner man med andre mærkevarer, så ligger American Crew faktisk til den billigere side. Du får derfor utroligt meget for pengene, hvilket også er en af de væsentligste grunde til mærkets store succes.

Hold hovedbunden sund med American Crew Shampoo

Det er vigtigt at have noget godt shampoo, så du er i stand til at vaske voksen ud igen. Det er nemlig ikke sundt for hovedbunden, hvis man ikke får vasket det ordentligt ud. Derfor har American Crew lavet noget shampoo også, som er super godt til dette formål. Samtidig er denne shampoo fremstillet i sunde materialer, som sikrer perfekt sundhed og styrke til din hovedbund. Dette modvirker skæl og holder dit hår sundt og flot. Det kan derfor anbefales at købe noget af denne gode shampoo, når man alligevel skal købe voks på nettet. De fleste større webshops med hårprodukter har et stort udvalg af American Crew shampoo.

American Crew Voks Test / Anmeldelse (video):

I nedenstående videoer kan du (på engelsk) se anmeldelser af de forskellige American Crew voks udgaver:

0/5 (0 Reviews)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også