MANDENS

Få en flot bil med den bedste bilshampoo

Når du ejer en bil, er der mange ting i forhold til bilpleje og vedligeholdelse.

Og her er det synlige selvfølgelig dèn ting, som de fleste af os klarer selv. Polerering af fælge og lak er noget, som de fleste bilelsker bruger tid på. Helt ligesom det med at vaske bilen for snavs, mudder og salt er en nødvendighed.

I denne autoshampoo test finder du hjælpemidler til at rengøre bilen, så den holder sig flot. Og hvor polering og lakforsegler selvfølgelig kan gøre underværker.

Du finder mange forskellige auto- eller bilshampoo som de også kaldes. Og derfor kan du med fordel danne dig et hurtigt overblik i udvalget her, så du får den bedste shampoo til dit behov. For du finder autoshampoo med eller uden voks. Hvor mængden af voks måske kan være for meget til, hvad din bil kan holde til.

Alaska Autoshampoo er en af de store brands inde for bilpleje. Denne flaske indeholder 2 liter bilshampoo med højt indhold af effektive rensemidler. Du får en meget billig bilshampoo med voks der er drøj i brug. Produktet skummer under brug.

Sonax Autoshampoo - 1 liter

Sonax der ofte er kåret som testvinder for gode og skånsomme bilpleje produkter, har denne bilshampoo uden voks i 1 liter flaske. Et produkt der er effektiv mod hårdnakket snavs, hvor du kan bruge det ufortyndet til det værste. Produktet indeholder ikke voks, så du skal vaske oftere end produkter der indeholder voks til bedre beskyttelse.

Skyl bilen med vand hvor en vandslange med sprøjte gøre det nemmere til at fjerne det løstsiddende snavs. Bland Sonax aktivshampoo og vand i spand, og vask bilen med en bilbørste. Skyl efter med vand.

Når du er færdig, så tør efter med et vaskeskind så du undgår vand- og kalkpletter.

Sonax Xtreme aktivshampoo 2-i-1 – 500 ml

Sonax Aktivshampoo 2-i-1 kommer i en flaske af 500 ml. Du får en højeffekt koncentrat der med sin sammensætning er god til at fjerne snavs. Hvis du bruger den ufortyndet, kan du fjerne kraftige ting som insektrester og fugleklatter.

Sonax Aktivshampoo blandes med 20-30 ml. og 10 liter vand i en spand. Vask bilen på normal vis med en børste eller svamp, og tør efter med vaskeskind lige efter, så du undgår kalk- og vandpletter. Produktet kan også bruges med succes på glasfiber, glas, kunststof m.m.

Autoglym autoshampoo med voks – 500 ml

Autoglym bodywork shampoo conditioner indeholder voks til bedre beskyttelse af lakken på bilen. Du kan effektiv fjerne skidt, snavs og trafikfilm med Autoglym. Du doserer med 20 ml. shampoo til 10 liter vand.

Voksen i produktet giver en krystalklar og glansfuld overflade der med poleringsmiddel, kan beskytte og forstærke effekten.

Basta autoshampoo – 2 liter

Basta autoshampoo med voks, hvor du finder flasken både i 1 og 2 liter version. Det er en billig bilshampoo hvor 2 liter flasken koster lige omkring 40 kr.

Med 2 liter shampoo er du sikret omkring 40 bilvaske. Autoshampoo med skum så du nemmere kan få vasket og skyllet af igen. Tør efter med vaskeskind.

Liqui Moly bilshampoo med voks – 1 liter

Bilshampoo med voks i 1 liter flaske fra Liqui Moly. Produkt i den lidt højere prisklasse til vask og den hurtige lakpleje med voks og tensider.

God til at fjerne snavs og rengøre skånsomt.

7 Stars bilshampoo – 24 kg

Hvis 1 og 2 liters flasker ikke er nok til dit behov, eller du ønsker at spare penge ved stor indkøb, kan denne 7 Stars shampoo på 24 kg måske være perfekt.

Du får en koncentreret bilshampoo der indeholder kokosfedt, fri for salt og andre skadelige stoffer for lakken. Der er tilsat rustbeskyttende additiver og produktet virker antistatisk.

Kärcher bilshampoo og skumdyse

Syntes du også at vaske bil tager for lang tid, og generelt bare er kedeligt, så er dette Kärchers sæt det rigtige valg for dig.

Du får en god shampoo der er forholdsvis mild mod lakken og samtidig er yderst effektiv. Den gør hvad den skal, den opløser al snavs og skidt fra bilens lak på ingen tid.

Kärchers shampoo giver god vedvarende beskyttelse der kan holde i lang tid. Ved køb medfølger en specialdesignet skumdyse. Denne skumdyse kan bruges til alle Kärchers ”Plug’n’clean-flasker”. Skumdysen laver et tykt lag skum der lægger sig på bilens overflade og opløser al fedt, snavs og skidt. Det betyder, at du hurtigt og effektivt kan få din bil vasket. Hvis du ikke syntes det er hurtigt og simpelt, så er sæben også hurtigtørrende, hvilket vil sige du ikke skal til at bøvle med det bagefter.

pH-neutral sæbe eller ej?

Går du ned i det nærmeste supermarked og køber den første og bedste bilshampoo du støder på, kan det sagtens være at din bil kommer til at tage mere skade end gavn.

Derfor er det en god ide at være opmærksom på, om sæben du tager med hjem er pH-neutral. Dette sikrer at sæben ikke er for hård mod din lak, og den ikke kommer til at tage skade.

Ekstra udstyr

Du bør bruge et vaskeskind eller svamp, så du minimere risikoen for kalk- og vandpletter der vil komme efter bilvasken.

4.3/5 (3 Reviews)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også