Bajonetsav

Leder du efter en ny bajonetsav til værkstedet? Så vil vi gerne hjælpe dig med at besvare de mest pressende spørgsmål – for hvad skal man egentligt være opmærksom på, inden man køber? Det kigger vi nærmere på i denne guide.

Vi ved, at de fleste handymen går utroligt meget op i kvalitet, og dette opnår man kun med det bedste udstyr, og derfor lægger vi stort fokus på, hvordan man finder den bedste kvalitet til den laveste pris.

Populære bajonetsave

HiKOKI bajonetsav CR18DSL 18V TO

HiKOKI bajonetsav CR18DSL 18V TO

Kompakt og velbalanceret Ergonomisk gummibelagt greb Stærk motor og høj savkapacitet Elektronisk hastighedsregulering Enkelt, hurtigt og værktøjsfrit klingeskift Universalt klingefæste 180° vendbar...



KR.1623.00
Mere info



HiKOKI bajonetsav CR13V2 1010W

HiKOKI bajonetsav CR13V2 1010W

Meget høj savkapacitet Nemt, hurtigt og værktøjsfrit klingeskift Universalt klingefæste (T-skaft) Gummibeklædt maskinkrop Trinløs variabel hastighedsregulering Stor let tilgængelig afbryder Let...



KR.1498.00
Mere info



Hvilke ting bør jeg ellers overveje?

Når du skal ud at købe saven, er der et par ting, du kan have glæde af at overveje inden. Disse er for eksempel:

 • Evne
  Hvilke materialer skal saven være effektiv nok til at save i? Her er det ofte godt at rykke et niveau op i evnen, da saven derved vil virke mere håndterlig, og batteriet vil holde i længere tid.
 • Levetid
  Levetid handler både om batteriet og saven. Her hænger kvalitet og levetid naturligvis sammen. Så hvis du vil have et pålideligt stykke værktøj i mange år, kan du med fordel gå efter lidt ekstra kvalitet.
 • Ergonomi og brugervenlighed
  Hvor kraftige må vibrationerne være? Hvad må vægten max være? Det er vigtigt, at værktøjet er ergonomisk, hvis du skal anvende det i mange timer ad gangen.

En bajonetsav kan anvendes til flere forskellige opgaver. Det er dog ikke alle opgaver, den klarer til perfektion. Her er det vigtigt, at du har finishen i tankerne. Hvis snitfladerne skal være pæne og glatte, kan du med fordel bruge en anden type af sav.

Bajonetsaven giver ikke altid de pæneste snitflader, men derimod er den vildt effektiv. Dette gør den blandt andet praktisk til nedrivningsopgave. En kraftig bajonetsav vil ubesværet skære igennem rør, vægge og vinduer, og derved kan denne type af sav bruges til utallige typer af nedrivning.

Man kan dog ikke sige, at en bajonetsav kun kan anvendes til nedrivning. Det er nemlig ikke så meget saven, som klingen, der gør forskellen. Hvis blot du finder den helt perfekte klinge til arbejdsopgaven, så vil det være muligt at klare opgaven til perfektion med denne type af sav.

Så når du har fundet den rette sav til værkstedet, kan du med fordel købe et udvalg af klinger, så du kan klare alle projekter.

Hvilket mærke skal jeg vælge for at få den bedste kvalitet til prisen?

Vi har lige nævnt at kvalitet og levetid hænger godt sammen, og derfor vælger vi her at fremlægge nogle af de bedste mærker, der fremstiller bajonetsave.

 • Bosch
 • Makita
 • DeWalt
 • Milwaukee

Hvis du vælger en bajonetsav fra et af disse mærker, kan du være sikker på, at du har et stykke værktøj, der vil holde i mange år, og som kan bidrage til de bedste resultater.

Hvor bør jeg købe en bajonet sav?

Men hvor køber man så en bajonetsav? Hvis vi stadig går efter at finde den højeste kvalitet til den laveste pris, så er vores råd, at du bør kigge på de mange store webshops, der sælger værktøj.

Dette kan for eksempel være Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Biltema. Når du kigger hos disse forhandlere, bør du altid se grundigt efter de bedste tilbud. Den store fordel, ved at handle ved store webshops frem for lokale forhandlere, er, at du finder en kæmpestort udvalg, og den hårde konkurrence mellem forhandlerne skaber bedre tilbud og skarpere priser.

Nu har vi altså klargjort, hvad du skal kigge efter, så hvad venter du på?

0/5 (0 Reviews)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email