Betonfliser

Der er et hav af forskellige modeller at vælge mellem, hvis man ønsker at få lagt fliser i haven.

Vil du selv kaste dig over projektet, er der nogle modeller, der er sværere at arbejde med end andre. Vælger du betonfliser, kan du nemt, hurtigt og billigt få anlagt fliser i din have og ende op med et flot resultat.

Betonfliser er en af de mest populære fliseformer, når man skal anlægge terrasser, indkørsler, gangstier eller noget helt fjerde. Derfor kan det af både praktiske og økonomiske årsager, kan det være smart at benytte sig af denne type fliser.

Populære betonfliser

Grå 30x60x8 betonfliser

Grå 30x60x8 betonfliser

Bestil 30x60x8 cm betonfliser fra FC Beton i Aalborg og få leveret direkte til den ønskede adresse på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Du kan også hente 30x60 fliserne fra vores lager.KR.18.35
Mere infoBetonfliser 40x40x6 Grå

Betonfliser 40x40x6 Grå

De grå 40x40x6 cm betonfliser er en populær flise til haven og terrassen. Vi leverer på Sjælland, Fyn eller til Jylland. Du kan også bestille fliser til afhentning i Aalborg eller Gadbjerg.KR.14.23
Mere infoBetonfliser 40x40x5 Grå

Betonfliser 40x40x5 Grå

De grå 40x40x5 cm betonfliser er gode og billige fliser til haven. Du kan bestille betonfliserne til levering på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Du kan også bestille fliser til afhentning i Aalborg.KR.11.60
Mere infoBetonfliser 50x50x5 Grå

Betonfliser 50x50x5 Grå

Betonfliser som vores 50x50 cm fliser kendes også som havefliser. Du kan bestille betonfliserne her på fc-beton.dk til levering ved adresser på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Du har også mulighed...KR.18.13
Mere infoHvor store betonfliser bør jeg købe?

Betonfliser fås i mange forskellige størrelser, alt efter hvad de skal benyttes til og hvilket udtryk man ønsker at skabe, når man anlægger sin terrasse, sti eller lignende.

Typisk fås fliserne i kvadrater med størrelserne 30×30 cm, 40×0 cm, 50×50 cm eller 60×60 cm. De større fliser kan være praktiske at benytte i eksempelvis en indkørsel, hvor der helst bør være et plant underlag med tætte samlinger.

De mindre modeller er nemmere at få til at ligge pænt, hvis man eksempelvis ønsker en sti der skal sno sig gennem haven, eller vil have lagt fliserne i et bestemt mønster.

I hvilken farve kan jeg købe betonfliser?

Beton er en sammenblanding af flere forskellige materialer. Her indgår som regel cement, sand, sten og vand. Denne blanding vil stort set altid give en grålig farve, og derfor bliver farven på fliserne ligeledes grå, når materialet er størknet.

Dog kan fliserne være til at få i forskellige nuancer, afhængigt af hvilken type sten eller sand, der er benyttet i sammenblandingen af betonen.

Dog er det visse steder muligt at købe betonfliser, hvor der er tilsat farve i sammenblandingen. Dette vil sige at du kan købe fliser, der har sorte, beige eller rødlige nuancer, i stedet for de klassiske grå.

I hvilke former kan jeg købe betonfliser?

Afhængigt af hvad du skal benytte fliserne til, kan det være nødvendigt med en bestemt fliseform. Derfor produceres betonfliser også i flere forskellige former.

Blandt de mest populære former er de kvadratiske havefliser, der er nemme at lægge og ligeledes kan kombineres med andre former af betonfliser.

For at give mere spil i belægningen, kan fliserne også købes som mindre brosten lavet i beton. Her er større mulighed for at lave belægning i forskellige mønstre og ligeledes mulighed for at kombinere med andre størrelser af fliser, så der kommer spil i flisebelægningen, hvis man eksempelvis ønsker at lægge en flot terrasse

0/5 (0 Reviews)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email