Der er mange gode barbermaskiner på markedet, men især Braun og Phillips laver nogle virkelig gode modeller. Det er to af verdens største mærker inden for barbermaskiner, og deres produkter har solgt i millioner af eksemplarer. Her i artiklen kigger jeg nærmere på Braun barbermaskiner, og jeg har lavet en guide med køb af den rette barbermaskine til netop dit behov.

Braun er verdensførende inden for barbermaskiner

Braun er en tysk virksomhed, som blev grundlagt i 1921 af maskiningeniøren, Max Braun. De har i mange år været kendt for at lave nogle af verdens bedste barbermaskiner, og mærket har vundet adskillige tests af barbermaskiner. Deres produkter er særligt kendt for god holdbarhed, og en Braun Shaver kan holde i adskillige år. Den er nemlig bygget af kvalitetsdele og gennemtestet af millioner af mænd gennem årene. Der er derfor ingen børnesygdomme tilbage ved deres produkter, så tingene virker bare som de skal. Ligeledes får man meget for pengene, da Brauns produkter ikke er væsentligt dyrere end de fleste andre mærker. Tager man højde for den lange holdbarhed, så er der rigtig god værdi for pengene i en Braun Barbermaskine.

Skal du vælge Braun serie 3, 5, 7 eller 9?

Braun har lavet et utal af forskellige barbermaskiner. Deres mest kendte modeller går under serienavnene 3, 5, 7 og 9. De bliver bedre og dyrere, jo højere tal du kommer til. Om du skal vælge den ene eller anden model kommer an på mange ting. Der er ingen tvivl om, at alle modellerne sagtens kan barbere dit skæg på en god måde. De dyrere modeller har dog den nyeste teknologi, og ligesom alle andre produkter, så er der også sket store forbedringer på markedet for barbermaskiner. Du kan derfor klare din barbering hurtige og mere præcist, hvis du f.eks. vælger en 7 eller 9 serie. Det er klart mænd med kraftig skægvækst, som vil kunne mærke den største forskel. Maskinen kommer nemlig på et helt andet og stort arbejde, når den skal klippe mange og genstridige hår. Jeg har selv forholdsvis kraftig skægvækst og har en Braun barbermaskine serie 7, hvilket jeg har været rigtig glad for. Den har holdt flere år, og den virker stadig ligeså god som ny. Havde jeg haft mindre skægvækst, ville jeg dog have sparet de ekstra penge og valgt en billigere model.

Barber dig under bruseren

Næsten alle Brauns barbermaskiner er designet til at tåle vand. Du kan derfor nemt tage den med i bruseren og klare barberingen her. Huden har ofte bedre af en barbering i badet, da både hud og hår bliver blødere efter noget tid i badet. Samtidig er det utroligt nemt med rengøringen, da skægstubbene bare bliver skyllet ud i afløbet. Husk dog lige at tjekke specifikationerne på den valgte model, om den nu også kan tåle en tur i bruseren. Mig bekendt kan alle nyere modeller fra Braun klare dette.

Køb din barbermaskine på nettet

De billigste priser på barbermaskiner finder du oftest på nettet, da der er stor konkurrence mellem netbutikkerne. De seneste år er denne konkurrence blevet skærpet via nye butikker, som prøvet at komme ind på dette marked. De fysiske butikker har ligeledes svært ved at holde deres priser ligeså lave, da de skal betale for lokaler og ekspedienter. Man kan alligevel ikke få lov til at prøve en barbermaskine inden køb, så der er faktisk ingen grund til at købe den i en fysisk butik.

Braun Barbermaskine Test:

I nedenstånde Braun Barbermaskine Test kan du se lidt mere om hvilken Braun Barbermaskine du skal vælge som en del af dit barbersæt, samt test / udpakning af nogle af de forskellige modeller:

Braun Men's Electric Shaver Guide | Braun Shavers
Braun Series 9 9095cc Review – Full Overview and Recommendation
Best Cheap Electric Shaver 2017 Braun Series 5 5090cc Review+Test Foil Razor For Men
How to Use My Braun Series 9 Electric Shaver | Braun Shavers

0/5 (0 Reviews)