Guiden til den bedste Braun shaver

Nogle af de bedste shavere på markedet er en Braun Shaver, noget som det har været gennem en lang årrække. Det er derfor også med god grund, at Braun har solgt millioner og atter millioner af deres populære shavere.

Ligesom alt muligt anden elektronik, så udvikler dette marked sig også. Derfor kommer de nyeste modeller også med nye og smartere funktioner, som sikrer en endnu bedre og mere skånsom barbering.

Her i artiklen har vi set nærmere på de populære modeller, ligesom vi har samlet nogle gode råd til barbering med en Braun barbermaskine.

Braun serie 7 – den måske mest populære shaver nogensinde

En af de aller mest solgte shavere nogensinde er Braun serie 7. Indtil den nye 9’er serie kom, så var dette topmodellen hos Braun.

Da den kom på markedet fik den fantastiske anmeldelser rundt på de forskellige blogs og testsider, og den blev hurtigt en stor bestseller.

Modellen blev især fremhævet for en fantastisk tæt barbering via den nyskabende Sonic teknologi. Sonic teknologien giver over 10.000 vibrationer i minuttet, hvilket hjælper med at fange langt flere hår.

Vibrationerne gør, at du ikke behøver presse shaveren så hårdt mod huden og den giver derfor en langt mere skånsom barbering.

På denne måde bliver din hud ikke så irriteret, og du undgår de grimme røde knopper. Knopperne kommer nemlig især ved overbelastet hud, og når shaveren skaber små riftier, hvor der senere kommer bakterier i.

Braun serie 9 – den nye topmodel

Hvis kun det bedste er godt nok til dig, så skal du vælge den nye Braun shaver serie 9. Dette er den nye topmodel, som har alt den nyeste teknologi inden for shavere til mænd.

Den får ligeledes fantastiske anmeldelser, men modellen minder dog en del om serie 7. Dette er dog på ingen måde dårligt, da 7’eren er en fantastisk maskine. Spørgsmålet er dog bare, om denne nye model er de ekstra penge værd.

Den har en opdateret og ifølge Braun endnu bedre Sonic funktion. Braun kalder den funktion for SyncroSonic, og den er speciallavet til at fange selv de mest genstridige og utilgængelige hår i et strøg.

Du undgår derfor at køre shaveren frem og tilbage over skægget flere gange, hvilket både sparer tid, og sparer din hud for irritation.

De fleste anmeldelser melder om en endnu tættere, hurtigere og mere skånsom barbering end forgængeren, men forskellen er ikke så stor igen. Det er også svært at forbedre end nærmest perfekt maskine, som den yderst populære serie 7.

Braun serie 5 giver god værdi for pengene

Hvis du ønsker en god Braun shaver til billige penge, så kan du med fordel vælge deres billigere serie 5. Da den kom på markedet, så vandt den adskillige tests hos flere store uafhængige forgrugermagasiner.

Den vandt bl.a. en stor test i Tænk og i det svenske Råd og Rön, som er en pendant til det danske Tænk. Dermed var den nok den bedste barbermaskine på markedet dengang.

Modellen har selvfølgelig ikke den helt nye teknologi, men du er stadig sikret en rigtig god barbering med denne maskine.

Alle Brauns maskiner er desuden designet til at holde i flere år, så på sigt bliver barbering med shaver også en af de billigste løsninger til skægget.

Den gode barbering med maskine

Når du har købt en god shaver, så skal du også huske at bruge denne rigtigt. For det første skal du huske at bruge den regelmæssigt, da langt skæg er hårdere at barbere for både maskinen og for din hud.

Man anbefaler derfor max 7 dage mellem hver barbering, men det kommer selvfølgelig meget an på din skægvækst. For de fleste er det optimalt at bruge maskinen oftere.

Braun serie 7 og 9 er desuden vandtætte. Du kan derfor med fordel barbere dig under bruseren, da det giver en rigtig skånsom barbering. Samtidig skylles alle hår ud i afløbet, så der er ingen rengøring efterfølgende.

Efter barberingen er det en god ide med aftershave eller fugtighedscreme. Selv de bedste shavere kan give små rifter og lettere tør hud, hvilket en fugtgivende aftershave kan afhjælpe.

Braun Shaver Test (video)

I nedenstående videoer kan du (på engelsk) se forskellige Braun Shaver Test af nogle af deres forskellige modeller:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email