Brøndring

Hvad end du skal have installeret en brønd eller kloak i haven, eller du ønsker at lave et alternativt højbed, så findes der en brøndring, der med garanti passer til dit projekt.

Dog kan det vær besværligt selv at finde frem til, præcis hvilket materiale og hvilken størrelse man bør gå efter. Her får du derfor et par gode råd til, hvad du først og fremmest bør være opmærksom på, når du skal i gang med dit projekt.

Populære brøndringe og rørbrøndkarme

Jemi - Rund rørbrøndkarm med dæksel til Ø280 mm brønd/rør (275 mm skørt diameter, maks. 1,5 tons belastning)

Jemi - Rund rørbrøndkarm med dæksel til Ø280 mm brønd/rør (275 mm skørt diameter, maks. 1,5 tons belastning)

Flydende rørbrøndkarm af støbejern som leveres inklusiv dæksel. Findes i flere varianter fra Ø100 til 425 mm brønde eller rør. Karmen er velegnet til brug på brønde af betonrør, men kan også...KR.538.00
Mere infoJemi - Firkantet rørbrøndkarm med dæksel til Ø280 mm brønd/rør (275 mm skørt diameter, maks. 1,5 tons belastning)

Jemi - Firkantet rørbrøndkarm med dæksel til Ø280 mm brønd/rør (275 mm skørt diameter, maks. 1,5 tons belastning)

Flydende rørbrøndkarm af støbejern som leveres inklusiv dæksel. Findes i flere varianter fra Ø100 til 425 mm brønde eller rør. Karmen er velegnet til brug på brønde af betonrør, men kan også...KR.647.00
Mere infoJemi - Firkantet rørbrøndkarm med dæksel til Ø200 mm brønd/rør (179 mm skørt diameter, maks. 1,5 tons belastning)

Jemi - Firkantet rørbrøndkarm med dæksel til Ø200 mm brønd/rør (179 mm skørt diameter, maks. 1,5 tons belastning)

Flydende rørbrøndkarm af støbejern som leveres inklusiv dæksel. Findes i flere varianter fra Ø100 til 425 mm brønde eller rør. Karmen er velegnet til brug på brønde af betonrør, men kan også...KR.470.00
Mere infoJemi - Firkantet rørbrøndkarm med dæksel til Ø315 mm brønd/rør (313 mm skørt diameter, maks. 1,5 tons belastning)

Jemi - Firkantet rørbrøndkarm med dæksel til Ø315 mm brønd/rør (313 mm skørt diameter, maks. 1,5 tons belastning)

Flydende rørbrøndkarm af støbejern som leveres inklusiv dæksel. Findes i flere varianter fra Ø100 til 425 mm brønde eller rør. Karmen er velegnet til brug på brønde af betonrør, men kan også...KR.696.00
Mere infoJemi - Rund rørbrøndkarm med dæksel til Ø315 mm brønd/rør (313 mm skørt diameter, maks. 1,5 tons belastning)

Jemi - Rund rørbrøndkarm med dæksel til Ø315 mm brønd/rør (313 mm skørt diameter, maks. 1,5 tons belastning)

Flydende rørbrøndkarm af støbejern som leveres inklusiv dæksel. Findes i flere varianter fra Ø100 til 425 mm brønde eller rør. Karmen er velegnet til brug på brønde af betonrør, men kan også...KR.512.00
Mere infoHvor stor en brøndring bør jeg købe?

Skal du købe en model, der skal benyttes til din kloak, er det vigtigt, du tager nogle mål på kloakken først. Du kan først finde frem til den rigtige størrelse, når du ved, hvad diameteren på dit opføringsrør i kloakken er, da brøndringen skal passe til denne.

Ringene fås dog i mange forskellige størrelser, så de passer til netop den kloak, du har ved din bolig eller i din have.

I hvilket materiale kan jeg købe brøndringe?

Det mest benyttede materiale er beton. Dette er både holdbart og er nemt at arbejde med, når du skal have opbygget din brønd eller kloak.

Nogle vælger dog også at købe modellerne i plast. Her er det blot vigtigt at sikre, at materialet er både robust og tykt, så det kan klare en vis belastning.

For den mest miljøvenlige model er mange producenter begyndt at producere ringene i genbrugsplast.

Kan jeg benytte brøndringe til plantebede?

Ringene har flere andre funktioner end blot at lede eksempelvis spildvand. Grundet deres mange forskellige udformninger og designs kan disse også benyttes til mere dekorative projekter.

Mange vælger at benytte dem til plantebede i stedet for selv at bygge et bed eller have det nede i havehøjde.

Ved at placere en brøndring på jorden, kan denne opfyldes med jord og benyttes som plantebed. De mange størrelsesvarianter gør, at du kan få netop den størrelse bed, du er på jagt efter.

Hvor kan jeg købe brøndringe?

Ringene kan ofte købes hos diverse VVS’ere eller betonvirksomheder. Her kan der være flere muligheder at vælge mellem, men det smarteste, du kan gøre, er at holde øje med, hvor de forhandles hos online forhandlere.

På den måde kan du lettest skabe dig et overblik over, hvor du kan købe en model i lige præcis den størrelse, du er på udkig efter, samt i det rigtige materiale.

Ydermere er de ofte tunge at slæbe afsted med. Ved at bestille online kan du hos de fleste få leveret direkte til din dør, så du selv slipper for det tunge slæbearbejde.

0/5 (0 Reviews)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email