MANDENS

Calvin Klein parfume har aldrig været mere populært

Selvom Calvin Klein parfume har været på markedet i mange år, så har det aldrig været mere populært end nu. Det er nemlig blevet sådan, at både unge og ældre elsker de klassiske og tidsløse parfumer fra det store amerikanske mærke. Vi har kigget nærmere på de forskellige dufte, samt set nærmere på hvor de købes billigst. Der kan nemlig være mange penge at spare, da priserne er ret forskellige fra sted til sted.

Populære dufte

Calvin Klein One parfume – populær unisex duft

Der er næsten ingen parfumer, som har formået at blive populære hos både mænd og kvinder.

Generelt er markedet for unisex parfume ikke så stort, selvom det dog har været i stigning de seneste år.

Den måske mest populære unisex parfume på markedet er One fra Calvin Klein, den har virkelig taget forbrugerne med storm. Desuden har det fået fantastiske anmeldelser på de forskellige kendte blogs om parfume.

Parfumen fremhæves for at være forfriskende med noter af grøn te, hvor alt i duften er fantastisk godt afbalanceret. Den falder altså både i mændene og kvindernes smag. Du kan endda dele den med din kæreste, så behøver i kun en god parfume.

Andre populære parfumer til mænd fra CK

Calvin Klein har lavet flere populære duftserier til mænd, og de mest kendte er Eternity og CK Free. De har begge solgt i millioner af eksemplarer, og de er stadig et stort hit i dag.

Der er også kommet flere opdaterede modeller af begge to, så de bliver ved med at være i tidens trend. Generelt er de dog klassiske og tidsløse, så det har udelukkende været små finpudsninger af duften. Der er heller ingen grund til at ændre noget så godt, som disse populære dufte. De har nemlig virkelig ramt plet og er nogle af de bedst sælgende parfumer til mænd gennem tiderne.

Køb din parfume på nettet og spar penge

Der bliver solgt parfume mange steder, men som regel er det billigst på nettet. Her skal netbutikkerne nemlig ikke bruge penge på fysiske lokaler og ekspedienter, hvorfor de kan holde priserne på et lavere niveau. Ellers er der også muligheden for tax free parfume, hvis man har været ude at rejse. Man skal dog være opmærksom på, at priserne på nettet faktisk ofte kan matche de tax free priser. Der er hård konkurrence mellem de forskellige netbutikker inden for dette område, hvilket igen er med til at holde priserne meget lave. Derfor har vi da også lavet en oversigt af udvalget, så du kan finde det bedste køb. Prøv evt. at kig på disse netbutikker uden for højsæsonen, så kan du af og til finde gode tilbud på Calvin Klein, Hugo Boss parfume og andre kendte mærker. Når de nye kollektioner kommer, så skal der sælges ud af de gamle, og her kan der være ekstra penge at spare. Er du i tvivl om du kan lide duften, kan du altid tage i din lokale parfume butik eller andre butikker og få en duftprøve først. Du er på ingen måde forpligtet til at købe i butikken, bare fordi du har fået en gratis prøve. Så kan du vende dig til duften nogle dage, og kan du lide den, så klik ind på nettet og gør et godt køb.

0/5 (0 Reviews)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også