MANDENS

Få styr på hygiejnen, mand!

God hygiejne er meget nødvendig både så vi kan være en del af sociallivet men også af helbredsmæssige årsager. Læs mere her om hvordan du kan sørge for altid at have en meget god hygiejne, og hvilke forskellige aspekter du bør overveje, når det kommer til din hygiejne. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Brug kvalitetsprodukter

Det kan være utroligt fristende at benytte de billige produkter, som man kan få øje på nede i supermarkedet. Mange af os tænker, at de vil kan være lige så gode, som de dyre hygiejne produkter man kan købe i en af de pænere butikker. Er der overhovedet så stor en forskel, når det kommer til stykket?

Ja, der er faktisk ret stor forskel på kvaliteten af produkter, og ofte hænger dette sammen med prisen på dem. Signatura har for eksempel nogle glimrende produkter, som er meget bedre at benytte sig af, end dem som du finder nede i supermarkedet.

I gode kvalitetsprodukter er der er en masse gode ingredienser, som er langt mere skånsom over for din hud (og giver et bedre resultat), end de billige produkter nede fra supermarkedet.

En shampoo er ikke blot en shampoo

En at de hygiejneprodukter, som vi alle benytter os af, er shampooen. Rigtig mange af os benytter en billig shampoo som vi har købt nede i supermarkedet – og ofte er den også købt på tilbud. Men det er ikke altid det bedste valg, vi kan tage for vores hår.

Tør hovedbund kan sagtens være et resultat af en dårlig shampoo, og hvis du døjer med tør hovedbund, så bør du overveje at prøve en ny shampoo. Hvis du ikke føler den store forskel, så kan du altid gå over til den billige variant igen.

Det er samtidig vigtigt at huske på, at man faktisk ikke skal bruge så meget shampoo ad gangen. Ofte skal man slet ikke bruge mere end en klat på størrelse med en to-krone, uanset hvor meget hår man har. Det er nemlig kun hovedbunden, som skal have shampoo. Resten af håret behøver ikke at have shampoo, og du kan endda risikere at udtørre dit hår, hvis du skrubber det ind i shampoo.

Husk at tage til frisøren

Når vi tager til frisøren, så får vi ikke ligefrem bedre hygiejne. Men vi kommer til at se en del med at soigneret ud, end hvis vi ikke gjorde det. Og vi ligner dermed mere end person, som har styr på vores hygiejne.

Husk derfor lige at smutte til frisøren og få dit hår fikset i en flot hårstil. Du kan eventuelt også overveje at tage til en barber, som kan hjælpe dig med at finde frem til et rigtig flot udseende, når det kommer til dit skæg.

0/5 (0 Reviews)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også