Fejemaskine

Mangler din plæneklipper, din havetraktor, dit drivhus og dine havemøbler en ny bedste ven?

Er du træt af at se på, at hele kastanjealleens overfrakke ligger og sviner ude i din pæne indkørsel, under din hæk, rundt om dine bede og rådner?

Gad du godt slippe af med snask, blade og grus på dine flisegange og i din indkørsel med et snuptag?

Så skal der lidt muskelkraft til af den motoriserede slags. En kost er ikke nok. Med en fejemaskine tager det kun få sekunder at gøre det hele fint og pænt igen. Læs mere herunder, hvis du overvejer at købe en fejemaskine.  

Populære fejemaskiner:

Combi 800TG fejemaskine + sneslynge

Combi 800TG fejemaskine + sneslynge

Combi 800TG fejemaskine + sneslyngeenhed.Combi 800TG er en alsidig og kraftfuld multimaskine, der giver mulighed for at arbejde med mange forskellige redskaber og dermed udføre en mængde opgaver.Dansk...KR.14997.00
Mere infoFejemaskine-pakke 6i1

Fejemaskine-pakke 6i1

Handy Sweep til rengøring året rundt. Her får du den fulde pakke med 6 dele: - Handy Sweep 619TG fejemaskine - Opsamlerkasse - Skrabeblad - LED lygte med holder - Snekæder - Regn-/beskyttelsescoverHandy...KR.5947.00
Mere infoFejemaskine m/mosfjerner

Fejemaskine m/mosfjerner

Fejemaskinepakke: HS710TG med mosfjerner tilbehør.Brug maskinen til snefjernelse, renholdelse året rundt samt fjernelse af mos i græsplænen med det effektive fjedresæt.Handy Sweep serien består...KR.5498.00
Mere infoFejemaskine-pakke

Fejemaskine-pakke

Her får du en pakke med: - Handy Sweep 650TG fejemaskine (212 cc) - BCU33S buskrydder (33 cc) med klinge og snørehovedHandy Sweep er effektiv til snerydning, hvor de specialudviklede børster med hele...KR.3898.00
Mere infoCombi 800TGE fejemaskine + sneslynge

Combi 800TGE fejemaskine + sneslynge

Combi 800TG fejemaskine + sneslyngeenhed.Combi 800TGE er en alsidig og kraftfuld multimaskine, der giver mulighed for at arbejde med mange forskellige redskaber og dermed udføre en mængde opgaver.<b>Dansk...KR.16097.00
Mere infoHvilken type fejemaskine skal jeg købe?

Nogle gange stopper selv den mest karske have- og handymand jo op og tænker over sit forbrug. Det hænder måske en gang imellem, at vi ser os varme på en maskine eller et stykke værktøj, som vi måske ikke helt er ved at dø uden at have derhjemme i skuret. Så køber vi det alligevel. Og så står det og samler støv.

Du drømmer om en fejemaskine til at klare det grove arbejde med at feje blade, grus og sne væk – men hvilken maskine skal du vælge? Hvordan kan du sikre dig, at du vælger en maskine, som kan dække dit behov, og som du bliver glad for i længden?

Når du skal vælge, hvad du skal bruge dine penge på, så tænk over dit behov. Du skal overveje, om din fejemaskine skal feje blade sammen, fjerne sne fra havegang, indkørsel eller fortov, eller om den skal sørge for pinligt rene kantsten langs en længere flisegang.

Fejemaskiner er ofte ganske specialiserede til at løse en bestemt type opgave optimalt, så gå efter den type, som imødekommer lige præcis dit behov.

Du kan med fordel kigge efter en model, der kan flere ting ved hjælp af forskellige børster og hastigheder. En sådan mere alsidig udgave koster måske lidt mere og fylder nogle gange også en del mere, men til gengæld får du løst flere opgaver og dermed sparet mere tid.

Hvilke mærker er de mest populære?

Der findes mange forskellige producenter. Du kan nemt finde følgende gode modeller hos disse mærker:

  • Honda
  • Texas
  • Kärcher
  • Nilfisk
  • Nibbi.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber fejemaskine?

Du kan finde fejemaskiner med forskellige særkender. Du skal naturligvis være bevidst om dit behov først.

Skal du bare feje hundehår sammen inde på stuens parketgulv?

Er det store arealer i boligforeningen, der skal holdes fri for blade?

Handler det mest om at slippe for at blive sagsøgt af postbuddet, fordi du ikke gider at skovle sne om vinteren ude på din del af fortovet?

Uanset hvad, så er der dog et par ting, som en fejemaskine skal kunne, for at den lever op til et flot kvalitetskrav. Disse ting bør du undersøge, inden du bestiller din maskine hjem:

  • Den skal kunne holde din grund pæn og ren med en minimal indsats.
  • Den skal kunne samle det, du har fejet sammen, så du let kan smide det direkte på komposten i en bunke eller i en trailer og køre det bort.

Fejemaskiner kan være kæmpestore maskiner eller små, fikse skub-modeller. Sørg for at få styr på, hvor meget din fejemaskine larmer, hvor meget benzin den bruger, og om den er velegnet til det, du skal bruge den til. Det er ikke alle lige gode til både blade og sne, så sørg for at finde den helt rigtige model til dit behov.

0/5 (0 Reviews)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email