MANDENS

Fem gaveideer til manden der har alt

Til manden der har alt – hvad skal man finde på af gaveideer? Det kan være svært når både julen og fødselsdag nærmer sig, når det ikke er til at vide hvad man skal give manden, der har alt. Det er kedeligt at købe det samme igen og igen.

På mange mænds ønskelister står der T-shirts, sokker og underbukser. Det er sjovere at tænke ud af boksen og finde på noget, som han slet ikke har regnet med.

Find på en gaveide i god tid

Uanset hvor godt du kender gavemodtageren, så kan det være svært at finde på noget, som han ikke kan undvære. Jo bedre du kender ham, desto nemmere vil det også være for dig at finde på en god gaveide. Du kan starte med at tænke over hvad han har af interesser. Måske er der noget udstyr til f.eks. jagt som han godt kunne bruge?

Det er en god ide, at du har et budget for, hvor meget en gave til ham må koste. På denne måde kan du finde på noget, der er indenfor rimelighedens grænser. Det er rigtig ærgerligt at have fundet på den perfekte gaveide, men ikke at have råd til den.

Fem gode bud på gaveideer til ham

Det gælder om at tænke bredt, så du er sikker på at finde på flere gaveideer der kunne være noget for ham. Her kommer fem gode bud på, hvad du kunne give ham:

  • Et oplevelsesgavekort (til en aktivitet som han med garanti vil glæde sig til)
  • Gavekort til hans fritidsinteresse (f.eks. jagt)
  • En personlig gave (hvis han kan lide at grille, kunne det være et forklæde med navn på)
  • Et nyt ur
  • Indgraverede ølglas (hvis han er typen, der elsker at drikke øl)

Lige noget for ham

Når du først begynder at komme i gang med at tænke i hans baner, så kan du hurtigt komme frem til nogle gode bud på gaver til ham. Det er sjovt så længe du kan finde på noget, som han aldrig selv vil komme i tanke om at han mangler eller ønsker sig. Det er de personlige og lidt anderledes gaver, som han som regel bliver glad for.

Det gælder om at tænke i gavemodtagerens tanker så vidt som muligt. Det vil sige, at du skal vælge den gaveide, som din mavefornemmelse fortæller dig han vil blive glad for.

Du kan slå dig sammen med andre

Hvis du finder på en vild men dyr gaveide, så kan du altid høre om der er andre som kunne tænke sig at være med på gaven. Jo flere man slår sig sammen, jo dyrere en gave kan man også give. Uanset hvad du finder på, så vil han sætter stor pris på, at du har brugt tid og energi på at finde frem til en fremragende gave til ham. Det er altid tanken der tæller, men hvis du virkelig har anstrengt dig, så vil dette også blive afspejlet i din gave.

5/5 (1 Review)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også