Fliserens

Vejret varierer meget i Danmark i løbet af de fire årstider, og det kan i høj grad gå ud over de fliser, der ligger udendørs i mange danske haver — eksempelvis fliserne i indkørslen, fliserne på terrassen og fliserne på havens forskellige små stier.

På samme måde som de udendørs fliser kan de indendørs fliser, som ofte findes på badeværelset, også have brug for at blive renset.

Overvejer du at gå på jagt efter et rensemiddel, så du kan komme dine indendørs eller udendørs fliser til livs? Så læs denne guide for at blive klogere på emnet, inden du går ud og køber.

Populært fliserens

Prima fliserens koncentrat 2,5 liter

Prima fliserens koncentrat til algebelægning

ForhandlerTotalprisLæs mere
99,95 Find her

Skalflex Alt-Rens koncentrat 2 liter

køb Skalflex facade og fliserens til overflader

ForhandlerTotalprisLæs mere
49,95 Find her

Borup koncentreret fliserens 2,5 liter

Borup Flise Rens til effektiv grundrengøring og affedtning af fliser

ForhandlerTotalprisLæs mere
59,95 Find her
69,00 Find her
89,95 Find her

Borup imprægnering 2,5 liter til sten & fliser

Borup imprægnering til fliser og sten

ForhandlerTotalprisLæs mere
99,95 Find her
149,95 Find her

Hvilken type fliserens skal man købe?

Hvilken type af fliserens, du bør købe, kommer an på, hvor du skal bruge det henne. Der er nemlig forskel på, hvad din fliserens skal kunne, afhængigt af om du skal bruge den udendørs eller indendørs:

Udendørs:

Udendørs fliser kan hurtigt komme til at se medtagede ud på grund af den konstante udsættelse for vind og vejr. Men det er ikke kun flisernes udseende, det kan gå ud over — de kan også blive grobund for alger og mos.

Er det tilfældet for dine udendørs fliser, bør du investere i en fliserens til udendørs fliser, som er fremstillet til at fjerne mos, alger og andre urenheder på betonoverflader.

Det er dog vigtigt, at man ikke renser de udendørs fliser for meget, da dette kan gøre dem mere udsatte overfor mos og alger. Derfor anbefaler vi også, at man imprægnerer sine fliser, efter man har renset dem med fliserens.

Indendørs:

Indendørs kan dine fliser komme til at se matte og kedelig ud på grund af os fra køkken og stearinlys, men også i badeværelset hvor fliserne kan blive udsat for noget mere kalk, end der kan tørres væk.

Her er det vigtigt at gå efter fliserens til indendørs brug, fordi de er lavet specifikt til at fjerne for eksempel os eller kalk og gøre fliserne nye at se på igen.

Fordelen ved at købe denne form for rens på fliserne på ens badeværelse er, at der ofte vil blive skabt en imprægnering, som gør, at vand, kalk og andre urenheder ikke fremover vil kunne sætte sig på fliserne. Det vil lette rengøringen for fremtiden.

Dette er især fordelagtig, hvis du har et badeværelse med sorte eller grå fliser, da kalkpletter ellers ofte vil præge overfladen på disse.

Hvor kan man købe fliserens?

Der er mange gode tilbud at finde online, så undersøg dine muligheder godt, inden du køber. Kig for eksempel på webshoppen hos Harald Nyborg eller jem og fix, da disse er troværdige sider.

Alt afhængigt af producent og forhandler kan en dunk med 2,5 liter fliserens til udendørs brug koste mellem cirka 50 og 100 kroner. Prisen på rens til indendørs fliser ligger på omkring 50 kroner for 1 liter.

5/5 (1 Review)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email