Fortovsfliser

Er du på jagt efter fliser til en fin gangsti i haven eller til din nye terrasse? Så kan ganske almindelige fortovsfliser være vejen frem for dig!

Disse er både nemme at lægge og fås i forskellige størrelser og former, så du kan lægge dem i det mønster, der fungerer bedst for dig.

Her får du et par gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, før du går ud og investerer i dine nye fliser.

Populære fortovsfliser

Fortovsfliser Grå 62,5x80x7m/fas

Fortovsfliser Grå 62,5x80x7m/fas

Køb grå fortovsfliser med faset kant hos FC Beton og få et fortov med en lang levetid.KR.55.00
Mere infoGrå 62,5x62,5x7 Fortovsfliser m/fas

Grå 62,5x62,5x7 Fortovsfliser m/fas

Køb kvadratiske 62,5x62,5 cm fortovsfliser med en tykkelse på 7 cm og en faset kant hos FC Beton.KR.44.00
Mere infoFortovsflise Grå 62,5x80x10 m/fas

Fortovsflise Grå 62,5x80x10 m/fas

Køb 62,5x80x10 cm fortovsfliser med fas fra FC Beton. Bestilling kan ske online eller pr. telefon.KR.59.50
Mere infoGrå 62,5x47x7 Fortovsfliser m/fas

Grå 62,5x47x7 Fortovsfliser m/fas

Her kan du købe grå 62,5x47x7 cm beton fortovsfliser i høj kvalitet.KR.32.35
Mere infoGrå 62,5x80x7 Fortovsfliser skarpkantet

Grå 62,5x80x7 Fortovsfliser skarpkantet

Køb 7 cm tykke fortovsfliser på 62,5x80 cm fra FC Beton. Fortovsfliserne har en høj kvalitet og lang levetid.KR.55.00
Mere infoHvor store fortovsfliser kan jeg købe?

Hvis man skal have de klassiske fortovsfliser, måler disse 62,5 cm i længden og 7 cm i højden. Dette er den type fliser, vi i dag ser på almindelige danske fortove. Dog fås fliserne i forskellige bredder, afhængigt af om man ønsker kvadratiske fliser eller rektangulære fliser.

Bredderne på fliserne fås ofte i størrelserne 47 cm, 62,5 cm eller 80 cm, afhængigt af hvor store modeller man har behov for.

Hvor mange fortovsfliser bør jeg købe?

Der kan være mange grunde til, man ønsker at investere i en omgang fortovsfliser. Måske skal der lægges ny indkørsel eller terrasse, eller måske skal de blot benyttes til en lille gangsti gennem haven.

Mængden af fliser, du vil benytte, afhænger derfor først og fremmest af, hvor stort et areal, du skal have dækket, og ydermere af, hvor store fliser du kunne tænke dig.

Som udgangspunkt kan det anbefales at købe flere små fliser, hvis du eksempelvis vil have lavet en snoet gangsti, hvor færre, men større modeller med fordel kan benyttes til eksempelvis terrassen, da der på den måde er færre fuger, ukrudtet kan skyde op gennem.

Hvilke farver kan jeg købe?

Fortovsfliser er en støbt fliseform, hvilket gør, at alle fliserne kan laves helt ækvivalente, så de kan flugte med hinanden langs kanten.

Til gengæld gør de betonstøbte fliser også, at flisernes farve vil have den grå betonfarve, stort set uanset model du vælger at købe. Dog er disse både lette at vedligeholde og lette at arbejde med, når de skal lægges.

Hvor kan jeg købe fortovsfliser?

Den bedste mulighed, du har for at købe den rette størrelse og den rette mængde fliser, er at finde dem hos online forhandlere. Her kan du danne dig et overblik over, hvem der har netop den flisemodel, du er på udkig efter.

Ydermere vil du have mulighed for at få dem leveret, så du slipper for at slæbe de mange fliser ud og ind af bagagerum i bilen og om i haven, hvor de skal placeres.

0/5 (0 Reviews)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email