MANDENS

10 sjove, skøre eller fede gaveideer til drengerøve

Søger du inspiration indenfor gaveideer til ham der kan være ung som gammel, men dog stadig lidt af en drengerøv? Måske du mangler sjove ideer til manden der aldrig ønsker sig noget eller har alt?

Vi har fundet forskellige ideer indenfor gode gaver til drengerøve. Gaveideerne dækker over forskellige typer/ting og vidt forskellige prisklasser. Brug inspiration til at finde den sjove, praktiske og helt rigtige gave i 2022.

Indholdsfortegnelse

Fodboldbord

Et fodboldbord er som regel noget til drenge eller helt unge mænd. Men selvom man måske er blevet voksen og endda en moden mand, så er bordfodbold stadig super sjovt. Og hvis du søger en gave til manden der har alt, hvorfor så ikke give noget sjovt og socialt, som netop er, hvad du får med et fodboldbord.

Fodboldrejse eller trøje

Til ham der elsker fodbold og har adskillige yndlingshold, her vil den eksklusive gave være en fodboldrejse. En tur sammen med kammeraterne til London, Dortmund, Milano, Barcelona eller andet sted, kan være den ultimative drengerøvstur. De store stadions rundt omkring hvor Real Madrid, Manchester United, Tottenham, Juventus og andre hold spiller koster dog en del penge, hvor tyske klubber kan klares med biltur. Den noget mere overkommelige gaveide kan være en fodboldtrøje, selvom disse dog også er ret dyre.

Fede øl gadgets

Gadgets som Brewbarrel ølbrygningskit er en sjov gaveide til manden der elsker at sysle med ting og selvfølgelig har en naturlig interesse for øl. En sjov gaveide til ham der gerne vil lege ølbrygger på et lavt plan, hvor man ikke skal i gang med den helt store opsætning. Brug denne eller de andre sjove øl gadget som gave til fars dag, julegave eller anden anledning.

Billardbord

En anden eksklusiv og meget dyr gaveideen til manden der har alt, kan være et billardbord. En flot gave til 40 års, anden rund fødselsdag eller særlig anledning. Det skal selvfølgelig være en gaveide til ham der har god plads i boligen, da et billardbord kræver god plads for at spille. En ting som mange drømmer om, især hvis han har brugt mange timer på at vælte kegler med skomager eller spille pool.

Stegetermometer

Et godt stegetermometer til grillen er perfekt til ham der altid vil stå ved grillen, men måske ikke lige har finesse til at måle kødets varme som en anden kok. Et godt redskab der gør kogekunsten omkring grillen meget bedre, hvor du finder smarte termometre med f.eks. tilslutning til telefonen. Du finder både billige som dyre stegetermometre der kan være helt rigtig sammen med Weber gasgrillen eller anden.

Kitesurfing oplevelse

Hvis han elsker at røre sig, fart og prøve nye ting, kan en oplevelsesgave til ham være det helt rigtige. Og her kan du give noget lidt anderledes med kitesurfing oplevelse. En tur til Klitmøller hvor han får undervisning af IKO-certificerede folk, så sikkerhed og kvalitet er i orden. Du kan også give en af de rigtige mange andre oplevelsesgaver der passer til hans temperament og lyst.

Cool-well kølebrønd

Til manden der elsker en kølig øl, her er Cool-Well kølebrønd gadget oplagt som hans gave. En kølebrønd der kan holde pilsnerne kolde gennem sommeren i haven, kolonihaven eller sommerhuset er enhver mands drøm om ting, som han ikke vidste han bør eje. Kølebrønden har plads til 24 dåseøl og en flaske vin.

Robotplæneklipper

Til manden der hader at slå græsset – fordi det er en ret kedelig opgave. Her kan du give ham en eksklusiv og praktisk gave i form af en robotplæneklipper. En smart og ganske vist lidt kedelig gave, men ganske dejligt i hverdag især gennem foråret hvor den gødet græsplæne kræver at blive slået hver anden dag. Også velegnet som det praktiske hjælpemiddel til ældre, hvor kroppen måske er for træt til at slå græs hveranden dag.

El-løbehjul

Et el-løbehjul bliver vel nærmest ikke mere drengerøvs agtigt? Gofast el-løbehjul til ham der vil komme nemt omkring i byen, og samtidig noget som børn og teenagere i husstanden nok også vil sætte pris på.

Actionkamera til cykelmanden

Til manden der f.eks. elsker at køre Mountainbike i skoven, her kan et actionkamera som GoPro give en meget federe oplevelse. Et actionkamera er en tilføjelse til hans store passion, og hvilken gave er bedre end noget der gør ens interesser bedre, sjovere og federe? Kameraer kan også bruges til andet end på cykelhjelmen, og kan købes i mange forskellige prisklasser og typer.

5/5 (1 Review)

Kan du lide det du læser?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest
Del på Reddit
Del på Mail

Tjek også