MANDENS

Gaveideer til ham der har alt

Hvis du hvert år frygter julens komme en lille smule, fordi det betyder, at du både skal finde gaver til din far, din bror, din onkel og din kæreste, er det en god ide, at du læser med her.

Find inspiration med gaveideer til ham der har alt. Vi har fundet nogle sjove, skøre og ganske fede ideer til den unge som modne mands gave. Brug ideerne til hurtig og nem inspiration, så du finder det rigtige til ham i 2022.

Indholdsfortegnelse

En oplevelse

Hvis en mand har alt, er der i hvert fald en ting, som han stadig kan blive rigere på – nemlig oplevelser. Det kan derfor være en god ide, at du giver en oplevelsesgave. Der findes mange forskellige gavekort til et hav af forskellige oplevelser. Det kan være at testkøre en Ferrari. Det kan også være en tur i helikopter eller i en F16 simulator.

Alkohol

Det er altid en god ide at give manden der aldrig ønsker sig noget eller har alt, noget alkohol. Det skal nok blive drukket med tiden. Det kan være en kurv med en lang række forskellige vine eller øl. Det kan også være en enkelt virkelig god flaske spiritus som whisky eller cognac. Der kan du godt bruge hele gavebudgettet på en enkelt flaske, når det er noget af rigtig god kvalitet.

Gadgets

Der findes mange forskellige gadgets til unge som ældre mænd. Gadgets kan være stort set alting, så der gælder det om at finde mere ind til hvad type mand han er. Og ikke mindst, hvad hans temperament er til. Du kan finde flere gaver til ham på Idegryden, Gavekom som en del gadgets på Gaveideer.dk, Coolstuff m.m. Men du kan selvfølgelig også finde inspiration blandt udvalget af gadgets her.

Personlig pleje

Produkterne til personlig pleje er heldigvis noget, han bruger op med tiden. Selvom han har alt nu, vil han stadig få brug for det, du giver ham. Har han skæg, kan du give ham noget skægvask eller et godt barberingssæt. Det kan også være en tur til en rigtig barber. Ellers kan du for eksempel give ham en ny parfume eller noget god shampoo. Der er mange muligheder.

Romantisk gave

Hvis det er din kæreste, som du skal købe en gave til, og du har lidt svært ved at finde ud af, hvad du skal give ham, er der jo intet galt i, at du giver ham en gave, hvor du også selv får lidt glæde af den. Det kan for eksempel være ved, at du giver ham en romantisk gave. Det kan være alt fra en middag med stearinlys til et kroophold. Du kan også vælge noget i den mere erotiske afdeling og for eksempel købe noget massageolie og give ham en god omgang massage.

Ting til hans hobby

Selvom det virker som om, at han har alt, hvad han har brug for til sin hobby, er der helt sikkert en ting eller to, som han ikke har endnu. Har han en hjemmebiograf, kan du for eksempel købe en popcornmaskine til ham. Kan han godt lide at lave mad, er der sikkert noget godt køkkengrej, som du med fordel kan købe til ham. Samler han på noget, kan du helt sikkert også finde en ting mere til hans samling – lige meget om det er figurer eller noget andet.

Fodboldtrøjer

Hvis han er skudt i legen med fodbold og det med at have sit/sine favorithold, så er en fodboldtrøje absolut en lækker gave at få. Hvad end han holder med Dortmund, Inter, Manchester United, Barcelona, Tottenham, Ajax eller Real Madrid, så vil både hjemme og som udebanetrøje ofte være et hit til alle aldre.

Sjov med øl

En gadget indenfor øl genren kan være gaven han ikke anede at han ønskede. Du kan købe mange forskellige gadgets som mini-kit til at brygge din egen øl, cool-well ølbrønd til sommeren, grillbælte med plads til dåseøl og meget andet. Der er rigtig mange sjove ting til hverdag, fest og spas, som kan bruge til jul, fødselsdag som andre gave anledninger.

Oplevelse med kultur

Corona har givet en trang til at opleve og føle. Her kan en af de mange kultur oplevelser være tiltrængt, så vi får følelse af normalen igen. Og hvis du mangler en gave til manden der intet mangler, så er kultur oplevelser på museum, fodbold, teater, koncert og andet, nok noget som han vil elske at modtage.

Gavekurv

Gavekurve er den klassiske gave til reception, værtindegave, indflyttergave eller til ham eller dem der har alt. En gavekurv kan købes færdig med indhold der stort set dækker over alt. Gavekurv eller gavesæt med øl, vin, chokolade, delikatesser eller ting til personlig pleje er et hit hos de fleste.

5/5 (1 Review)

Kan du lide det du læser?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest
Del på Reddit
Del på Mail

Tjek også