MANDENS

5 Gaveideer til ham der har alt

Hvis du hvert år frygter julens komme en lille smule, fordi det betyder, at du både skal finde gaver til din far, din bror, din onkel og din kæreste, er det en god ide, at du læser med her. Vi kommer nemlig med fem gode gaveideer til manden, der har alt. På den måde kan du i forhåbentlig blive inspireret til, hvad du skal give i hvert fald nogle af mændene i dit liv. Det er en god mulighed for dig. For det kan være svært at finde en gave til ham, der har alt – eller næsten alt i hvert fald.

1. En oplevelse

Hvis en mand har alt, er der i hvert fald en ting, som han stadig kan blive rigere på – nemlig oplevelser. Det kan derfor være en god ide, at du giver en oplevelsesgave. Der findes mange forskellige gavekort til et hav af forskellige oplevelser. Det kan være at testkøre en Ferrari. Det kan også være en tur i helikopter eller i en F16 simulator.

2. Personlig pleje

Produkterne til personlig pleje er heldigvis noget, han bruger op med tiden. Selvom han har alt nu, vil han stadig få brug for det, du giver ham. Har han skæg, kan du give ham noget skægvask eller et godt barberingssæt. Det kan også være en tur til en rigtig barber. Ellers kan du for eksempel give ham en ny parfume eller noget god shampoo. Der er mange muligheder.

3. Alkohol

Det er altid en god ide at give manden, der har alt, noget alkohol. Det skal nok blive drukket med tiden. Det kan være en kurv med en lang række forskellige vine eller øl. Det kan også være en enkelt virkelig god flaske spiritus som whisky eller cognac. Der kan du godt bruge hele gavebudgettet på en enkelt flaske, når det er noget af rigtig god kvalitet.

4. Romantisk gave

Hvis det er din kæreste, som du skal købe en gave til, og du har lidt svært ved at finde ud af, hvad du skal give ham, er der jo intet galt i, at du giver ham en gave, hvor du også selv får lidt glæde af den. Det kan for eksempel være ved, at du giver ham en romantisk gave. Det kan være alt fra en middag med stearinlys til et kroophold. Du kan også vælge noget i den mere erotiske afdeling og for eksempel købe noget massageolie og give ham en god omgang massage.

5. Ting til hans hobby

Selvom det virker som om, at han har alt, hvad han har brug for til sin hobby, er der helt sikkert en ting eller to, som han ikke har endnu. Har han en hjemmebiograf, kan du for eksempel købe en popcornmaskine til ham. Kan han godt lide at lave mad, er der sikkert noget godt køkkengrej, som du med fordel kan købe til ham. Samler han på noget, kan du helt sikkert også finde en ting mere til hans samling – lige meget om det er figurer eller noget andet.

0/5 (0 Reviews)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også