gillette fusion powerglide

4 måneder siden |  0 comments  |  Produkter

De helt nye barberblade fra Gillette med det mundrette navn, Power Glide, har gjort barbering med skraber endnu nemmere og mere skånsom end nogensinde.

Jeg har kigget nærmere på disse fantastiske barberblade og lavet en guide til den ultimative barbering med skraber. Vær god mod din hud og læs med her i artiklen.


Hvad siger anmelderne om Powerglide?
Alle de førende blogs med test og anmeldelser af barberudstyr er enige om, at Gillette Fusion Powerglide er blandt de bedste barberblade i verden.

Powerglide bliver i sær rost for en endnu nemmere barbering, hvor du nærmest kan skrabe en enkelt gang, og så er skægget væk fra dette område.

Dette har også den gode effekt, at din hud kun bliver belastet i meget let grad, når du ikke skal køre for mange gange med barberbladet over huden.

Mine egne erfaringer med Powerglide er også yderst positive, jeg har ikke prøvet et bedre barberblad før. Jeg vil dog sige, at det minder en del om de ældre modeller, men disse var også fantastiske.


Er Gillette pengene værd?
Når man skal kigge på økonomien angående ens barbering, så skal man kigge på de samlede omkostninger. Man skal derfor indregne, at Gillette holder betydeligt bedre end de fleste andre barberblade.

Når dette er regnet med, så mener jeg bestemt Gillette er alle pengene værd. De er faktisk ikke meget dyre end andre barberblade.

Hvis Gillette ikke var pengene værd, så ville de heller ikke kunne sælge så mange millioner blade. De er verdens største producent af barberblade, og det bliver man kun, hvis ens produkter er alle pengene værd.


Brug nok barberskum
Du skal huske at bruge nok barberskum, selvom du bruger et af de nye Powerglide barberblade. Dette skåner nemlig både bladet og din hud, da det mindsker friktionen mellem hårene og knivene.

Samtidig er Powerglide designet til at lede overflødigt skum væk, så det ikke stopper til mellem knivene. Dette er en funktion, som mange andre barberblade kunne lære meget af.


Sådan sparer du penge på barbergrej?
Det bedste sted at købe barbergrej er på nettet. Her skal firmaerne ikke bruge penge på fysiske lokaler og ekspedienter, hvorfor de kan holde priserne på et noget lavere niveau.

Samtidig kan der være penge at spare, hvis du er villig til at købe en større mængde af gangen. Og barberblade er faktisk perfekt til storkøb, da de hverken bliver for gamle eller fylder særligt meget.

Køb derfor rigeligt, når du finder et godt tilbud. Du skal nok få dine barberblade brugt før eller siden, det er der ingen tvivl om. Hvis du synes det er lidt mange penge på en gang, så kan du også købe sammen med en ven og dele ordren.


Anmeldelse: Gillette Fusion Powerglide


I videoen nedenfor kan du se testen af Gillette Fusion Powerglide.


Tips: 5 Største Barberfejl & Hvordan Du Undgår Dem


Her kan du se de 5 største fejl der laves under barbering og hvordan du selv kan undgå dem.EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Den Komplette Guide Om Parfume Til Mænd

Parfume til mænd er efterhånden en kæmpe branche, hvor der er masser af gode mærker og dejlige dufte at vælge imellem. Her i artiklen har vi set nærmere på nogle af de største og mest populære mærker, samt vi har kigget på den korrekte brug af parfu...

Read More
Gillette Fusion Pro Glide – Sådan Vælger Du De Bedste Barberblade

Når du skal vælge barberblade, så er der flere ting at være opmærksom på. For det første skal de passe til din skraber, hvorfor du bør vælge samme mærke som skraberen. Det største mærke inden for både barberblade og skrabere er Gillette, og deres fo...

Read More
Køb en god barberskraber og få den glatteste barbering

En af de mest populære måder at barbere sig på er med en barberskraber. Det er både en nem og billig måde at fjerne skægget på, og det giver en helt tæt barbering. Det er dog vigtigt med det rette udstyr, da man ellers kan få irriteret og beskadiget...

Read More