gillette mach3

4 måneder siden |  0 comments  |  Produkter

Da Gillette 1998 kom frem med barberbladet, Gillette Mach3, startede de en revolution på hele dette store marked. Mach3 var nemlig milevidt bedre end alle andre barberblade på markedet, og var med til at sikre Gillette den totale dominans.

Siden har Gillette udgivet flere nye og måske endnu bedre barberblade, hvilket har fået Mach3 til at falde kraftigt i pris. Folk vil nemlig have det nyeste af det nyeste, hvilket giver dig chancen for et røverkøb af Mach3 blade.

Her i artiklen har vi kigget nærmere på, hvordan du får de bedste barberblade til prisen, og hvordan du kan spare yderligere penge på disse blade.


Er Gillette Mach3 bedst til prisen?
Barberblade er et kæmpe marked, med mange millioner af kunder. Der er selvfølgelig delte meninger om de bedste barberblade til prisen, men Gillette er i hvert fald med helt fremme.

Gillette er verdens suverænt største producent af barberblade, hvilket siger noget om disse barberblades kvalitet, men også noget om kvalitet kontra pris.

De fleste brugere er nemlig prisbevidste, og alligevel køber folk Gillette. Hermed kan man konkludere, at folk ikke betaler for mærket, men betaler for en fantastisk løsning til deres barbering.

Gillette Mach3 er nok deres mest sælgende barberblad nogensinde, og det var med denne model, at de for alvor satte sig tungt på pladsen som markedsleder. Siden har de udviklet nye blade, som muligvis er endnu bedre, men det ændre ikke ved de suveræne egenskaber ved Mach3.

Samtidig har de nye modeller fået Mach3 til at falde i pris, så du får virkelig meget for pengene ved at vælge denne gamle model.  Efter min mening er Mach3 noget af det bedste til prisen overhovedet.


Forskel på Gillette Mach3 og Mach3 turbo
Nogle år efter megahittet Mach3 kom Gillette med Mach3 Turbo. Dette var en forbedret udgave af Mach3, men forskellen var dog ikke så stor.

Det er dog også svært at forbedre noget, som virkelig er godt. Den største forbedring på Mach3 Turbo er nok de mere gnidningsfrie knive, som skaber mindre friktion og en mere skånsom barbering end forgængeren.

Du kan også få Mach3 Turbo barberbladene billigt i dag, da det også er ved at være en ældre model. Begge modeller giver dig en virkelig god barbering til billige penge.


Spar penge på nettet
Det billigste sted at købe dine barberblade er på nettet, hvilket der er flere grunde til. For det første skal netbutikker ikke bruge penge på fysiske butikker og ekspedienter mv, hvorfor deres udgifter er lavere.

Samtidig er der utrolig hård konkurrence mellem de mange netbutikker, som sælger barberblade til mænd. Et produkt som barberblade er meget nemt at sammenligne på tværs af webshops, hvorfor netbutikkerne bliver nødt til at konkurrere voldsomt på prisen.

Begge dele af fået prisen til at falde, hvilket er godt for forbrugerne. Man får nu langt mere for pengene, end man gjorde inden netbutikkerne for alvor satte sig på dette marked.


Køb stort ind
Du kan ofte spare endnu flere penge, hvis du er villig til at købe stort ind. Når netbutikkerne ikke har den store avance pr. blad, vil de gerne sælge så mange blade som muligt.

Barberblade er et helt oplagt produkt til storkøb, da de fylder minimalt og aldrig bliver for gamle. Du kan bare gemme de ekstra blade i skabet i flere år, du skal nok få dem brugt hen af vejen.

Hvis du synes, at det er for mange penge på en gang, så kan du gå sammen med en af dine venner om et storkøb. Så kan i dele barberbladene mellem jer.

Følger man alle disse råd, så bliver barberingen ikke nemmere, eller billigere.


Sammenligning: Mach 3 Turbo vs. Fusion 5 Proshield Power


2 af de utrolige populære barberblade fra Gillette - nemlig Mach 3 Turbo og Fusion 5 Proshield Power sammenlignes i videoen nedenfor, og der kan du finde ud af hvilken der passer bedst til netop dig.


Tips: Sådan Barberer Du Dit Ansigt


Vil du gerne vide om du barberer dit ansigt på den bedst mulige måde? Det er især vigtigt når der bruges skarpe barberblade.
Se videoen nedenfor og lær mere..

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Guiden til valget af de rette barberblade

En barbering med barberblade er en af de bedste og mest skånsomme måder at barbere sig på. Der er dog nogle ting, som du skal have styr på, for at denne type barbering bliver en succes. Først og fremmest skal du have nogle gode skarpe barberblade, s...

Read More
Calvin Klein parfume har aldrig været mere populært

Selvom Calvin Klein parfume har været på markedet i mange år, så har det aldrig været mere populært end nu. Det er nemlig blevet sådan, at både unge og ældre elsker de klassiske og tidsløse parfumer fra det store amerikanske mærke. Vi har kigget nær...

Read More
Sådan udvælger du det rette barbergrej

Det rette barbergrej er essentielt, da man ellers kan få uren hud og røde knopper, samt man kommer til at se usoigneret ud, hvis ens barbering ikke er i orden. Vi har her i artiklen set nærmere på godt barbergrej og fundet det bedste på markedet. Li...

Read More