Gode arbejdssko der beskytter dine fødder

Gode arbejdssko der beskytter dine fødder

Hvis du er håndværker eller arbejder i restaurationsbranchen eller i plejeområdet, så ved du, hvor mange kilometer man kan ende med at have gået på en arbejdsdag. Derfor ved du også, hvor vigtigt det er med en god arbejdssko. En god sko til arbejdet er en sko, der sidder godt på foden og som beskytter dig for eventuelle skader. I denne artikel kan du læse om mærket engelbert strauss der laver robuste arbejds-/sikkerhedssko, og hvorfor en god sko er essentiel for et godt arbejdsliv.

Hvilken slags sko skal jeg købe?

Der findes både sikkerhedssko og arbejdssko. Det kan godt lyde som om, de ligger tæt op ad hinanden, men der er rent faktisk forskel. Den forskel ligger i, om der er tåværn eller ej. F.eks. for en håndværker skal der bruges en sikkerhedssko iht. EN 20345, hvor der skal være tåværn på, som kan beskytte for skader. Når du skal finde en sko til arbejdet, er det vigtigt, du tjekker op på sikkerhedsreglerne for lige præcis dit erhverv. På Arbejdstilsynets hjemmeside kan du også læse, hvorfor det er vigtigt med det rigtige fodtøj.

En sko, der passer til dig

En god sikkerhedssko eller arbejdssko finder du hos engelbert strauss, der kan prale med at sælge praktiske sko til mange arbejdsområder. Mærket blev grundlagt i 1948 af en tysk mand med samme navn og har i mange år kunne være stolte af at sælge gode sko til erhvervslivet. Til en fordelagtig pris kan du finde sikkerhedssko og arbejdssko, der er fleksible og nemme at tage på og af. Det er vigtigt at finde sko, der giver dig sikkerhed og beskyttelse. Så kan du gå sikkert rundt på din arbejdsplads, uanset om du står og laver mad i et køkken, eller om du skal bygge en terrasse.

Hvis du f.eks. arbejder i et køkken, hvor der ofte kan være glat, er det også vigtigt med en skridhæmmende sål. På den måde sikrer du, at du ikke glider og skvatter over det hele.

Nu hvor det er sommer, kan det hurtigt blive meget varmt på fødderne og give sure tæer. Heldigvis giver mange af skoene fra engelbert strauss et rigtig godt fodklima, hvor nogle sko har en aluminiumkappe, så varmen kan afledes bedre. Når du så har et par gode sko, er det bare ud og arbejd’ arbejd’!

Husk at pleje dine sko

Selvom dine arbejdssko kan holde i lang tid, skal de stadig vedligeholdes for at kunne beskytte dine fødder ordentligt. Det kræver få trin: fjern snavs, brug den rigtige pleje og opbevar dem rigtigt. På den måde sikrer du, at du har et par gode sko til gode i mange år endnu.