MANDENS

Græsarmering

Græsarmering er en god erstatning for flisebelægning, hvor du ønsker, der også skal være lidt grønt frem for blot beton eller plastik. Deres sammensætning sørger for, at overfladevand drænes og løber ned mellem revnerne til græsset, frem for at lægge sig på overfladen.

Uanset hvor du skal have lagt det, kan du altså sørge for en tør og drænet overflade med et farvespil mellem både armeringen og græsset.

Nu er det blot om at finde frem til, hvilken model du bør bruge til netop dit projekt.

Populært græsarmering

Hvor meget græsarmering skal jeg købe?

Græsarmeringen benyttes på samme måde som med fliser. Selvom der skal kunne komme græs op mellem revnerne, er det dog stadig vigtigt, du køber til det antal kvadratmeter, du skal have dækket.

Materialerne købes, så der allerede er gjort plads til, græsset kan komme op mellem fliserne, og du skal derfor ikke tænke på, at de skal lægges med mellemrum til græsset.

Dog skal du være opmærksom på mængden, hvis du ønsker at lægge det i kombination med andre fliser, der har andre størrelsesforhold.

I hvilket materiale bør jeg købe græsarmering?

Græsarmering fås i udgangspunktet i to forskellige materialer. Plast og beton.

Hvert materiale har sine fordele, afhængigt af, hvad det skal benyttes til.

  • Betonmodellerne er gode, hvis du eksempelvis skal anlægge en parkeringsplads eller andet, hvor der skal kunne tåles tung belastning, og hvor vandet skal kunne drænes ned i jorden.
  • Vælger du armering i plast eller gummi, er dette især godt, hvis du ønsker belægning, hvor underlaget skal være blødere. Dette kan eksempelvis være til legepladser eller sportsområder, hvor det ikke er rart at falde ned på det hårde beton.

Hvilket mønster kan jeg vælge til græsarmering?

Når man skal vælge, hvilken model man kunne tænke sig, fås armeringen ofte i forskellige mønstre. Her er princippet med mønstrene på samme måde som med fliser. Man vælger efter udseende.

Dog er der med flere af varianterne mulighed for at kombinere med andre sten eller fliser, så det giver et andet mønster, hvis man ønsker lidt mere spil i sin belægning.

Hvor kan jeg købe græsarmering?

Der findes masser af fysiske butikker, hvor du kan købe græsarmering, afhængigt af hvilket materialer, du ønsker det i.

Dog er det langt nemmere for dig at undersøge dine muligheder hos online forhandlere. På den måde kan du hurtigt skabe dig et overblik over, hvor du kan få en model med netop det mønster, du er interesseret i.

Ligeledes har du også mulighed for at sammenligne priser og finde frem til, hvor du kan indhente det allerbedste og billigste tilbud for dig.

0/5 (0 Reviews)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også