En hårtørrer har mange andre funktioner end bare at tørre dit hår, den er også en essentiel del til at opnå en lækker frisure. Der er nemlig meget forskel på måden du tørrer dit hår, hvilket bl.a. har stor indflydelse på hårets fylde og glans. Her i artiklen har vi kigget nærmere på valg af den korrekte hårtørrer til netop dit behov, ligesom vi har set på hvordan du tørrer dit bedst muligt.

Valera Silent Power 2400 Hårtørrer

Valera Silent Power 2400 Hårtørrer

Hårtørrer med 2400 watt super lydsvag og særdeles kraftig hårtørrer med diffuser, så du kan skabe volumen i håret.

KR.599.00
Mere info
Valera Pro AC Swiss Nano 9000 Hårtørrer

Valera Pro AC Swiss Nano 9000 Hårtørrer

Valera Pro AC Swiss Nano 9000 er den professionelle og kompakte hårtørrer. Kraftfuld 2000 Watt AC-motor der giver perfekt luftgennemstrømning samtidig med at skåne håret.

KR.799.00
Mere info
Valera Pro AC Swiss Silent Jet 8600 Hårtørrer

Valera Pro AC Swiss Silent Jet 8600 Hårtørrer

Kraftfuld og effektiv hårtørrer, takket være den langtidsholdbare AC-motor, som har en levetid op til 2.000 timer.

KR.1199.00
Mere info
Remington D5214 PRO-Air Shine Hårtørrer

Remington D5214 PRO-Air Shine Hårtørrer

Denne Remington PRO-Air Shine Hårtørrer D5215 er en kraftig hårtørrer med medfølgende diffuser og koncentrator for en ekstra præcis styling.

KR.299.00
Mere info
Valera Ionic Wellness 2000 Hårtørrer

Valera Ionic Wellness 2000 Hårtørrer

Valera Ionic Wellness 2000 Hårtørrer er en næsten lydløs hårtørrer der fyldt med fantastiske egenskaber, som blandt andet indebære ion-teknologi samt 6 forskellige varmetrin.

KR.499.00
Mere info
Valera Pro AC Swiss Nano 9001 Hårtørrer

Valera Pro AC Swiss Nano 9001 Hårtørrer

Kraftig og professionel, og samtidig super kompakt hårtørrer fra schweiziske VALERA med 2000 watt kraftig ekstra, long life-motor.

KR.699.00
Mere info
Remington D6090 Colour Protect Hårtørrer

Remington D6090 Colour Protect Hårtørrer

Ønsker du at style dit hår efter eget ønske, men stadig bevare din naturlige hårfarve? Så kan Remingtons nye ion teknologi hjælpe dig i den rigtig retning!

KR.749.00
Mere info
Remington D5000 Compact 1800W Hårtørrer

Remington D5000 Compact 1800W Hårtørrer

Denne lille kompakte føntørrer fra Remington er lavet i et smukt design.

KR.199.00
Mere info

Hvilken hårtørrer skal du vælge?

Herunder har vi samlet nogle generelle råd til valg af den rigtige hårtørrer:

Vælg en hårtørrer med nok Watt

De fleste mænds hår er klippet i en frisure, som kræver en form for styling. Hvis det gælder dig, så skal du vælge en kvalitetshårtørrer. Den skal have tilstrækkeligt med Watt, så det ikke tager for lang tid. Det er både kedeligt at tørre håret for lang tid, samtidig kan det være med til at gøre stylingen mere vanskelig. Den lange tørretid har nemlig en tendens til at udtørre håret, så det mister fylde og ser slidt ud. Vælg derfor en hårtørrer med minimum 1800 watt og gerne mere.

Diffuser til krøller og ekstra fylde

Har du krøller eller meget fyldigt hår, så er det vigtigt med en diffuser. En diffuser et det ekstra plastikstykke, som du sætter udenpå hårtørreren. Den fordeler den varme luft bedre, så luften kommer rundt i hele håret og hovedbunden. Med de fleste bedre hårtørrere følger der automatisk en diffuser med.

Skal kunne blæse kold luft

En anden vigtig detalje er den kolde luft. Ofte vil denne funktion blive kaldt noget i retning af cool-shot. Den kolde luft skal bruges til aller sidst, når du er færdig med at tørre håret. Den kolde luft sikrer bedre hold i din frisure, så håret ikke klasker så meget sammen. Man kan derfor sammenligne denne funktion lidt med hårlak og andre produkter, som skal sikre bedre hold i dit hår.

Sådan skal du bruge hårtørreren

  • Vend altid hårtørreren nedad og tør i retning med hårrene. Når du tørrer med hårene skaber det et sundere og mere glansfuld hår.
  • Vil du have ekstra volumen i dit hår, så vend hovedet nedad og føntør, så tvinger du hårrødderne til at løfte sig.
  • Start med varm luft og slut med kort tids kold luft. Den varme luft åbner skællaget, hvor med stylingen bliver nemmere og bedre. Den kolde luft lukker skællaget igen, så håret holder den rigtige frisure.
  • Du skal altid tørre dit hår helt. Fugtigt og vådt har større risiko for at knække, og bliver skadet mere af solen og andre påvirkninger.

De fleste bruger håndklædet forkert

Du skal også bruge dit håndklæde rigtigt, da det ellers kan skade dit hår. Der er især mange mænd, som bruger håndklædet helt forkert. Du skal ikke rode rundt i håret med håndklædet, du skal i stedet bruge et tykt håndklæde og trykke håret tørt. Hvis du bruger håndklædet til at rode kraftigt rundt i håret, så skader og slider du håret. Brug derfor kun håndklædet til at suge det værste vand, og herefter skal du så bruge føntørreren. På denne måde plejer du dit hår bedst.

Hvor kan du købe en god og billig hårtørrer?

Det er nemmest og billigst at købe hårtørreren på nettet. Kig efter ovennævnte funktioner, så kan du ikke gå helt galt i byen med dit køb. Der findes mange gode mærker, så kig i stedet efter de funktioner, som du har brug for ved hårtørreren. Så skal du nok blive glad for dit køb om det så er det ene eller andet mærke.

Anmeldelser, Tips & Tricks til Hårtørrer

Nedenfor kan du få inspiration, tips og tricks.

Tips & Tricks: Hvorfor Og Hvordan Bruger Du En Hårtørrer til Mænd?

Mens Hair | Why & How to Use a Blow Dryer/Hair Dryer – Mens Hairstyling Tips

Anmeldelser: De 5 Bedste Hårtørrer

Best Hair Dryer Review
0/5 (0 Reviews)