Herregårdssten

Et nyt udendørsprojekt kan være med til at pifte hus og have op. Det kan for eksempel være ved lægning af ny terrasse eller indkørsel.

Det kan også være, at du synes, at haven er blevet en smule kedelig. Små gangstier belagt med flotte sten kan i den forbindelse være løsningen.

Til disse projekter kan du fordel benytte herregårdssten. Denne klassiske sten er blandt de mest populære belægningssten på markedet og har et utal af anvendelsesmuligheder. Nedenfor kan du blandt andet læse meget mere om de forskellige typer af stenen.  

Populære herregårdssten

Herregårdssten m/slået kant grå 14x21x6

Herregårdssten m/slået kant grå 14x21x6

Herregårdssten, Holmegårdssten eller Bondesten? Vi kalder dem for Grå Slotsbrosten m/slået kant 14x21x6.KR.94.50
Mere infoHerregårdssten gråmix m/slået kant 28x14x7

Herregårdssten gråmix m/slået kant 28x14x7

Gråmix Macro belægningssten i størrelsen 28x14x7 cm kan bestilles hos FC Beton til levering i Jylland på Fyn og Sjælland.KR.118.00
Mere infoHerregårdssten Sort Skiferpræg 14x21x6

Herregårdssten Sort Skiferpræg 14x21x6

En skiferpræget overflade giver et helt andet udtryk til en belægning end den klassiske rå betonoverflade som traditionelle belægningssten har. Man kan få leveret i Jylland, på Fyn og Sjælland,...KR.105.00
Mere infoHerregårdsblokke Gråmix Herregårdssten 14x21x14

Herregårdsblokke Gråmix Herregårdssten 14x21x14

Bestil billige herregårdsblokke her på fc-beton.dk. Her er muligheden for at bestille blokkene i gråmix med levering i Jylland, på Fyn og Sjælland eller til afhentning i Aalborg.KR.11.00
Mere infoBrunmix Herregårdssten m/slået kant 14x21x6

Brunmix Herregårdssten m/slået kant 14x21x6

Herregårdssten / Slotsbrosten i brunmix med en tykkelse på 6 cm. De populære 14x21 cm belægningssten kan bestilles i mange forskellige farver her på fc-beton.dk med levering i Jylland, på Fyn eller...KR.120.00
Mere infoHalve Herregårdssten med slået kant 14x10,5x6 cm grå

Halve Herregårdssten med slået kant 14x10,5x6 cm grå

Bestil halve grå herregårdsten med slået kant til levering i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Du kan også vælge af afhente belægningsstenene fra vores lager i Aalborg.KR.3.83
Mere infoHvilke forskellige herregårdssten findes?

Herregårdssten er en flise, som har afslåede kanter og dermed bidrager til et råt og rustikt udendørs look. Mange vælger at benytte netop denne sten til at lægge den nye terrasse, indkørsel eller lignende.  

Der findes dog flere forskellige typer af stenen, herunder flere forskellige farvemix:

·      Gråmix
Forskellige grå farvenuancer, der giver et klassisk udtryk.

·      Rødmix
Rustrødlige nuancer, hvor den grå farve også er en vigtig komponent. En rødmix kan spille flot op til husets røde teglsten.

·      Gulmix
Dette mix ses typisk lidt mere sjældent. Her er farvemixet bestående af gule og svage rødlige nuancer. Den passer godt til gule teglsten.

Udover forskellige farvemix findes der også forskellige typer af en herregårdssten. Skal du for eksempel lave en halvcirkelformet trappesats, så skal du investere i cirkelsten for at opnå det bedste resultat.

Skal du i stedet afgrænse et bed, så kan du få brug for kantblokke, der fungerer som kantafgrænsning.

Der findes desuden forskellige mærker af denne type sten. En populær variant er typen Mega, hvor helt klassiske blokke kan købes i størrelsen 21x28x7 cm.

Hvor mange herregårdssten skal man købe til 1 m2?

Når du skal ligge din nye terrasse, indkørsel eller lignende, så er det væsentligt at vide, hvor mange sten der går på 1 m2.

Hvor mange sten, der går pr. m2 afhænger af den størrelse blok, du køber samt, om du køber med skarp eller afslået kant.

Vælger du dog en belægningssten med skarp kant i størrelsen 14x21x6 cm, så går der 34 stk. pr. m2. Denne type af sten er meget populær og almindelig.

Vælger du i stedet Mega herregårdssten, så fylder denne type dobbelt så meget som almindelige blokke, og der går derfor halvt så mange pr. m2.

Hvad koster herregårdssten?

Priserne på herregårdssten er opgjort pr. m2. Du skal derfor ikke lade dig narre, når du kigger på nettet ved at tro, at én enkelt sten kan koste helt op til 199 kr.

Priserne på denne type belægningssten varierer meget. Dette afhænger af størrelse, type, mærke, farve med videre. Det er således svært at give et helt generelt overblik over, hvad stenene koster.

Det handler derfor blot om, at du undersøger de forskellige muligheder og priser, så du kan få den bedst mulige start på dit nye udendørsprojekt.

0/5 (0 Reviews)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email