tips til flotte negle

1 år siden |  0 comments  |  Fritid

Nogle vil påstå, at det ikke er særlig maskulint at gå op i sit udseende andet end at sætte håret og lige trimme skægget et par gange om ugen. Dog bevæger samfundet sig i en retning, hvor det bliver mere og mere acceptabelt og respekteret, at mænd bliver såkaldt metroseksuelle, hvor udseendet og forfængeligheden omkring dette er i fokus i dagligdagen. Dette kommer blandt andet til udtryk i forbindelse med at holde sine negle pæne og flotte i dagligdagen, hvis man arbejder med mennesker eller har en stilling i kommunikationsvirksomheder.

Der findes mange forskellige tips til at holde sine negle flotte for kvinder, da de blot kan skjule deres naturlige negle med akryl, gele eller neglelak i strålende farver. For mænd er det knap så nemt at have pæne negle uden at udsende uønskede signaler så andre vil betvivle ens maskulinitet og seksualitet. Det første gode tip kan være, at man blot sørger for at holde sine negle i en passende længde med en neglesaks og derefter bruger en neglefil til at sørge for at det sidste finish er på plads, således at ens negle ikke fremstår flossede og uhygiejniske.

Forsøg dig med disse tips for at holde neglene pæne


Ønsker man at gøre lidt ekstra for at ens negle signalerer klasse, god stil og god hygiejne i hverdagen, kan man forsøge sig med nogle tips, der lidt falder i trit med nogle af de snu omveje kvinder bruger. Arbejder man i et miljø, hvor ens hænder ofte kommer i kontakt med andres vil udseendet af ens negle blive bedømt uanset hvilken person man står overfor. Mange mænd bruger disse to tips for at holde neglene flotte;
- efter klipning og evt. afretning med neglefil kan en gennemsigtig base coat bruges for at få neglen til at skinne lidt fremfor at fremstå mat og uhygiejnisk.
- Der findes derudover også nogle præparater man kan købe online eller i butikker, der holder neglene stærke og sunde, således at man undgår at disse knækker eller flækker lige før et vigtigt møde.


Det er ikke et tabu for mænd at holde neglene pæne


Medmindre man er håndværker betyder udseendet af ens hænder og negle meget i vores moderne samfund. Derfor er det blevet mere accepteret og endda også respekteret, at mænd sørger for at holde deres hænder pæne, da disse er med til at give førstehåndsindtrykket overfor en potentiel kunde i businessverdenen, hvor møder er en essentiel del af hverdagen. Det er derfor blevet meget populært at businessmænd har en hånd-, og neglecreme i attachémappen, eller at der tages hånd om neglene derhjemme ved at passe og pleje neglebåndene.

Der findes derudover nogle fordomme om, at længden på en mands negle viser hans holdning til hygiejne, hvor lange og flossede negle ses som et symbol på dårlig hygiejne og pæne afrettede og lettere skinnende negle symboliserer god hygiejne og derudover også højere intelligens. Neglepleje er derfor ikke længere et tabu for danske mænd.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan stresser du af som forælder

Det at være forælder er den største og smukkeste opgave i livet – det er ofte i rollen som forælder, man får de bedste oplevelser i livet. Det er dog også ofte i rollen som forælder, at man får de hårdeste oplevelser i livet. Livet som forælder er ne...

Read More
3 rigtige mandeting du kan gøre med dine børn

Nogle gange kan det være svært at finde på ting, som du kan lave med dine børn. Der kan du hurtigt komme til at tage den på rutinen og lave det, som I plejer at lave. Det er der heller ikke noget galt i, men det kan være svært, at I laver noget andet...

Read More
Masser af hobbyer for ægte mænd

”Boys will be boys”, og mænd skal have lov til at være mænd. Desværre er der mange af os, som glemmer dette. Vi skal give os selv lov til at komme ud at lege, nyde en øl med dem, som vi holder af og bare hygge os. Mulighederne for dette drukner desvæ...

Read More