Kabeltromle

Har du brug for en ny kabeltromle? Så er du kommet til det rigtige sted. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken tromle, du bør købe, så forstår vi dig godt.

Der er en masse muligheder at vælge imellem, og det er netop her vores guide kommer ind i billedet. Vi ved, at mange potentielle købere ikke er helt sikre på, hvad de leder efter, og derfor svarer vi på de mest stillede spørgsmål i vores guide herunder.

Populære kabeltromler

Wexim Compact - Kabeltromle til 230V med 15 meter kabel (3G1,0 mm²), m/jord og med 4 udtag

Wexim Compact - Kabeltromle til 230V med 15 meter kabel (3G1,0 mm²), m/jord og med 4 udtag

Kabeltromle med jord velegnet til indendørs brug. Monteret med PVC kabel, der ikke giver afsmitning på gulvet. Kabelboksen giver sikker indløbskontrol og er udført i slagfast kunststof. Forsynet med...KR.246.00
Mere infoWexim BANDIT - Kabeltromle til 230V (3000W) med 40 meter kabel (3G1,5 mm²), m/jord og med 4 udtag

Wexim BANDIT - Kabeltromle til 230V (3000W) med 40 meter kabel (3G1,5 mm²), m/jord og med 4 udtag

Kabeltromle i friske farver med større tromle for let og ubesværet oprulning. Monteret med 40 meter H07RN-F 3G1,5 mm2 gummikabel. Tromlen har 4 udtag med klaplåg og støbt dansk stikprop for største...KR.491.00
Mere infoHvilke mærker er de bedste?

Når man har at gøre med strøm, er det altid vigtigt at have kvalitet og sikkerhed i orden. Dette kan du være 100% sikker på, hvis du vælger at købe fra et troværdigt mærke. Men hvilket mærke kan dette så være? Her er vores bud på fem kvalitetsfyldte producenter af kabeltromler:

 • Elworks
 • JO-EL
 • Bennenstuhl
 • EnsoNordic
 • UNITE

Hvis du ikke selv har et favoritmærke, er du i sikre hænder, hvis blot du vælger et produkt fra listen herover – der findes naturligvis også andre gode mærker, som du kan finde, hvis du søger lidt rundt på internettet og hører andres meninger.

Hvilke funktioner bør jeg kigge efter, inden jeg køber?

Hvilken kabeltromle, du køber, afhænger i meget høj grad af, hvad du skal anvende den til. Her er nogle af de vigtigste overvejelser, som du kan gøre dig. Når du har afklaret alle disse, bør du være kommet langt tættere på at finde det rigtige produkt:

 • Oprulning
  Er det vigtigt for dig, at tromlen har automatisk oprulning?
 • Ergonomi
  Der findes produkter er mere eller mindre ergonomiske.
 • Ophæng
  Har du brug for et ophæng på tromlen, så den let kan hænges op på væggen?
 • Længde
  Hvad har du brug for? 10 meter? 15 meter? 25 meter? Eller måske 50 meter?

Kan jeg få en kabeltromle i træ?

De helt store kabeltromler i træ er blevet utroligt populære. Disse bliver blandt andet brugt til at fremstille møbler og lave andre smarte produkter.

Hvis det er en kabeltromle i træ, du leder efter, så har vi også et godt råd til dette. De store virksomheder, der anvender disse til opbevaring af rør, sælger dem ofte efter brug. Du kan også finde brugte og gamle træ kabeltromler på nettet til en nogenlunde pris.

Hvor bør jeg købe min nye kabeltromle?

Nu vender vi tilbage til de traditionelle tromler i robust plast. Hvis du har gjort dig overvejelser om de mange funktioner, burde du være klar til at købe. Men hvor får du mest for dine penge?

Vi vil råde dig til at købe produktet på nettet. Her finder du en lang række af billige kabeltromler, som stadig er fremstillet i høj kvalitet og med et øje for funktionalitet og sikkerhed.

Har vores guide været brugbar? Så kan du købe din nye kabeltromle med dette samme.

0/5 (0 Reviews)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email