MANDENS

Løvblæser

Med en løvblæser kan du let og hurtigt fjerne de blade og andre løse ting, der ligger på din græsplæne. Det er helt optimalt, hvis du skal flytte tingene fra et sted til et andet frem for helt fjernet.

Løvblæseren er måske ikke det første haveredskab du skal investere i, når du får en have, men har du store arealer af græs som du gerne vil holde fri for blade, så er det et mere afslappende og hurtigere redskab end en almindelig rive.

Indholdsfortegnelse

Populære løvblæsere

Kan jeg købe en maskine, der både kan suge og blæse løv?

En løvblæser er en maskine, der blæser løv og andre løse genstande væk fra for eksempel din græsplæne eller stierne i din køkkenhave.

Det første, du skal tage stilling til er, om det er en løvsuger eller en -blæser der skal bruges. Forskellen på de to er, at løvblæseren blæser løvet væk foran dig. Mens en løvsuger i store træk er en udendørs støvsuger.

Alt efter om du ønsker at fjerne eller bare flytte bladene, vælger du det værktøj der passer bedst til dit behov. Det er dog også muligt at anskaffe sig en maskine, der kan klare begge opgaver.

Hvilken løvblæser skal du vælge?

Ligesom med rigtig mange andre former for værktøj, findes der også en lang række forskellige former for løvblæsere der kan bruges til opgaver af forskelligt omfang.

Når du skal vælge en til din have, er der tre overordnede kategorier, du kan starte med at tage udgangspunkt i:

  • Håndholdt – til små arealer, hvor du ikke skal bevæge dig alt for meget rundt er denne model smart og handy at bruge.
  • Med skulderrem – denne model aflaster din ryg og er derfor rigtig god, hvis der er tale om større områder, der skal blæses og meget bevægelse.
  • Til rygbæring – denne model bæres på samme måde som en rygsæk og er den mest behagelige og ergonomiske løsning. Det betyder, at du kan arbejde på store områder uden at få ondt i ryggen eller blive træt i armene.

Når du har valgt dit udgangspunkt, kan du begynde at arbejde dig længere ned i de forskellige styrker og funktioner der findes at vælge imellem på de forskellige modeller.

Hvilken løvblæser er bedst i test?

Der findes rigtig mange forskellige tests, der forsøger at kåre den bedste løvblæser på markedet og alt efter, hvilke kriterier der dømmes efter bliver resultatet forskelligt.

Der synes dog at være bred enighed om, at de er de multifunktionelle modeller, der er mest populære og effektive.

Du kan som sagt få maskiner, er virker både som løvblæser og suger og endda nogle der har indbygget plantekværn. Du kan altså let finde en maskine, der passer netop til dine behov og samtidig vælge en, der er så avanceret eller simpel, som du ønsker.

0/5 (0 Reviews)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også