Løvsuger

Om efteråret kan nedfaldne blade i forhaven få et ærgerligt udseende, så snart regnen begynder at flade, og bladene bliver våde og helt brune. Derfor ønsker mange at fjerne bladene enten med blot en rive eller kost, men også med en løvblæser eller løvsuger.

I denne artikel vil vi guide dig til at finde den bedste løvsuger til dig og din have, hvad enten du har en stor en af slagsen eller en mindre have.

Populære løvsugere

HS710TG m/løvsuger

HS710TG m/løvsuger

Kombi-pakke hvor elektrisk løvsuger BVA3000 medfølger!Handy Sweep 710TG er en kompakt og effektiv fejemaskine. Fejemaskinen er udstyret med en stærk TEXAS TG715S motor. Fejemaskinen er velegnet til...KR.5198.00
Mere infoKan jeg få en maskine, der både kan suge og blæse løv?

Forskellen på en løvsuger og en løvblæser ligger i, hvordan de begge fjerner bladene. Den ene puster dem væk, mens den anden suger dem op i maskinen og gemmer dem der. Hvilken maskine, der er bedst til dig, kommer an på størrelsen af din have og mængden af løv. Har du meget løvaffald, der skal væk, så er det bedst at bruge en løvblæser frem for en løvsuger, fordi du her ikke er nødsaget til at tømme en pose. Har du dog en mindre have, så passer løvsugeren helt fint hertil.

Det mest optimale er at købe en maskine med begge funktioner. Så kan du nemlig skifte mellem dem afhængig af vejr, humør og arbejdsopgave i haven.

Kan jeg få en støjsvag løvsuger?

En maskine larmer, og det er nødvendigt at bruge høreværn hertil. Man kan dog finde maskiner til sugning af løv, der er støjsvage, så de ikke larmer nær så meget. Dette kan især være fordelagtigt, hvis man bor tæt på naboer, som man ikke vil forstyrre, eller hvis man gerne vil passe ekstra godt på sin hørelse.

Kan jeg få en løvsuger med kværn til kompost?

En løvsuger har en typisk kapacitet på op til 45 l plads til komposten. Men køber du en maskine med plantekværn, så vil løvet fylde mindre, og du kan dermed gå længere med maskinen uden at skulle tømme den over i din kompostbunke.

Hvilke mærker er populære for løvsugere?

Når der kommer til denne type maskine, så er der nogle særlige mærker, der skiller sig ud blandt mængden. Disse kan du gå efter, når du skal vælge en løvsuger, der passer i kraft og kapacitet til dig.

  • Makita
  • Stihl
  • Bosch
  • Ryobi

Dette udvalg lægger sig både i den billigere ende og den dyre. Hvis du gerne vil forsøge at spare lidt penge på dit køb, så kan du med fordel handle online. Her kan du nemlig hurtigt danne dig et overblik over de forskellige maskiner, hvorefter du kan sammenligne prisen hos de forskellige leverandøre.

Nu skulle du gerne være klar til at finde din næste maskine til haven, så din have kan se flot og rydelig ud i alle årets sæsoner.

0/5 (0 Reviews)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email