MANDENS

Ny markise med motor?

Overvejer du at købe en ny markise med motor til hjemmet?

En manuel markise der drejes med en drejestang er ganske nemt og uproblematisk, men den elektroniske styring er dog, hvad de fleste af os foretrækker for det er komfortabelt, og samtidig sikrer du dig at dugen bliver rullet korrekt tilbage, så den ligger stramt i kassen.

En elektrisk markise koster mere end den billige markise uden motor. Dog er prisen afhængig af, om du vælger en markise med kassettehylster eller ej.

 

Markise med lukket kassette eller ej?

find det rette solafskærmingsvalg til terrassen
Hvis du overvejer om du skal vælge med lukket kassette eller ej, så skal det først nævnes at de fleste motordrevne kommer med semi eller fuldkassette, så spørgsmålet bliver mere end mindre besvaret af sig selv. Dog findes der med modeller med åben kassette, som kan skal købes hvis markisen bliver beskyttet af undertaget.

Kassetten har den store fordel at markisen bliver beskyttet mod solen og at det så kun vil en neutral kassette der er synlig på terrassen eller altanen.

Du får her inspiration til forskellige markiser der kommer med motor, som måske kunne være det rette valg til din bolig.

 

Essence markise med lukket kassette

find den rigtige markise pris
Ved Moreland finder du den Essence markiser der kommer i 4 forskellige farver og 6 forskellige størrelser. Modellen med polyester dug kommer med en lukket kassette i disse størrelser:

  • 250x200cm
  • 300x200cm
  • 300x250cm
  • 350x250cm
  • 350x300cm
  • 400x300cm

Den gode markise kommer i disse 4 farve nuancer i samtlige størrelser:

køb den sorte og billige markise med motor
Sort markise
find den rigtige farve til din nye markise
Grå markise
køb den hvide markise med motor og kassette
Hvid markise
brug den rigtige motoriseret markise til altanen
Sand markise

Den elektriske markise i aluminium  er en 280 g/m2 polyesterdug, hvor du får fjernbetjening med til den motoriseret betjening. Hvis du ønsker det, kan drejehåndtag tilkøbes, så du også kan bruge den manuelt.

En god kvalitet og billig pris du ikke finder meget billigere. Opsætning kan være besværligt, men hvis fingrene er skruet nogenlunde sammen så er det faktisk ikke så svært. Du med fordel se vejledning til montering af en Essence markise i videoen her.

 

Grå markise med motor & LED lys

En væghængt model der også er i polyester, er denne grå markise med kraftig aluminium stel og kassette. Dugen kommer i PU-behandler polyester og i mål 3,5 x 3,0 m.

Det specielle ved denne model er, at den kommer med LED-lys i armene hvilket kan være særdeles dejligt gennem de mørke aftener.
Du kan også tilkøbe lys til markise forskellige steder blandt det gode udvalg af tilbehør til markiser.

Denne grå markise kan du også købe uden lys og spare 2000,- kr. da den uden LED-lys koster en pris af 6499,- kr.

Grå markise m. LEDkøn en motordrevet markise m. lysPris 8499,- kr.

Halv- og hellukket Debel markiser

Du finder de gode kvalitet Debel markiser med både halvlukket og hellukket motor. Her er prisen selvfølgelig dyrere for de hellukket modeller. Den hellukket giver tilgengæld også den bedre beskyttelse af dug, arme og stel mod vejrets luner.

Dugen der kommer i Debel markisen, er både vand- og smudsafvisende og kommer selvfølgelig med UV coating til beskyttelse mod UV-stråler. Materialet i dugen er 50% polyester og 50Y akryl.

Stellet er aluminium og pulverlakeret, så du slipper for at vedligeholde det, helt ligesom diverse bolte og skruer kommer i rustfrit stål som burde være en selvfølge.

En markise i den noget højere klasse, hvor prisen dog følger med men du får tilgengæld også top kvalitet der holder i lang tid.
Gem

5/5 (1 Review)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også