Markise tilbehør? Det gode udvalg til montering eller ekstra udstyr

Hvis du skal have en ny markise til terrassen, så skal der selvfølgelig tænkes mange ting igennem, og en af de vigtige detaljer er markise tilbehør.

Der findes meget forskelligt udstyr, for du finder både tilbehøret til montering og så tilbehøret der giver ekstra luksus. Her har vi samlet udvalget der dækker begge typer af tilbehør, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik.

Drejearm, beslag og dele

køb en drejearm til din markiseHvad end det er din nye eller eksisterende markise, så støder man ofte på problemet med, at der skal bruges løsdele.

Det kan ofte være at du mangler en drejearm, håndtag, låsebeslag, beslag til en åben markise og måske til alu, hvilket heldigvis er forholdsvis at finde. Hvis det til en ny markise, så er den nemmeste at købe samme sted. Dog kan du ofte spare penge online, hvor f.eks. markise specialisten Moreland har fornuftige priser på både markiser og tilbehør til monteringen.

 

Spærbeslag/kit

køb det billige spærbeslag til markisenDet kan tænkes at du ikke har en brugbar mur til standard montering. Hvis det er tilfældet, så kan du monterer markisen på spærkonstruktionen. Til denne opgave skal du bruges spærbeslag til montering på siden eller under dit spær.

Om du kan monterer på det eksisterede spær, er noget som du selvfølgelig skal have styr på. Her skal du vælge det rette spærkit til at passe til enten 0, 25 eller 45 hældningsgrad, som skulle være de fleste tagkonstruktioner i Danmark.

 

Markise montage kit

brug det rigtige montagekit til markisenHvis du monterer din nye markise selv, så skal der måske bruges det rigtige montage kit.
Du kan ved Wupti købe et montage kit indeholdende blanderør, betonlim, betonskruer og spændeskiver, så markisen kan hænge korrekt.

=> Du finder forskellige montage kits ved Wupti her

 

Vind/solsensor

køb en vindsensor til din markise som det gode ekstra tilbehørDer findes både vind/regn og solsensor, hvor de fleste solsensorer har vind/regn sensor også, men det samme gælder ikke den anden vej.

sensor kan du indstille til at rulle ud og ind når solen skinner, hvilket kan bruges til at dæmpe solvarme i stuen. Med vindsensor også så vil din markise selv rulle ind når det begynder at blæse op.

Vind- og regnsensor vil rulle ud og ind når det regner eller blæser, så du beskytter markisen bedst muligt.

 

Fjernbetjening

køb en fjernbetjening som luksus markise tilbehørAlle kender en fjernbetjening, og denne er det gode ekstra tilbehør der giver lidt ekstra magelighed over tingene. Hvorfor ikke sidde i stolen og styre markisen, frem for at skulle rejse sig for at køre ud eller ind.
Der kommer forskellige muligheder for tilbehør, for du kan også finde en fjernbetjening med flere kanaler, så der kan tilkobles styring af terrassevarmer, spotskinne eller lignede.

 

Spot/Lysskinne

køb dert hyggelige lys til markisenDet praktiske og ret dejlige ekstra tilbehør til markisen og terrassen, kunne være en LED lysskinne til at give det behagelige lys.

Hvorfor ikke gøre det lidt mere fedt at bruge terrassen, med en markise lysskinne der eventuelt kan styres med en fjernbetjening, så du kan tilpasse lyset efter tidspunkt og anledning.

De fleste lysspots kommer med en vejbestandig indkapsling, så du kan bruge lyset hele året rundt.

 

Terrassevarmer/varmelampe

brug en varmelampe sammen med en markiseSelv om der heldigvis er mange gode aftner i Danmark, så er der dog også desværre mange kølige, hvor en terrassevarmer gør livet meget bedre.

En varmelampe eller terrassevarmer er det dejlige ekstra udstyr at eje, for de infrarøde stråler varmer dejligt op, og forsvinder ikke ud i luften som f.eks. med en gasvarmer.

fleste varmelamper kan leveres til mange typer markiser, og kan monteres forholdsvis nemt.

5/5 (1 Review)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email