MANDENS

Minihakker – køkkenredskabet du ikke kan undvære

En minihakker er den perfekte løsning, når du skal have hakket løg, hvidløg, krydderurter, nødder, ost og andre mindre ting til din madlavning.

Vi kender det alle; der skal hakkes lidt til maden, men det bliver for besværligt at tage den store køkkenmaskine frem – og den er besværlig at gøre ren bagefter.

Alternativet er at bruge kniv og/eller rivejern til opgaven – men en minihakker er løsningen. En lille effektiv køkkenmaskine som f.eks. en kødhakker, der nemt og hurtigt klarer de små opgaver – og er nem at rengøre bagefter.

Læs her hvordan du finder den minihakker, der passer til netop dine behov i 2022.

Hvilken minihakker skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige minihakkere på markedet. Alle de større fabrikanter af køkkenmaskiner har indtil flere udgaver.

Du skal finde den model, der passer til dine behov i hverdagen. Hvis du kun bruger minihakkeren til løg og hvidløg behøver du nok ikke den kraftigste model. Er behovet også at kunne hakke nødder og andre hårde genstande, skal du nok vælge en model med kraftig motor og gode rustfri stålknive.

Se også: Gode mandolinjern

Hvordan rengør jeg min minihakker?

De mindste og billigste minihakkere skal vaskes op i hånden, mens de større og lidt dyrere modeller som regel kan kommes i opvaskemaskinen – dog ikke selve motordelen.

Derfor kan det være en fordel at vælge en model, der efter brug kan adskilles og vaskes op sammen med tallerkner, glas og service, som alligevel skal vaskes op efter aftensmaden.

Dette medvirker til at en minihakker ikke bare er nem at bruge, men også er nem at rengøre efter brugen.

Hvor meget skal jeg betale for en minihakker?

Der findes små minihakkere, som kan erhverves for 100,- kr. eller lidt mere. Disse er fine til små opgaver – og kan være en løsning, hvis den kun skal anvendes til bløde produkter og ikke for tit.

Mange bliver imidlertid glade for minihakkeren og finder ud af, at den kan anvendes til mange forskellige opgaver – og derfor bliver brugt ofte.

Derfor bør du overveje at bruge lidt ekstra penge og købe en kraftigere model fra starten. Herved sikrer du dig, at du kan bruge din nye minihakker til alle forekommende opgaver – og det vil du helt sikkert gøre, når du finder ud af, hvor nem den er at bruge i forhold til større køkkenmaskiner, knive og rivejern.

5/5 (1 Review)

Kan du lide det du læser?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest
Del på Reddit
Del på Mail

Tjek også