Den Komplette Guide Til Næsehårstrimmere

næsehårstrimmer

7 måneder siden |  0 comments  |  Produkter

Mænd har en tendens til at få lange hår i næsen, hvilket bestemt ikke er charmerende. Det er dog nemt og smertefrit klaret med en god næsehårstrimmer, som fjerner hårene uden smerte.

Her i artiklen har vi sat fokus på næsehårstrimmere/næsetrimmere, hvor vi både kigger på den rigtige brug og det bedste køb.


Hvordan bruger du din næsetrimmer korrekt?
Du skal sørge for at komme godt rundt i begge næsebor, da dine næsehår gror flere forskellige steder på huden indvendigt i næsen.

Du får dermed det bedste resultat, hvis næsetrimmeren kommer hele vejen rundt indvendigt i begge næsebor.

På denne måde får du fjernet hårene ved roden, så der går langt længere tid inden de kommer til syne igen. Hvis du kun fjerner de hår, som du kan se, vil der hurtigere komme hår til syne igen.


Hvornår skal du bruge din næsetrimmer?
Når du skal have fjernet dine næsehår, så skal du vælge en dag uden forkølelse eller snot i næsen. Det er langt sværere at fjerne hårene, hvis der er det mindste snot.

Derudover er slimhinder hævede og ømme, hvis du har forkølelse. Dermed kan det både være sværere at komme til hårene, men det kan også være ubehageligt at fjerne hår med ømme slimhinder.

Din næsetrimmer bliver også mere slidt og svær at rengøre, hvis din næse ikke er ren når du skal fjerne hårene.


Hvilken næsehårstrimmer skal du vælge?
Jo flere og kraftigere næsehår du har, jo bedre næsetrimmer skal du vælge. Det er nemlig langt nemmere at klippe enkelte tynde næsehår, end det er at klippe større mængder kraftige hår.

Måske kan du klare dig med en billig model fra supermarkedet, men det kan også ske du skal have en lidt bedre model. Derudover får de fleste mænd kraftigere næsehår med tiden, hvilken taler for en bedre næsetrimmer fra starten.

De gode modeller holder også langt bedre, hvorfor de fleste med fordel kan købe en god næsehårstrimmer fra starten.

Der findes masser af gode mærker, og selv de gode modeller koster ikke særligt meget. Køber du fra en netbutik med barberudstyr til mænd, så er du sikret en vis standard i produkterne.


Hvor kan man købe næsetrimmere?
Du kan både købe næsetrimmere i større supermarkeder, Matas og på nettet. Skal du have en helt billig model, så kan du vælge en fra supermarkedet.

Skal du have noget mere ordentligt, så kan du med fordel købe i en specialbutik eller på nettet. Ofte er det billigt på nettet, da netbutikkerne kan holde omkostningerne lavere end de fysiske butikker, hvorfor de kan sælge produkterne billigere.

Derudover er det nemt at købe en god næsetrimmer på nettet, da du ikke kan komme til at købe forkerte størrelser eller andet, som du kan med tøj.


Se videoerne nedenfor og lær mere om næsetrimmereRemington NE3150 Næsehårstrimmer

Sådan Trimmer Du Næsehår


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Guiden Til Valg Af Barbersæbe

  • Mandens.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guiden Til Køb Af Skægvoks

  • Mandens.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Den Komplette Guide Om Skægtrimmere

  • Mandens.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden