Næsehårstrimmere

Mænd har en tendens til at få lange hår i næsen, hvilket bestemt ikke er charmerende. Det er dog nemt og smertefrit klaret med en god næsehårstrimmer, som fjerner hårene uden smerte. Her i artiklen har vi sat fokus på næsehårstrimmere / næsetrimmere, hvor vi både kigger på den rigtige brug og det bedste køb.

Populære næsehårstrimmere

Moser Easy Groom Næsehårstrimmer

Moser Easy Groom Næsehårstrimmer

Moser Easy Groom Næsehårstrimmer kan genoplades via ledning, som en af de første på markedet.KR.269.00
Mere infoRemington NE3850 Næsehårstrimmer

Remington NE3850 Næsehårstrimmer

Øre og næsehårstrimmer fra Remington, som har meget mere at byde på end blot at trimme hårene i næsen og ørene!KR.139.00
Mere infoTweezerMan Næsehårstrimmer Deluxe

TweezerMan Næsehårstrimmer Deluxe

<B||Beskrivelse:</B||<BR||TweezerMan Deluxe næsetrimmer er en ny innovativ næsehårstrimmer der sikrer en smertefri klipning med det helt nye "Nick-Proff" design. <BR||<BR||Når...KR.169.00
Mere infoRemington NE3870 Næsehårstrimmer

Remington NE3870 Næsehårstrimmer

100% vandtæt trimmer til næse og ørehår. Perfekt til den moderne mand, som går op i sit udseende.KR.159.00
Mere infoDovo Klipette Næsehårstrimmer

Dovo Klipette Næsehårstrimmer

Denne lille næsetrimmer, vil med det samme, løse alle problemer med pinlige næse og øre hårKR.199.00
Mere infoAndis FastTrim(TM) Næsehårstrimmer

Andis FastTrim(TM) Næsehårstrimmer

Lille og Professionel næsehårstrimmer der er let fjerner uønskede næse- eller ørehår for et velplejet look.KR.149.00
Mere infoPanasonic ERGN30 Næsehårstrimmer

Panasonic ERGN30 Næsehårstrimmer

Panasonic ERGN30 Næsehårstrimmer er en multifunktionel trimmer, der kan benyttes til at trimme næsehår, ørehår, øjenbryn og andet ansigtshår.KR.219.95
Mere infoMoser Microcut Næsehårstrimmer

Moser Microcut Næsehårstrimmer

Moser Microcut Næse og Ørehårs Trimmer er en elegant trimmer, som er nem at anvende.KR.269.00
Mere infoHvordan bruger du din næsetrimmer korrekt?

Du skal sørge for at komme godt rundt i begge næsebor, da dine næsehår gror flere forskellige steder på huden indvendigt i næsen.Du får dermed det bedste resultat, hvis næsetrimmeren kommer hele vejen rundt indvendigt i begge næsebor.På denne måde får du fjernet hårene ved roden, så der går langt længere tid inden de kommer til syne igen. Hvis du kun fjerner de hår, som du kan se, vil der hurtigere komme hår til syne igen.

Hvornår skal du bruge din næsetrimmer?

Når du skal have fjernet dine næsehår, så skal du vælge en dag uden forkølelse eller snot i næsen. Det er langt sværere at fjerne hårene, hvis der er det mindste snot.Derudover er slimhinder hævede og ømme, hvis du har forkølelse. Dermed kan det både være sværere at komme til hårene, men det kan også være ubehageligt at fjerne hår med ømme slimhinder.Din næsetrimmer bliver også mere slidt og svær at rengøre, hvis din næse ikke er ren når du skal fjerne hårene.

Hvilken næsehårstrimmer skal du vælge?

Jo flere og kraftigere næsehår du har, jo bedre næsetrimmer skal du vælge. Det er nemlig langt nemmere at klippe enkelte tynde næsehår, end det er at klippe større mængder kraftige hår.Måske kan du klare dig med en billig model fra supermarkedet, men det kan også ske du skal have en lidt bedre model. Derudover får de fleste mænd kraftigere næsehår med tiden, hvilken taler for en bedre næsetrimmer fra starten.De gode modeller holder også langt bedre, hvorfor de fleste med fordel kan købe en god næsehårstrimmer fra starten.Der findes masser af gode mærker, og selv de gode modeller koster ikke særligt meget. Køber du fra en netbutik med barberudstyr til mænd, så er du sikret en vis standard i produkterne.

Hvor kan man købe næsetrimmere?

Du kan både købe næsetrimmere i større supermarkeder, Matas og på nettet. Skal du have en helt billig model, så kan du vælge en fra supermarkedet.Skal du have noget mere ordentligt, så kan du med fordel købe i en specialbutik eller på nettet. Ofte er det billigt på nettet, da netbutikkerne kan holde omkostningerne lavere end de fysiske butikker, hvorfor de kan sælge produkterne billigere.Derudover er det nemt at købe en god næsetrimmer på nettet, da du ikke kan komme til at købe forkerte størrelser eller andet, som du kan med tøj.

Se videoerne nedenfor og lær mere om næsetrimmere

Remington NE3150 Næsehårstrimmer

Sådan Trimmer Du Næsehår

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email