MANDENS

De populære julekalendere til voksne

Hvis du vil overraske med en pakkekalender til ham eller hende, så brug inspiration her med det store udvalg af mulighederne indenfor færdige julekalendere til voksne i 2021.

Pakkekalender voksne ideer der kan være velegnet til kæresten, mor, farfar og alle andre fra den store teenager alder og opefter. Udvalget dækker over vidt forskellige ting lige fra den billige chokolade julekalender, garn kalender eller de frække julekalendere der nok mest er egnet til soveværelset.

Indholdsfortegnelse

Pakkekalendere med delikatesser

En julekalender med delikatesser til forældre, bedsteforældre, ham eller hende er ofte et hit. Delikatesser dækker over mange ting, og derfor finder du også mange forskellige lækre og eksklusive ting i kategorien. MyMuesli økologiske myslikalender, julekalender med Bailey trøfler, franske Les Confitures a l’Ancienne luksuriøse julekalender med marmelade, Puks 24 krydrede delikatesser eller en af de mange andre muligheder med ting som pesto, Himalayasalt, mangosirup og meget andet.

Julekalendere til mænd

Disse kalendere kan også være velegnet som pakkekalendere til kvinder, men sælges dog ofte som overraskelse til ham. En julekalender med skægolie kan være den anderledes pakkekalender til ham der elsker sit skæg. Eller hvad med et populære byggesæt som Porsche julekalender, Mercdes-Benz 300 SL, Jeeps og andet. Helt ligesom Man Stuff julekalenderen, handyman kalenderen eller julekalendere med spiritus kan være den sjove ide til manden.

Julekalendere med søde sager

Søde sager er blandt favoritterne indenfor de forskellige ideer til pakkekalendere til voksne. Alle elsker noget sødt, og samtidig finder du både dyre som billige pakkekalendere med forskellige lækre ting. En marcipan julekalender fra Niederregger, Summerbird chokolade, Karamelleriet, The Mallows Marsmallow julekalender, Jelly Beans julekalender, Flæskesvær, Popcorn julekalender fra Joe & Seph’s eller den meget populære Chili Klaus julekalender.

Karamel julekalender

Der findes forskellige udsøgte julekalendere med karamel indhold. Her er Karamel Kompagniets og Karamelleiret julekalendere de populære udgaver. Cozy Christmas fra Karamelleriet har lavet to smukke julekalendere fuld af gourmet karameller, som også kan købes som f.eks. ide til mandelgave.

Julekalender til ganen

En nem pakkekalender til hende, ham eller dem, kan være en af de mange muligheder med noget godt til ganen. En adventskalender med vin er velegnet til de fleste. Helt ligesom en julekalender med portvin måske er det helt rigtige til bedreforældre. Brændevin, rom eller gin er andre gode muligheder, helt ligesom en Bailey julekalender eller Unterberg julekalenderbælte måske kan være det sjove alternativ.

Den sjove julekalender

En sjov og anderledes julekalender er velegnet som pakkekalender til børn og voksne, hvor indholdet selvfølgelig skal være alderssvarende. En sjov kalender kan være Chili Klaus Last Man Standing Spil eller den billige pakkekalender med Get Boring Stuff Done kalenderen der byder på 24 låger som indeholder forskellige opgaver. Haynes DIY Retro Camera julekalender indeholder forskellige dele til analogt kamera. Hvor The Snaffling Pig Flæskesvær julekalender er en helt andet kategori.

Kaffe julekalender

Kaffe pakkekalendere er blevet populære til kaffedrikkere. Og her finder du forskellige typer. Du kan give kalenderen med 24 kapsler fra Estate Coffee der passer til Nespresso systemet. Hvor Grower’s Cup kaffejulekalenderen er en anden populær kalender til kaffedrikkere.

Chokolade julekalender

En chokoladejulekalender er nok det mest solgte type gennem tiden. Og i dag finder du mange forskellige som Summerbird julekalender. Den populære kalender kan købes i skuffekalenderen eller mere almindelige form. Te & Kaffe Specialisten har udgivet deres julekalender med mælkechokoladefigurer til ham eller hende der ikke kan fordrage det mørke chokolade. Hvor den mere eksklusive chokoladejulekalender i træ fra Magasin du Nord kun kan købes i begrænset oplag, så det gælder om at være hurtig.

Lav din egen julekalender

Du kan lave en hjemmelavet pakkekalender indeholdende de helt perfekte ting. Eller du kan vælge en nemmere måde med en af disse muligheder. Her kan det være en tom kasse med 24 låger der kan indeholde indkøbte øl. Du kan også lave en billig model med låger, hvor du skriver romantiske ideer til kæresten, opgaver til manden eller noget helt tredje.

Te julekalender

En te julekalender er anden populær type der er velegnet til både hende som ham. Pukka kalenderen med 25 tebreve er en billig pakkekalender der byder på 24 forskellige smagsvarianter. Nute eller English Tea Shop julekalender med økologisk te er andre populære te julekalendere. Glæd te elskeren med 24 forskellige dejlige smage til at starte eller slutte hver dag i december med.

Gin julekalender

Gin er blevet en nydelse, og derfor er der også fremstillet en del forskellige pakkekalendere med gin. Her finder du 24 Amazin Gin fra 24 Amazing Spirits, der byder på en flaske til hver dag i december. Men du kan også købe en adventskalender som Fevertree gin & tonic med dansk ELG gin, hvor du kan overraske din kone, mor eller søn eller anden med en nydelse på hver af de 4 adventssøndage i julen.

Rom julekalendere

Rom er anden mulighed, hvor de populære kalendere er Riise Rom udgaven eller rom oplevelsen fra Mac Y med forskellige kvalitetsrom. De fleste kalendere indeholder 24 små flasker med 2 cl. rom og beskrivelser af hver smag. Tag et kig på udvalget som også kan være egnet som gave til far, ide til mandelgave eller måske som en julegave til mænd.

Økologiske pakkekalendere

Hvis du vil forkæle med noget anderledes og økologisk, findes der forskellige muligheder blandt andet fra MyMuesli. Her kan du købe de populære økologiske grød- og myslikalendere der byder på 24 forskellige smagsvarianter. Helt ligesom julekalendere med økologisk chokolade og andet, er blevet et hit i mange moderne hjem.

Simply Chocolate kalendere

Simply Chocolate udgiver deres klassiske julekalender i forskellige versioner og farver. Den lange æske med låger, hvor du kan vælge mellem chokoladejulekalenderen til en eller to personer. Udsøgt chokolade der kan forkæle singler eller par.

Whisky julekalender

Der findes et lille udvalg af whisky julekalendere, hvor kalenderen fra Mac Y er en af de populæreste. Mac Y er dansk importør af whisky og andet premium alkohol. Og med deres mange års erfaring, har de skabt populære kalendere med kvalitetsindhold fra den store verden, hvor du kan nyde en ny smag hver dag gennem december.

Lakrids julekalendere

Bülow lakrids fra Bornholm er eksklusiv og en delikatesse for elskere. Helt ligesom Lakritsfabriken, Ramösa, Lakridseriet eller Haupt lakrids julekalender er blevet populære gennem de senere år. 24 låger der gemmer på gourmetlakrids fra de forskellige producenter, kan være pakkekalenderen til kæresten, mor, bedstefar eller anden.

Hobby pakkekalender

At give en julekalender til børn er en klassisk ting i julen. Men som du kan se i udvalget, er også kalendere til voksne blevet et hit. Og det har givet et varierende udvalg af kalendergaver. De nyeste kalendere er til hobbyer/sysler som at strikke, hækle eller samle modeller. Især til mænd er det blevet populært med samlesæt af biler som Porche, landrovere, Volkswagen Beetle eller Mercedes julekalendere. Helt ligesom Pony julekalender med hækle- og strikkeprojekter i 24 æsker er blevet et hit.

Wally and Whiz vingummi

Wally and Whiz vingummi er vegansk og luksuriøs i forhold til f.eks. en rulle Haribo(som faktisk smager ganske fortrinligt). Wally and Whiz indeholder kun naturlige smagsstoffer og farver, hvor smage består af forskellige bær og frugt. Kalenderen findes i forskellige modeller/størrelser, hvor indpakningen er en flot kasse i grå, rød eller grøn.

Den frække pakkekalender

Hvis du søger en fræk julekalender til kæresten, manden eller konen, findes der et bredt udvalg af muligheder. Du kan købe en erotisk pakkekalender til voksne fra Sinful, Orion eller Amorelie julekalender, der kan købes i en begynder og øvede udgave indenfor voksenlegetøj. Nyt spændende og sjov legetøj til at gøre december ekstra sjov med forskellige lege. Du kan også købe en noget billigere og romantisk julekalender for voksne i form af Kærlighedskalender til Par, Daring December og lignede. Her får du en traditionel julekalender i pap med låger. De forskellige julekalendere byder på forskellige sjove aktiviteter både indenfor det frække og mere almindelige samvær.

Beauty julekalender

Beauty produkter er populære adventsgaver og ganske velegnet som kalendergaver til hende også. Der findes rigtig mange forskellige julekalendere med beauty produkter. Matas julekalender eller Body Shop julekalenderen er populære og kan købes i forskellige størrelser/priser. Men du kan også købe en julekalender med neglelak, makeup julekalender eller måske Miss Cutie Pie julekalender med sminke. Se udvalget af muligheder i produkterne her, som bliver opdateret løbende når de forskellige modeller kommer på hylderne.

Lav din egen pakkekalender med drikkevarer

Drikkevarer i form af øl, spiritus m.m. er også brugt som adventsgaver til teenagere og voksne, men hvorfor ikke også som pakkekalendergaver. Du kan købe en ”hjemmelavet pakkekalender”, hvor du får indpakningen som du selv fylder op med hans eller hendes yndlingsdrik. Der findes forskellige pakkekalender ideer som lave din energidrik julekalender, Avec kalender og andre, hvor du kan fylde op med dåser, 50 ml-flasker m.m. alt afhængig af kalender typen.

Strømpekalender

Strømper er ikke normalt blandt de sjove gaveideer til kæresten. Men en julekalender med strømper kan være den perfekte og sjove pakkekalender til mænd, kvinder og teenagere. Du kan enten købe en strømpekalender pastel til kvinder eller i farvestærk model til mænd. En kalender der er fyldt med 24 par strømper til at give julen lidt anderledes kolorit.

Wellness kalendere

Products not found

Wellness julekalender til voksne kan være forskellige ting. Men velvære er dog noget, som rigtig mange af os elsker at krydre hverdagen med. Og hvorfor ikke overraske din veninde, mor, kæreste eller anden med en Bomb Cosmetics Bath Bomb, Keep Calma Llama spa-julekalender eller anden. Udvalget giver forskellige muligheder indenfor forkælelse til fødderne, huden, ansigtet eller generelt krop og sind.

Øl julekalender

En øl pakkekalender er blevet den klassiske julekalender til mænd. Her er Brygmesterens julekalender fra Thisted Bryghus en meget populær kasse der kan købes online, supermarkeder og specialforretninger. Men også Adventskalender med jule-øl fra Grauballe Bryghus, Klassisk dansk juleøl julekalender, Juleøl pakkekalender fra Ølhandleren eller måske lave din egen øl julekalender, hvor du selv fylder op med yndlingsøl som de gode kalendergaver til mænd.

Funko Pop julekalender

Funko Pop figurer er blevet populære til voksne, hvilket nok bunder i at mange af os er opvokset med de forskellige sjove temaer fra primært film og lignede. Funko Pop Harry Potter julekalenderen er en populær pakkekalender til børn og voksne der elsker figuren, bøgerne og filmene. Men du finder også andre Funko Pop pakkekalendere som The Nightmare Before Christmas m.m.

En personlig pakkekalender til voksne?

find julekalender ideer til voksne

Hvis du vil overraske med en pakkekalender til at forsøde julen og årets afslutning, er udvalget af færdige kalendere stort som du kan se. Det gælder selvfølgelig om at finde den rigtige/personlige kalender som glæder hende eller ham, hvad end det er en dyr som billig pakkekalender til voksne.

Giv en personlig kalender ud fra hvad modtageren kan lide, interesser sig for eller som kan give det gode smil f.eks. med en af de sjove pakkekalendere.

Gør julen mere romantisk

Hvis du vil gøre julen hyggeligere og mere romantisk, så vil en kalenderen med garanti glæde din bedre halvdel. Her kan man give en sød ting som gin, lakrids eller måske en Summerbird julekalender til hende eller ham. Men du kan også lave din egen gratis julekalender eller købe en af de erotiske kalendere. Der findes mange muligheder, men fælles er, at de alle glæder.

Hjemmelavet pakkekalender til voksne?

En hjemmelavet kalender kan gøres dyr eller billig. Men den vil ofte være den mest personlige kalender frem for udvalget af færdige kalendere hos pakkekalender.dk, Coop, Bilka m.m.

Ulempen ved at lave din egen kalender er, at det tager noget længere tid af finde 24 kalendergaver og den rigtige indpakning. Helt ligesom den hjemmelavet julekalender ofte kan blive dyre end udvalget af færdige julekalender.

Fordelen ved den hjemmelavet kalender er, at du får 24 ting som passer bedst muligt til modtageren. Haribo er noget billigere end Wally and Whiz, og måske han eller hun foretrækker Haribo? Det samme kan gøre sig gældende indenfor drikkevarer, delikatesser, toiletsager, personlig pleje, frække ting m.m.

5/5 (1 Review)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også