MANDENS

Den Komplette Guide Om Parfume Til Mænd

Paco Rabanne 1 Million – EDT 100 ml

1 Million Eau de Parfum fra Paco Rabanne er en maskulin parfume

ForhandlerTotalprisLæs mere
489,85 → Til Butik
499,00 → Til Butik
525,95 → Til Butik
595,00 → Til Butik
625,00 → Til Butik
59.325,00 → Til Butik

Paco Rabanne 1 Million er populær parfume til mænd som kvinder. Du får en forførende, frisk og let eau de toilette med forfriskende noter. En duft der næsten dufter som en million.

Hvis du ønsker en eksklusiv og populær EDT, så kan denne 100 ml. flaske måske være den helt rigtige og unikke herreduft.

Giorgio Armani – Acqua Di Gio for Men – EDT 50 ml

Giorgio Armani Acqua Di Giò Pour Homme EDT 50 ml

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 → Til Butik
449,00 → Til Butik
464,04 → Til Butik
480,00 → Til Butik

Giorgio Armani Acqua Di Gió Pour Homme er en anden poopulær duft til mænd. Du får en EDT på 50 ml. i den velkendte italienske stil fra Giorgio Armani. En enkel, elegant og diskret duft med noter af jamin, mandarin, sharonfrugt, klipperose og skovnoter. En testvinder parfume til herren der ønsker top kvalitet.

Giorgio Armani Stronger With You for Him

køb Giorgio Armani Stronger With You for Him EDT (30 ml)

ForhandlerTotalprisLæs mere
271,00 → Til Butik
323,00 → Til Butik
395,00 → Til Butik
517,00 → Til Butik

En anden populær parfume fra det ikoniske italienske brand, er denne Giorgio Armani Stronger With You for Him EDT som vist på 30 ml.

En moderne duft i moderne stil med krydrede akkorder i topnoterne. Her bydes der på violblade, lyserøde peberkorn og kardemomme i en smuk blanding til den selvsikre og elegante duft.

Viktor & Rolf Spicebomb Men EDT 50 ml

Viktor & Rolf Spicebomb Eau De Toilette 50 ml

ForhandlerTotalprisLæs mere
389,00 → Til Butik
430,00 → Til Butik
430,65 → Til Butik
499,95 → Til Butik

Viktor & Rolf Spicebomb for Men på 50 ml. giver du en god blanding af elegance, intensitet og maskulinitet.

Du får en eksplosiv herreduft med duftnoter af grapefrugt, kanel, bergamot, saffron, tobaak og lavendel. Flasken er udformet som en håndgranat, hvor splinten er hvor du påfører parfumen.

Hugo Boss The Scent Absolute For Him EDP

Hugo Boss The Scent Absolute Eau de Parfum

ForhandlerTotalprisLæs mere
355,00 → Til Butik
569,50 → Til Butik

Hugo Boss The Scent Intense for Him udkom første gang i 2015, og denne EDP er den opgradering parfume fra 2017. Du får en forførende eau de parfume til mænd med en kraftfuld og maskulin duft. Duften er tilsat en stor koncentration af aromatiske olier til at øge intensiteten. Duftnoterne består af lavendel, vanilje, læder, ingefær, kardemomme, maninka og træ noter.

Hugo Boss Bottled Infinite For Him EDP

køb Hugo Boss Bottled Infinite Edp 50ml

ForhandlerTotalprisLæs mere
356,00 → Til Butik
379,00 → Til Butik
399,00 → Til Butik
399,95 → Til Butik
484,50 → Til Butik

Hugo Boss Battled Infinite for Him er anden populær duft til den moderne mand. Hugo Boss herreparfumen byder på duftnoter af mandarin, salvie, kanel, lavendel, rosmarin, æbler, patchouli, oliventræ og sandeltræ.

Yves Saint Laurent Y Eau De Toilette 60 ml

Yves Saint Laurent Y Eau de Toilette 60ml Spray

ForhandlerTotalprisLæs mere
413,00 → Til Butik
449,00 → Til Butik
510,00 → Til Butik
728,00 → Til Butik

Yves Saint Laurent Y eau de toilette på 60 ml. til dig der ønsker at udforske dig selv. Du får en duft der byder på noter af lavendel, aldehyd, geranium, balsamfyr røgelse m.m. der både i base, midt og top noter er med at skabe en forførende duft. Flasken er fræk og moderne som også udstråler personlighed.

Paco Rabanne Invictus EDT 50 ml

Paco Rabanne Invictus Intense Men EDT 50 ml

ForhandlerTotalprisLæs mere
366,00 → Til Butik
379,00 → Til Butik
465,00 → Til Butik
467,50 → Til Butik

Paco Rabanne Invictus er anden populær parfume fra Paco Rabanne. Du får en maskunlin duft der er lidt tungere end 1 Million parfume, men dog i en friskhed i topnoterne. Brug denne parfume hvis du ønsker den klassiske herreduft der er tilsat et moderne snit af friskhed. Duftnoterne byder på laurbær blade, hav noter, grapefrugt, amberfris, ege moss, patchouli og guaiac træ.

Ralph Lauren Polo Blue For Men EDT 75 ml

Ralph Lauren Polo Blue Eau De Toilette 75 ml

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 → Til Butik
399,00 → Til Butik
429,00 → Til Butik
435,00 → Til Butik
439,00 → Til Butik
469,95 → Til Butik

Ralph Lauren Polo Blue Eau de Toilette til mænd er moderne og frisk. En duft der er velegnet til både den yngre som ældre mand. Duftnoterne er en blanding af agurk, mandaarin, vandmelon, salvie, muske, basilikum og geranium.

Karl Lagerfeld Herreparfume Pour Homme Edt 100 ml

køb karl lagerfeld til mænd

ForhandlerTotalprisLæs mere
119,00 → Til Butik
200,50 → Til Butik
239,95 → Til Butik

Karl Lagerfeld Pour Homme EDT til dig der er selvsikker og går op i din stil. Du får moderne og frisk duft med topnoter af lavendelolie og frisk mandarin. Det kombineres med søde midtnoter af violet og grøn æble hvor der sluttes af med basisnoter af sandeltræ og rav.

Abercrombie & Fitch First Instinct EDT 100 ml

Abercrombie & Fitch Herreparfume First Instinct EDT 100 ml

ForhandlerTotalprisLæs mere
279,00 → Til Butik
319,95 → Til Butik
349,00 → Til Butik
452,50 → Til Butik

Abercrombie & Fitch First Instinct EDT er en maskulin og modern duft med dybde. En noget tungere duft du blandt andet finder på 100 ml. Du får duftnoter af melon, citrus, rav, moskus, violblade, gin og tonic som er med til at skabe den sensuelle og maskuline First Instinct duft.

Issey Miyake L'Eau d'Issey for Men 75 ml. EDT

Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme Eau De Toilette 75ml

ForhandlerTotalprisLæs mere
249,00 → Til Butik
299,00 → Til Butik
319,00 → Til Butik
395,95 → Til Butik

Issey Miyake L'Eau d'Issey Eau de Toilette er populær til yngre mænd. Du får en frisk og maskulin duft med noter af citron, estragon, bergamot, yuzu, muskatnød, åkande, sandeltræ, cedertræ, moskus og tobag. Det skaber en maskulin og træagtig duft.

Giorgio Armani Armani Code Pour Homme EDT 75 ml

køb Giorgio Armani Armani Code Eau De Toilette 75ml

ForhandlerTotalprisLæs mere
489,00 → Til Butik
505,80 → Til Butik
535,00 → Til Butik
549,00 → Til Butik
559,00 → Til Butik
649,95 → Til Butik

Armani Code Eau de Toilette er en anden populær duft til mænd. Du får en krydret og orientalsk duft i det friske snit. Eau de Toiletten der har en medium-lav koncentration af parfumerede olier, indeholder duftnoter af olivenblomster, stjerneanis, guaiactræ, tonka bønne, tobak og læder.

Jean Paul Gaultier Le Male 75 ml Edt

Jean Paul Gaultier Le Male EDT (75 ml)

ForhandlerTotalprisLæs mere
445,00 → Til Butik
475,00 → Til Butik
551,95 → Til Butik
599,00 → Til Butik

Jean Paul Gaultier Le Male er den berømte duft i  Eau De Toilette Spray på 75 ml. der er formet som en mandekrop med en flot buste.

Du får en blød og maskulin duft i den lette type med noter af lavendel, bergamot, lavender, cumin, kanel, vanilje, tonka og forskellige træagtige noter.

Hvilke mærker er mest populære?

Parfume til mænd er et kæmpe marked, da stort set alle mænd efterhånden bruger parfume. Det er nemlig ikke længere forbeholdt kvinderne. Nogle af de største og mest populære mærker er Chanel, Versace, Armani, Calvin Klein, Jean Paul og selvfølgelig Hugo Boss parfume. Konkurrencen er dog efterhånden meget hård, og der er masser af andre gode parfumer at vælge imellem.

Hvilken parfume er bedst til mænd?

Dette spørgsmål hører man rigtigt tit, men der kommer selvfølgelig an på smag og behag. Nogle foretrækker de kraftige og tunge parfumer, mens andre er mere til de lette og friske. Generelt har de store mærker dog primært fokuseret på de lidt friske og lettere dufte de seneste år, da de fleste efterhånden foretrækker denne type dufte. Før i tiden foretrak mange ældre mænd ellers de kraftigere dufte, mens de yngre foretrak friske og lettere dufte. De ældre har dog skiftet smag, så mange af dem også foretrækker de friske dufte. Samtidig er der en øget fokus på sunde materialer, så parfume er i dag fremstillet af langt sundere stoffer end tidligere.

Hvor køber jeg min mandeparfume billigst?

Det billigste sted at købe din parfume er på nettet, da der er virkelig stor konkurrence mellem de mange netbutikker, som sælger parfume. De bliver dermed nødt til at holde priserne knivskarpe, da prisen er deres eneste konkurrenceparameter. Det er nemlig nemt at sammenligne prisen på et totalt ens produkt, hvorfor kun de billigste butikker kan klare det. Samtidig har netbutikkerne ikke udgifter til fysiske lokaler og ekspedienter, hvorfor de kan holde deres priser endnu lavere. Spar derfor nogle penge og køb din parfume på nettet. Er du i tvivl om duften, så kan du ofte få testere på nettet, eller du kan gå i Matas og prøve duften først.

Hvordan skal mænd bruge parfume?

Mænd har en tendens til at svede mere end kvinder, hvilket skyldes fysiologiske ting i mandens krop. Derfor er det vigtigt, at man er ren og nyvasket, når man kommer parfumen på kroppen. Der er ikke noget værre end parfumeduft blandet med gammelt sved, det lugter generelt rigtigt slemt. Du skal altså glemme alt om det såkaldte truckerbad, hvor man bare kommer parfume ovenpå en svedig og beskidt krop. Efter badet kan du eventuelt komme en neutral antiperspirant deodorant under armene, som så beskytter dig mod sved. Herefter kan du komme lidt af din gode parfume på, så du dufter skønt og rent hele dagen.

Se videoerne nedenfor og bliv klogere på parfumer til mænd

De 10 Mest Komplimenterende Parfumer Til Mænd

De Bedste Colognes Til Mænd i 2018

5/5 (2 Reviews)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også