Den Komplette Guide Om Parfume Til Mænd

Parfume til mænd er efterhånden en kæmpe branche, hvor der er masser af gode mærker og dejlige dufte at vælge imellem. Her i artiklen har vi set nærmere på nogle af de største og mest populære mærker, samt vi har kigget på den korrekte brug af parfumen. Vi har ligeledes kigget nærmere på, hvor du køber din parfumer til mænd billigst. Der er nemlig stor forskel på priserne fra butik til butik.

Populært parfume til mænd

Sorry, there are no results to display.

Hvilke mærker er mest populære?

Parfume til mænd er et kæmpe marked, da stort set alle mænd efterhånden bruger parfume. Det er nemlig ikke længere forbeholdt kvinderne.Nogle af de største og mest populære mærker er Hugo Boss, Chanel, Versace, Armani, Calvin Klein og Jean Paul. Konkurrencen er dog efterhånden meget hård, og der er masser af andre gode parfumer at vælge imellem.

Hvilken parfume er bedst til mænd?

Dette spørgsmål hører man rigtigt tit, men der kommer selvfølgelig an på smag og behag. Nogle foretrækker de kraftige og tunge parfumer, mens andre er mere til de lette og friske.Generelt har de store mærker dog primært fokuseret på de lidt friskere og lettere dufte de seneste år, da de fleste efterhånden foretrækker denne type dufte.Før i tiden foretrak mange ældre mænd ellers de kraftigere dufte, mens de yngre foretrak friskere og lettere dufte. De ældre har dog skiftet smag, så mange af dem også foretrækker de friske dufte.Samtidig er der en øget fokus på sunde materialer, så parfume er i dag fremstillet af langt sundere stoffer end tidligere.

Hvor køber jeg min mandeparfume billigst?

Det billigste sted at købe din parfume er på nettet, da der er virkelig stor konkurrence mellem de mange netbutikker, som sælger parfume.De bliver dermed nødt til at holde priserne knivskarpe, da prisen er deres eneste konkurrenceparameter. Det er nemlig nemt at sammenligne prisen på et totalt ens produkt, hvorfor kun de billigste butikker kan klare det.Samtidig har netbutikkerne ikke udgifter til fysiske lokaler og ekspedienter, hvorfor de kan holde deres priser endnu lavere. Spar derfor nogle penge og køb din parfume på nettet. Er du i tvivl om duften, så kan du ofte få testere på nettet, eller du kan gå i Matas og prøve duften først.

Hvordan skal mænd bruge parfume?

Mænd har en tendens til at svede mere end kvinder, hvilket skyldes fysiologiske ting i mandens krop. Derfor er det vigtigt, at man er ren og nyvasket, når man kommer parfumen på kroppen.Der er ikke noget værre end parfumeduft blandet med gammelt sved, det lugter generelt rigtigt slemt. Du skal altså glemme alt om det såkaldte truckerbad, hvor man bare kommer parfume ovenpå en svedig og beskidt krop.Efter badet kan du eventuelt komme en neutral antiperspirant deodorant under armene, som så beskytter dig mod sved. Herefter kan du komme lidt af din gode parfume på, så du dufter skønt og rent hele dagen.

Se videoerne nedenfor og bliv klogere på parfumer til mænd

De 10 Mest Komplimenterende Parfumer Til Mænd

De Bedste Colognes Til Mænd i 2018

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email