Philips Barbermaskine

Philips laver nogle af de allerbedste barbermaskiner overhovedet, det er der slet ingen tvivl om. Derfor er mærket også verdensførende inden for barbermaskiner til mænd. Vi har kigget nærmere på disse Philips barbermaskiner her i artiklen, for at finde ud af hvorfor de er så populære. Vi har ligeledes kigget på, hvor du kan købe dem billigst.

Er Philips barbermaskiner de bedste på markedet?

Mange vil klart svare ja til det spørgsmål, hvorfor Philips også er det største mærke inden for barbermaskiner til mænd, stærkt forfulgt af Braun.Så mange mænd kan ikke tage fejl, så der er ingen tvivl om mærkets kvaliteter. Det er dog et hårdt marked, og især Braun er en hård konkurrent til Philips.Om man er til det ene eller andet mærke er en smagssag, de laver begge fantastiske barbermaskiner og endda til rimeligt billige penge.Der har desuden været lavet et utal af tests af barbermaskiner, og her er der forskellige vindere af de to. Begge klarer sig dog altid godt.

Hvilken model skal du vælge?

Valget af barbermaskine kommer især an på din skægvækst, da en kraftig skægvækst kræver en bedre maskine end mindre kraftigt skæg gør.Når skæggene er tættere og tykkere, stiller det større krav til knivene i barbermaskinen og faktisk også til alle andre dele af maskinen.Har du en kraftig skægvækst, så bør du derfor vælge en af deres topmodeller. Både så barberingen ikke tager for lang tid, men også fordi maskinen simpelthen holder bedre og klarer opgaven mere skånsomt for din hud.Har du kun lettere skægvækst, så kan du dog godt spare de ekstra penge og vælge en billigere udgave. Philips laver også nogle glimrende billigere modeller, som er bygget op med mange af de samme gode egenskaber, som de dyrere.

Kan en Philips barbermaskine tåle vand?

Der findes både Philips barbermaskiner til tørbarbering og vådbarbering. De fleste af de billige modeller tåler ikke vand, mens de fleste dyrere modeller tåler vand.Holder du derfor meget af barbering i badet, så bør du sikre dig maskinen tåler dette. Vores hud er forskellig, men for manges vedkommende er en vådbarbering det mest skånsomme for huden.Her bliver huden nemlig blødgjort af vandet, hvilket giver en beskyttende effekt mod små rifter og de efterfølgende røde knopper. Samtidig bliver hårene skyllet nemt ud i afløbet, så du ikke skal bruge tid på rengøring.

Hvor køber du barbermaskiner billigst?

Der er enormt mange forhandlere af Philips barbermaskiner, da det er et utroligt populært produkt. Der er både mange fysiske butikker og mange netbutikker, som har et stort udvalg af disse maskiner.Maskinerne er jo ens, hvorfor du ligeså godt kan købe din barbermaskine det billigste sted. Langt de fleste gange er de billigst på nettet, da netbutikkerne ikke har samme udgifter til fysiske lokaler og personale, som de fysiske butikker har.Og du kan alligevel ikke prøve barbermaskine først i de fysiske butikker, så der er faktisk ingen grund til at købe din barbermaskine i en butik. Spar hellere pengene og køb den på nettet.

Se videoerne nedenfor og lær mere om Philips Barbermaskiner

Philips Barbermaskine Series 7000

Sådan Skifter Du Skær & Blade På En Philips Barbermaskine

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email