MANDENS

Philips Barbermaskiner

Philips S5110/06 Barbermaskine

Philips Series 5000 BarbermaskineShaver Series 5000 med hurtigt MultiPrecision-skærsystem

ForhandlerTotalprisLæs mere
566,00 → Til Butik
595,00 → Til Butik
619,00 → Til Butik

Philips Series 5000 S5400/06 Barbermaskine

Philips - AquaTouch Wet & Dry Barbermaskine AquaTouch-barbermaskine

ForhandlerTotalprisLæs mere
586,00 → Til Butik
665,00 → Til Butik
699,00 → Til Butik
799,00 → Til Butik

Philips Shaver S5420/06 AquaTouch

Philips Barbermaskine Series 5000 Aquatouch S5420/06

ForhandlerTotalprisLæs mere
660,00 → Til Butik
779,95 → Til Butik
794,95 → Til Butik

Philips barbermaskine – Series 9000 S9031/12

philips giver præcis og grundig barbering

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.199,00 → Til Butik
1.333,00 → Til Butik
1.499,00 → Til Butik

Philips S9711/31 Shaver

 Philips S9711/31 Testvinder Barbermaskine

ForhandlerTotalprisLæs mere

Philips SHAVER Series 7000 S7370

køb Philips barbermaskine S7370/12

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.099,00 → Til Butik

Philips Barbermaskine PowerTouch 5000 Series – PT860

Philips PT860/17 barbermaskine med DualPrecision-skær

ForhandlerTotalprisLæs mere
420,00 → Til Butik
499,00 → Til Butik

Philips Barbermaskine Series 1000 – S1310/04

køb Philips 1000 Series S1310 shaver

ForhandlerTotalprisLæs mere
315,00 → Til Butik

Philips S1332/41 Barbermaskine

Philips Barbermaskine S1332/41

ForhandlerTotalprisLæs mere
515,00 → Til Butik

Philips QP2630/30 Shaver

Philips Barbermaskine OneBlade QP2630/30

ForhandlerTotalprisLæs mere
445,00 → Til Butik

Philips S5630/12 Barbermaskine

Philips barbermaskine - Shaver Series 5000 - S5630/12

ForhandlerTotalprisLæs mere
799,00 → Til Butik
898,00 → Til Butik
999,00 → Til Butik
1.043,00 → Til Butik

Philips S3510/06 Barbermaskine

Philips Series 3000 barbermaskine S3510/06

ForhandlerTotalprisLæs mere

Er Philips barbermaskiner de bedste på markedet?

Mange vil klart svare ja til det spørgsmål, hvorfor Philips også er det største mærke inden for barbermaskiner til mænd, stærkt forfulgt af Braun barbermaskiner. Så mange mænd kan ikke tage fejl, så der er ingen tvivl om mærkets kvaliteter. Det er dog et hårdt marked, og især Braun er en hård konkurrent til Philips. Om man er til det ene eller andet mærke er en smagssag, de laver begge fantastiske barbermaskiner og endda til rimeligt billige penge. Der har desuden været lavet et utal af tests af barbermaskiner, og her er der forskellige vindere af de to. Begge klarer sig dog altid godt.

Opnå den perfekte barbering med en Philips shaver

Sammen med Braun er Philips det klart største mærke inden for shavere til mænd. Disse to mærker har sat sig meget tungt på markedet, og de kæmper konstant om førerpositionen.

Begge mærker har specialiseret sig i at lave den bedst mulige barbermaskine for pengene, hvorfor disse kvalitetsprodukter faktisk ikke er dyrere end mange andre mærker. Men de er bestemt bedre.

Philips har sin oprindelse i Holland, og det er en mega koncern, som dominerer mange teknologiske brancher. De har derfor masser af penge til forskning og udvikling, hvorfor Philips shavere hele tiden bliver forbedret på bedst mulige måde.

Hvilken model skal du vælge?

Valget af en Philips skægtrimmer eller barbermaskine kommer især an på din skægvækst, da en kraftig skægvækst kræver en bedre maskine end mindre kraftigt skæg gør. Når skæggene er tættere og tykkere, stiller det større krav til knivene i barbermaskinen og faktisk også til alle andre dele af maskinen. Har du en kraftig skægvækst, så bør du derfor vælge en af deres topmodeller. Både så barberingen ikke tager for lang tid, men også fordi maskinen simpelthen holder bedre og klarer opgaven mere skånsomt for din hud. Har du kun lettere skægvækst, så kan du dog godt spare de ekstra penge og vælge en billigere udgave. Philips laver også nogle glimrende billigere modeller, som er bygget op med mange af de samme gode egenskaber, som de dyrere.

Kan en Philips barbermaskine tåle vand?

Der findes både Philips barbermaskiner til tørbarbering og vådbarbering. De fleste af de billige modeller tåler ikke vand, mens de fleste dyrere modeller tåler vand. Holder du derfor meget af barbering i badet, så bør du sikre dig maskinen tåler dette. Vores hud er forskellig, men for manges vedkommende er en vådbarbering det mest skånsomme for huden. Her bliver huden nemlig blødgjort af vandet, hvilket giver en beskyttende effekt mod små rifter og de efterfølgende røde knopper. Samtidig bliver hårene skyllet nemt ud i afløbet, så du ikke skal bruge tid på rengøring.

Hvordan vedligeholder du din shaver?

Det er vigtigt at rense shaveren efter brug, så du får de gamle hår væk fra maskinen. Ellers kan de sidde og stoppe din shaver, så den skal arbejde hårdere og din barbering bliver dårligere.

Hvis du vasker din shaver med vand efter brug, så sørg for at tørre den ordentligt igen. Vand gør nemlig knive sløve, hvilket du bestemt ikke ønsker med en barbermaskine. Læg din shaver med knivene opad, så eventuelt ekstra vand kan løbe væk fra knivene.

Det er ikke alle shavere, som kan tåle vand, så inden du barbere dig under bruseren eller vasker din shaver, så tjek lige dette først.

Hvorfor er barbering med shaver så populært?

Barbering med shaver er nok den mest udbredte og populære form for barbering, hvilket især skyldes den nemme løsning. Det går rigtigt hurtigt, og du behøver ikke andet end din shaver.

Ved andre typer barberinger skal du bruge en masse forskelligt udstyr, for at skabe den bedste barbering. Dette er ikke nødvendigt med en shaver, hvilket tiltaler mange. Samtidig er det nok den billigste løsning i det lange løb, da en god shaver kan holde i mange år.

Sådan sparer du penge på køb af din shaver

Det bedste sted at købe din Philips shaver er på nettet. Det er nemt at sammenligne priserne på de forskellige netbutikker, og produktet er jo det samme, uanset hvor du køber det.

Netbutikkerne er generelt bare billigere, da de ikke har ligeså høje driftsomkostninger, som de fysiske butikker har. Derfor kan de holde priserne nede.

Spar derfor nogle penge og køb din shaver på nettet. Du må jo ikke prøve den i butikken alligevel, så der er faktisk ingen grund til at købe den i en fysisk butik.

Hvor køber du barbermaskiner billigst?

Der er enormt mange forhandlere af Philips barbermaskiner, da det er et utroligt populært produkt. Der er både mange fysiske butikker og mange netbutikker, som har et stort udvalg af disse maskiner. Maskinerne er jo ens, hvorfor du ligeså godt kan købe din barbermaskine det billigste sted. Langt de fleste gange er de billigst på nettet, da netbutikkerne ikke har samme udgifter til fysiske lokaler og personale, som de fysiske butikker har. Og du kan alligevel ikke prøve barbermaskine først i de fysiske butikker, så der er faktisk ingen grund til at købe din barbermaskine i en butik. Spar hellere pengene og køb den på nettet.

Se videoerne nedenfor og lær mere om Philips Barbermaskiner

Philips Barbermaskine Series 7000

Sådan Skifter Du Skær & Blade På En Philips Barbermaskine

Philips Shaver Series 9000 – Perfektion i hvert enkelt strøg

0/5 (0 Reviews)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også