Derfor Skal Du Vælge En Philips Shaver

Med en Philips shaver kan du opnå en perfekt barbering, da disse shavere er nogle af de allerbedste på markedet, hvis ikke de bedste af alle.

Vi har derfor kigget nærmere på dette kendte mærke, som har sat sig tungt på markedet for barbermaskiner til mænd.

Vi har ligeledes fundet nogle råd til den perfekte barbering, og set på hvordan du sparer penge på dit barberudstyr.

Opnå den perfekte barbering med en Philips shaver

Sammen med Braun er Philips det klart største mærke inden for shavere til mænd. Disse to mærker har sat sig meget tungt på markedet, og de kæmper konstant om førerpositionen.

Begge mærker har specialiseret sig i at lave den bedst mulige barbermaskine for pengene, hvorfor disse kvalitetsprodukter faktisk ikke er dyrere end mange andre mærker. Men de er bestemt bedre.

Philips har sin oprindelse i Holland, og det er en mega koncern, som dominerer mange teknologiske brancher. De har derfor masser af penge til forskning og udvikling, hvorfor Philips shavere hele tiden bliver forbedret på bedst mulige måde.

Hvilken Philips shaver skal du vælge?

Når du skal vælge shaver, skal du først se på dit eget behov. Har du en kraftig skægvækst, så kan du med fordel vælge en større og dyrere model, end hvis du har en mindre kraftig skægvækst.

Det stiller nemlig nogle helt andre krav til din shaver, hvis du har kraftigt skæg. Her skal knivene arbejde langt hårdere, og alle delene i maskinen bliver udsat for en større belastning.

Philips laver nogle fantastiske shavere i alle prisklasser, og de er opdelt i serier med navnene 3000, 5000, 7000 og 9000. Jo højere nummer, jo dyrere og mere avanceret er shaveren som hovedregel.

Hvordan vedligeholder du din shaver?

Det er vigtigt at rense shaveren efter brug, så du får de gamle hår væk fra maskinen. Ellers kan de sidde og stoppe din shaver, så den skal arbejde hårdere og din barbering bliver dårligere.

Hvis du vasker din shaver med vand efter brug, så sørg for at tørre den ordentligt igen. Vand gør nemlig knive sløve, hvilket du bestemt ikke ønsker med en barbermaskine. Læg din shaver med knivene opad, så eventuelt ekstra vand kan løbe væk fra knivene.

Det er ikke alle shavere, som kan tåle vand, så inden du barbere dig under bruseren eller vasker din shaver, så tjek lige dette først.

Hvorfor er barbering med shaver så populært?

Barbering med shaver er nok den mest udbredte og populære form for barbering, hvilket især skyldes den nemme løsning. Det går rigtigt hurtigt, og du behøver ikke andet end din shaver.

Ved andre typer barberinger skal du bruge en masse forskelligt udstyr, for at skabe den bedste barbering. Dette er ikke nødvendigt med en shaver, hvilket tiltaler mange. Samtidig er det nok den billigste løsning i det lange løb, da en god shaver kan holde i mange år.

Sådan sparer du penge på køb af din shaver

Det bedste sted at købe din Philips shaver er på nettet. Det er nemt at sammenligne priserne på de forskellige netbutikker, og produktet er jo det samme, uanset hvor du køber det.

Netbutikkerne er generelt bare billigere, da de ikke har ligeså høje driftsomkostninger, som de fysiske butikker har. Derfor kan de holde priserne nede.

Spar derfor nogle penge og køb din shaver på nettet. Du må jo ikke prøve den i butikken alligevel, så der er faktisk ingen grund til at købe den i en fysisk butik.

Se videoerne nedenfor og lær mere Philips Shavere

Philips Shaver Series 7000 – Nr. 1 til Følsom Hud

Philips Shaver Series 9000 – Perfektion i hvert enkelt strøg

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email