MANDENS

Philips Skægtrimmer

Med en Philips skægtrimmer, kan du nemt og hurtigt opnå det perfekte look, lige meget om du er til kortere eller længere skæg. I denne guide har vi set nærmere på disse gode skægtrimmere, så du kan gøre det perfekte køb billigst muligt. Vi har derfor set på, hvilken type trimmer, som er optimal til hvilket skæg.

Populære modeller

Hvorfor er Philips skægtrimmere så gode?

Philips har gennem de seneste år sat sig tungt på markedet for skægtrimmere. Det er stort set kun Braun, som kan hamle op med den store succes hos Philips. Man opnår selvfølgelig kun sådan en succes, hvis ens produkter er super gode og til den rette pris. Og det må man sige Philips skægtrimmere lever op til. Derfor sælger de super godt, og Philips er det største mærke inden for skægtrimmere til mænd. Ligeledes klarer mærket sig godt i diverse test af trimmere, hvor de næsten altid er med i helt i toppen. Du går derfor ikke galt i byen, hvis du vælger Philips.

Hvilken skægtrimmer skal du vælge?

Philips laver skægtrimmere i flere forskellige prisklasser, fra nogle få hundrede kroner og til over tusind kroner. Når du skal vælge den rette model for netop dig, så skal du se på dit skæg. Har du kraftigt skæg, så stiller det nemlig nogle langt større krav til maskinen, end hvis du kun har en mindre skægvækst. Derfor skal du bruge dette som guideline, når du skal vælge din maskine. Med kraftigt skæg bliver du hurtigt træt af de små modeller, da din barbering vil tage for lang tid med en sådan model. Ligeledes kan det være i overkanten med den dyreste model, hvis du bare en smule skæg. Dermed kan du sagtens spare de ekstra penge her.

Du kan altid overveje funktioner som at trimmeren også udgør som øre og næsehårstrimmer.

Derfor er skægtrimmere den billigste løsning

Der findes mange måder til barbering, men en skægtrimmer er nok den billigste måde i længden. Her skal du kun købe denne maskine, og så har du ellers gratis barbering i de næste mange år. Du behøver hverken købe nye blade til en skraber, aftershave eller andet udstyr. Trimmeren kan klare det hele, og den kan holde i mange år. Den holder ligeledes bedre end en barbermaskine, da belastningen på en trimmer er mindre. Så går du op i din økonomi, så er en skægtrimmer et fremragende valg.

Hvordan vedligeholder du din skægtrimmer?

Behandler du din trimmer godt, så kan den holde sig skarp i endnu længere tid. Når du er færdig med din barbering, så skal du fjerne de hår, som har sat sig fast i trimmeren. Det gør ikke noget, hvis der er enkelte hår, men du skal fjerne det meste. Sidder der for mange hår fast, så kan kniven ikke kører frit og det slider både på kniv og batteri. Bliver din trimmer våd, så skal du huske at tørre den godt, da vandet ellers vil gøre kniven sløv. Generelt er det bedst at undgå vand på trimmere, selvom flere af modellerne godt kan tåle dette.

Hvor køber du din skægtrimmer billigst?

For det meste er det billigst at købe ens trimmer på nettet, da der er hård konkurrence mellem netbutikkerne. Der er nemlig mange netbutikker, som sælger de populære Philips skægtrimmere. Ligeledes har netbutikkerne lavere omkostninger, så de kan tillade sig at holde deres priser lavere end de fysiske butikker. Prøv derfor at kigge på nettet efter en god pris, der er nok netbutikker at vælge imellem.

Se videoerne nedenfor og lær mere om skægtrimmere fra Philips

TEST/Anmeldelse: Philips Turbovac Skægtrimmer (med opsamler og sug)

Philips Skægtrimmer 9000

5/5 (1 Review)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også