proraso

3 måneder siden |  0 comments  |  Produkter

Når du skal barbere dig med en skraber eller gammeldags ragekniv, så vil du have utrolig stor glæde af en god barbersæbe. Noget af det bedste på markedet er fra italienske Proraso, som laver barbersæbe i en udsøgt kvalitet.

Proraso er et gammelt og anerkendt mærke, og det bliver benyttet af mange førende barberer i hele verden. Her i artiklen har vi set nærmere på køb af barbersæbe og i den forbindelse favoritmærket, Proraso.


Hvordan bruger du Proraso barbersæbe?
Barbersæbe har til formål at blødgøre dit skæg, så det bliver nemmere for barberkniven at skære det af. Den bedste måde at påføre det skægget er via en barberkost, da du får sæben bedre fordelt over hele skægget og i dybden.

Bland derfor din barbersæbe op i en skål og brug herefter kosten til at påføre det skægget. En god barbersæbe består bl.a. af glycerin, som er med til at beskytte din hud mod rifter, hvilket er meget vigtigt i kampen mod de irriterende røde knopper. De røde knopper kommer nemlig på grund af infektioner, som opstår ved bakterier i disse rifter.

En god barbersæbe som Proraso hjælper dermed både til en hurtigere og tættere barbering, men det hjælper også til at beskytte din hud bedre.


Hvorfor er dette mærke så godt?
Proraso er et gammelt familiedrevet firma, som har sine rødder i Italien. Italien har altid været førende inden for udstyr til barbering af mænd, og et af deres mest kendte mærke er Proraso.

Det bliver stadig drevet som et familiefirma, og det er nu i 3. generation. Selvom mærket efterhånden har ekspanderet vidt og bredt, er det altså stadig familien, som har fuld kontrol over det. Og konceptet har altid været, at lave det bedste barberskum og barbercreme på markedet.

De manges års erfaring og udvikling har gjort, at deres produkter er fuldstændigt finpudset og perfekte til en god barbering.

Læser man diverse test af barbersæbe og barbercreme, kan man ofte se Proraso ligge helt i top. Det bliver ligeledes benyttet på mange af de fancy steder i storbyerne rundt i verden.


Hvor køber man barbersæbe billigst?
Når du skal købe et kvalitetsmærke barbersæbe, som f.eks. Proraso, så har du ofte kun to muligheder. Enten skal du i en rigtig barberforretning, hvor der sælges alt udstyr til en god barbering. Ellers må du købe det på nettet.

Der findes ikke mange af disse rigtige barberbutikker, så det nemmeste er klart at købe det på nettet. Samtidig er det også billigst, da netbutikkerne har lavere omkostninger end de fysiske butikker, hvorfor de kan holde deres priser på et lavere niveau.


I videoerne nedenfor kan du lære mere om barbersæbe fra ProrasoProraso - En Professionel BarberingTest af Proraso Barbersæbe


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gillette Fusion Barberblade – Guiden Til Den Bedste Barbering Med Skraber

Den nok mest populære måde at barbere sig på er med skraber, da det er nemt, hurtigt og giver en flot og tæt barbering. Det er dog altafgørende, at du har bruger nogle gode barberblade. De bedste på markedet er efter min mening Gillette Fusion barber...

Read More
Den Store Guide Om Hugo Boss Parfume

Hugo Boss laver noget af det mest kendte og bedst sælgende parfume til mænd, men hvorfor er det egentligt så populært? Det er der mange grunde til, hvorfor vi har lavet denne store guide om Hugo Boss parfume. Vi har ligeledes set på, hvor du kan køb...

Read More
Den Komplette Guide Om Parfume Til Mænd

Parfume til mænd er efterhånden en kæmpe branche, hvor der er masser af gode mærker og dejlige dufte at vælge imellem. Her i artiklen har vi set nærmere på nogle af de største og mest populære mærker, samt vi har kigget på den korrekte brug af parfu...

Read More