razorpit

3 måneder siden |  0 comments  |  Produkter

Er du træt af at bruge for mange penge på dyre barberblade, så har vi en genial løsning til dig her. Har du aldrig hørt om en RazorPit før, så læs med og spar kassen på din barbering.

Vi har kigget nærmere på denne smarte opfindelse, og vi har lavet en grundig guide om alt det, som du behøver at vide. Ligesom vi har kigget på, hvor du kan købe din RazorPit billigst.


Hvordan virker en RazorPit?
En RazorPit er en slags slibesten til dine barberblade, men den rengør faktisk mere end den sliber. Oftest er det nemlig gammelt skidt, som gør dine barberblade sløve.

Med denne smarte opfindelse er det muligt at fjerne dette skidt, som du ellers ikke kan få væk ved normal rengøring og vask af barberbladene.


Er det svært at bruge en RazorPit?
Nej, det er faktisk ganske nemt og hurtigt. Du påfører noget barberskum på den vandrette side af din RazorPit, og herefter skubber du skraberens blade ned i den bløde overflade. Samtidig skubber du skraberens blade fremad, altså i modsatte retning af din barbering.

Dette gør du en 3-4 gange, hvorefter du kan skylle både RazorPit og skraber rene under den rindende vandhane. Husk at tør din skraber godt bagefter, da vandet også er med til at gøre din skraber sløv.

Det er altså utroligt nemt og hurtigt med sådan en sliber, og du behøver kun gøre det, når din skraber begynder at føles sløv.


Hvor længe holder en RazorPit?
En RazorPit holder i virkeligt langt tid, og den kan bruges igen og igen. Der er nemlig ikke meget slid på den, når man husker at bruge godt med barberskum.

Den kan nemt holde i flere år, så den tjener meget hurtigt sig selv hjem og gør din samlede barber økonomi langt bedre.


Virker en RazorPit på alle barberblade?
Ja, en RazorPit virker på alle slags barberblade. Både på de helt gamle blade og på de nye moderne blade. Bruger du Gillette barberblade, som de fleste gør, så virker den også på dem.

Vi ved alle, at Gillette barberblade er nogle af de bedste og dyreste barberblade på markedet. Så det er fantastisk, at en RazorPit kan holde dem skarpe i super lang tid.


Her køber du en RazorPit billigst
En RazorPit koster ikke mange penge, og det billigste sted at købe den er på nettet. Den er efterhånden blevet så populær, at den kan købes i næsten alle større netbutikker, som forhandler barberudstyr til mænd.

Den store popularitet vidner også om, at denne sliber virkelig virker fantastisk. Jeg har desuden selv benyttet den med stor succes.


Se videoerne nedenfor og lær mere om RazorPitTest af RazorPit - Få dine skær til at holde længereRazorPit - Den Virker Virkelig!


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gillette Fusion – verdens bedste barberskraber?

Vi har kigget nærmere på de meget populære Gillette Fusion skrabere, da de er de mest solgte på markedet. Men er de virkelig så gode, at det kan retfærdiggøre de til tider dyre priser? Vi har samlet egne erfaringer og kombineret dette med diverse ek...

Read More
Gillette Mach3 – Måske De Bedste Barberblade Til Prisen

Da Gillette 1998 kom frem med barberbladet, Gillette Mach3, startede de en revolution på hele dette store marked. Mach3 var nemlig milevidt bedre end alle andre barberblade på markedet, og var med til at sikre Gillette den totale dominans. Siden har...

Read More
Den Komplette Guide Om Skægfarve

Der kan være mange gode grunde til at farve sit skæg, og der er flere og flere mænd, som benytter sig af skægfarve. Den kan både være for at skjule de grå hår, men det kan også være for at prøve en helt anden farve til skægget. Det giver nemlig et m...

Read More