Rosetter

Er du træt af grimme rør, der ikke er påført snorlige i væggen eller i gulvet? Så kan dette problem heldigvis nemt fikset.

Ved at købe rosetter til påsætning, kan du få et flot slutresultat, når du arbejder med rør.

Dog findes der et hav forskellige udgaver i alverdens størrelser og materialer. Her får du derfor et overblik over, hvilke modeller der er at vælge imellem, og havd du bør gå efter til netop dine rør.

Kan jeg købe rosetter til min radiator?

Også på radiatorrør kan der være ærgerlige afslutninger på rør, der kunne bruge at blive gemt væk.

Der findes masser modeller, der kan påsættes på din radiator, og langt de fleste modeller på markedet er lavet til, at de kan holde til radiatorrørenes ofte høje varme.

Om end du har en gammel radiator i metallisk look eller en ny model i simpel hvis, findes der rosetter, der passer til udseendet på din radiator.

Hvor store rosetter bør jeg købe?

Størrelsen på de modeller du køber, afhænger af, hvor stort et rør, de skal omslutte, samt hvor stort hul, hvori røret er indført, man ønsker at dække. Dermed er det vigtigt at finde ud af, hvor stor en diameter dit rør har, og sørge for at hullet i rosetten ikke bliver for småt. For det pæneste resultat bør rosethullet slutte helt tæt om røret.

I hvilket materiale bør jeg købe rosetter?

Modellerne fås ofte i almindelig hvid plastik, der er så lidt opsigtsvækkende som muligt, og blot er til for at give en flot afslutning ved rørenes ender. Dog findes der også udgaver, der i sig selv er mere dekorative.

Blandt andet fås der modeller i metal i guldfarvet eller sølvfarvet, hvis du ønsker et elegant look i selv de mindste detaljer i hjemmet. Modellerne i metal kræver dog ofte, at de bliver påsat under monteringen af dine rør.

Hvor kan jeg købe rosetter?

Det er som ofte både nemmest og billigst at finde modellerne hos online forhandlere. På den måde kan du hurtig og nemt finde frem til, hvor netop de udgaver du ønsker, forhandles til den billigste pris.

Ligeledes kan du også danne dig et langt bedre overblik over, hvilke modeller der kan købes hos de forskellige forhandlere. Vælger man at købe hos almindelige byggemarkeder, er udvalget af både størrelser og materialer langt mindre, end hvis du søger på nettet.

0/5 (0 Reviews)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email