Rundsav

Hvis du leder efter en ny rundsav til værkstedet, kan vi hjælpe dig. Vi har skabt en komplet guide, som tager dig i hånden og fører dig frem til det rette køb.

Men hvordan gør vi det? I løbet af guiden vil vi kigge på:

 • Populære mærker
 • Funktioner
 • Klinger
 • Tilbud

Så hvis du, ligesom mange andre, er en smule forvirret over det store marked for værktøj, så er du landet på det helt rette sted – vi gør det så simpelt, at alle kan være med.

Populære rundsave

HiKOKI rundsav C18DBL 47mm rundsav 18V TO

HiKOKI rundsav C18DBL 47mm rundsav 18V TO

Kulfri motor giver 30% længere driftstid mellem hver opladning Kompakt og let rundsav 2 hastigheder, power mode / silent mode Ergonomisk gummibelagt greb Spindellås for nemmere klingeskift ACS-system:...KR.1798.00
Mere infoHiKOKI C18DBAL 66mm rundsav 18V TO

HiKOKI C18DBAL 66mm rundsav 18V TO

Kulfri motor giver op til 30% længere driftstid mellem hver opladning og fordobler maskinens levetid Meget høj skærekapacitet (skæredybde svarer til save med klingediameter på 190 mm) Kompakt, velbalanceret...KR.1798.00
Mere infoHiKOKI rundsav C7BU3 1300W

HiKOKI rundsav C7BU3 1300W

Velbalanceret og stærk rundsav med stor skærekapacitet Stor rækkevidde med lang ledning, 4 meter Praktisk ledningsholder sikrer at ledningen ikke er i vejen Spindellås for nemt klingeskift Elektronisk...KR.1998.00
Mere infoHvilket mærke er det bedste?

Når man snakker om værktøj helt generelt er kvalitet noget af det vigtigste. Resultatet af arbejdet afhænger ganske ofte af udstyrets kvalitet – og dette gælder naturligvis også for rundsave. Men hvilke mærker giver det bedste resultat?

Her er fem af de mest pålidelige mærker:

 • Dewalt
 • Makita
 • Bosch
 • Festool
 • Metabo

Som førstegangskøber kan du med stor fordel vælge fra den ovenstående liste.

Hvis du derimod allerede har haft en rundsav eller er erfaren i et værksted, kan du naturligvis også sagtens vælge dit favoritmærke igen.

Hvilken rundsav skal jeg vælge?

Nu har du fået styr på mulighederne inden for de forskellige mærker. Det var den lette del. For hvad med de mere specifikke funktioner? I dette afsnit besvarer vi tre af de mest stillede spørgsmål, som kan hjælpe dig med at træffe det rette valg.
De tre spørgsmål er:

 • Stationær eller mobil rundsav?
  Når du skal vælge, om saven skal være stationær eller mobil, er det vigtigt, at du tænker på, hvor og hvordan du kommer til at anvende den. Hvis du ofte skal have den med ud fra værkstedet, er det et must, at den er mobil.
 • Rundsav med skinne eller ej?
  En sav med skinne giver mange muligheder. En føringsskinne koster omkring 500 kroner, men dette produkt kan uden tvivl give dig nogle meget lettere arbejdsdage. Herudover vil du lettere opnå et godt resultat. Så hvis kvalitet og præcision er essentielt i dine projekter, bør du vælge en rundsav med skinne.
 • Tung eller let?
  Hvis du vælger en mobil rundsav, skal du også vurdere, om den skal være tung eller let. De lette modeller er naturligvis mere ergonomiske, hvor de tunge ofte er lidt mere effektive.

Kombineret med resten af denne guide vil disse tre spørgsmål kunne bringe dig langt tættere på et valg.

Hvordan finder jeg en god rundsav på tilbud?

Som du måske kunne tyde fra det forrige afsnit, så kan det være ret dyrt at købe stort værktøj i en høj kvalitet. Men du kan gøre dig selv en stor tjeneste ved at holde øje med rundsave på tilbud.

Hvis du finder et godt tilbud hos en stor webshop, kan du spare hundredvis af kroner, og derved er der råd til et endnu bedre produkt, som blot vil gøre dine projekter endnu bedre. Er du klar til at købe? Vi ønsker dig i hvert fald alt held og lykke med købet, og vi håber, at du finder den perfekte sav til netop dit værksted.

0/5 (0 Reviews)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email