MANDENS

Find det helt rette savsmuldstapet til dit hjem

Savsmuldstapet er én af de mest populære tapetvalg i de danske hjem. Det skyldes, at det er let at opsætte og generelt meget hengiveligt at arbejde med. Det kan blive malet over mange gange, og så er det er en af de billigere løsninger til gipsvægge og andre blanke overflader, der har brug for lidt struktur i udseendet.

Savsmuldstapet kan købes mange steder, og det kommer i forskellige strukturer, men hvilken skal du vælge? Det hjælper vi dig med herunder, så læs med, hvis du overvejer at købe savsmuldstapet.

Populære produkter

Hvilken struktur skal jeg vælge i mit savsmuldstapet?

Hvilken struktur, du skal vælge, kommer selvfølgelig an på, hvad din personlige smag er, men det kommer også ofte an på, i hvilket rum der skal tapetseres. Savsmuldstapet kommer i 3 forskellige struturer:

  • Fin: Den fine version er for dig, der blot ønsker lidt ekstra struktur på væggen. Dette virker godt i rum, der bliver brugt flittigt så som gange, køkkener, spisestuer og stuer. Generelt set gælder det, at savsmuldstapet ikke tåler vand, så det bør ikke sættes op i brusenicher og så videre.
  • Medium: Den medium grove version bruges ofte i soveværelser, hvor der gerne må være kælet lidt for detaljen på væggene, så de ikke bare bliver helt bare. Der er desuden mange, der synes, at en grovere tapet kan øge hyggen i et rum, fordi væggene ikke bare fremstår kolde og bare. Derfor er det især brugt i soveværelser.
  • Groft: Det grove tapet kan bruges de steder, hvor det danner en ramme for et rum, men stadig ikke steder, der får mange gæster. Det kunne for eksempel være i en stue. Det grove tapet skiller sig mere ud fra det andet, så hvis man gerne vil tilføre ens hjem noget personlighed, så er dette et godt bud på et tapet. Maler du det i en flot farve, kan det få endnu mere karakter.

Hvor meget savsmuldstapet skal jeg købe?

Tapetruller kommer som oftest med nogle mål, som du kan sammenligne med de mål, du har på dine vægge. Kender du dine vægges mål, så er det lettest at bruge en online udregner til at estimere, hvor mange taperuller du skal bruge på hver væg, og derved hvor mange ruller du samlet skal købe. Husk, at altid at runde op til nærmeste hele tal, når du regner med mål – Hellere købe for meget tapet, end for lidt.

Hvor kan jeg købe savsmuldstapet?

Du kan købe savsmuldstapet i butikker alt fra jem og fix til Bilka, eller online på savsmuldstapet.dk. Denne type tapet er populær, og den kan derfor købes rigtig mange forskellige steder. Vi anbefaler dog, at du bestiller dit tapet hjem online. Her vil du typisk kunne finde en bedre pris, end du kan i butikkerne. Husk dog at bestille en prøve hjem som det første, så du kan beslutte, om det nu er det helt rigtige valg til dig og dit hjem.

0/5 (0 Reviews)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også