Skæg Kam

En skæg kam er ikke bare en skæg kam, der er utrolig stor forskel på dem. Vi har kigget nærmere på de forskellige slags, og har lavet en stor guide om valg af den rigtige kam til skægget. Med en dårlig kam kan du ligefrem ødelægge dit skæg, hvorfor det er utroligt vigtigt med en ordentlig model. Hvilken model du skal bruge, kommer an på dit skæg, hvilket vi kigger nærmere på her i artiklen.

Nõberu Skæg Kam

Nõberu Skæg Kam

En rigtig lækker trækam til dit skæg, som samtidig er utrolig stilet og flot. Perfekt til at have med i lommen, så skægget altid står skarpt!KR.149.00
Mere infoBaxter of California Skægkam (8.26 cm)

Baxter of California Skægkam (8.26 cm)

Skægkam fra Baxter of California. Kammen måler 3.25 tommer (8.26 cm), og er håndlavet i Schweiz. Materialet, der er brugt til denne kam, er celluloseacetat.KR.160.00
Mere infoMr. Bear Family Skægkam (træ)

Mr. Bear Family Skægkam (træ)

Stilet træ kam fra Mr. Bear Family i ferskentræ.KR.189.00
Mere infoPercy Nobleman Skægkam

Percy Nobleman Skægkam

Percy Noblemans hemmelig til sit award vindende skæg er nu blevet afsløret; det er hans egen skægkam, som du nu kan få fingrene i!KR.169.00
Mere infoDyr eller billig skæg kam?

Når det kommer til skæg kamme, så får du virkelig, hvad du betaler for. De billige plastikkamme er i en virkelig dårlig kvalitet, og de bør slet ikke bruges til skægget.De har nemlig en masse bitte små spidse tænder, som går ind og ødelægger dine hårsække. Dit skæg bliver derfor slidt at se på, da det ikke kan vokse ordentlig. Du risikerer ligeledes indgroede hår, som man får alt i verden skal undgå.Går du bare det mindste op i dit skæg, så skal du helt sikkert købe en ordentlig kam til skægget. Og det er ikke fordi det behøver være specielt dyrt, du skal bare gå udenom de helt billigere plastikkamme.

Hvilke typer skæg kamme findes der?

Skæg kamme kan være lavet i både træ, metal, horn og plastik. Hvad du skal vælge kommer an på dit skæg, da de alle har forskellige evner.

Skæg kam i træ

En skæg kam i træ er god til et stort og tykt skæg. Tænderne er typisk meget brede på en kam af træ, hvilket egner sig perfekt til det tykke og lange skæg. Du får typisk et meget naturligt look, når du bruger en model af træ.

Kam i metal

En kam i metal kan laves på mange måder, der er både modeller med tynde og brede tænder. Har du et lille fint skæg, skal du vælge en metalkam med tynde tænder. Omvendt skal du vælge en model med tykke tænder, hvis du har et stort og tykt skæg.Metal er et glimrende materiale til denne slags kamme, da det holder formen rigtigt godt, samt der ikke er uønskede spidser på tænderne.

Skæg kam i horn

Horn er også rigtigt godt til din kam til skægget, da det er hårdt og holdbart materiale. Samtidig giver det din kam et flot og eksklusivt look. Kamme i horn kan også fås med tynde og brede tænder.

Kam i plastik

Jeg vil personligt ikke vælge en model i plastik, men der findes dog nogle forholdsvis gode plastik kamme til dit skæg. Vær dog sikker på, at kammen er lavet i god plastik og uden alle de små og skarpe tænder.En ulempe ved plastik er holdbarheden, og at plastiktænderne kan blive spidse og flossede med tiden. Dette kommer dog meget an på, hvilket type plastik, som er benyttet.

Hvor køber man en god skæg kam?

Da der ikke er så mange rigtige barberbutikker tilbage, så er det nemmest og billigst på nettet. Hvis du vælger en netbutik med speciale i barberudstyr, så er du ligeledes sikret en god kvalitet.En sådan butik vil nemlig ikke sælge noget billigt skrammel, da de lever af at sælge godt udstyr til barbering. Du er dermed sikret en ret god kam, hvis du vælger en af disse specialbutikker.

Se videoerne nedenfor og lær mere om skæg kamme

Skæg Børste Eller Skæg Kam?

De 8 Bedste Skæg Kamme 2017/2018

5/5 (1 Review)
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på reddit
Del på email