skægpleje

3 måneder siden |  0 comments  |  Produkter

Skæg er for alvor blevet populært igen, men det kræver en god skægpleje, hvis dit skæg skal være blødt, rent og lækkert. Du har derfor brug for en række produkter som skægshampoo, balsam og skægolie. Alt dette har vi kigget nærmere på her i artiklen, så du kan få det perfekte skæg. Samtidig har vi kigget på, hvor du køber gode og billige produkter til skægpleje.

Hvorfor skal du bruge skægpleje?

Skæg skal plejes på samme måde som hår, da det ellers bliver stift og slidt at se på. Uden den rette skægpleje vil du komme til at se usoigneret ud, og du bliver hurtigt træt af dit skæg. Samtidig kan du få skæl i skægget, hvis det ikke bliver plejet. Alt dette kan du dog nemt undgå, hvis du bare plejer dit skæg. Og det kræver hverken meget tid eller penge, det er mere en god vane, som skal indøves.

Hvilke produkter skal bruges til skægpleje?

Du skal bruge en shampoo til skægget, og det bedste er en rigtig skægshampoo. Når du skal massere shampooen ind i skægget, er det nemlig vigtigt, at den ikke smager grimt at få i munden. Det gør almindelig shampoo, og derfor får de fleste ikke vasket skægget ordentligt, hvis de ikke bruger en rigtig skægshampoo. Du skal også bruge en conditioner til skægget, det vil sige en skægbalsam. Den sikrer, at dit skæg bliver ekstra blødt og lækkert at røre ved. Så stikker du ikke, når du skal kysse kæresten. Derudover skal du bruge en skægolie. Den plejer skægget via naturlige olier, så den gør skægget sundere og blødere. Samtidig modvirker olien skæl, da den både plejer skægget og huden under skægget.

Hvordan plejer du dit skæg?

Når du er i bad, så skal du vaske dit skæg med shampoo først. Sørg for at massere shampooen godt ind i alt skægget, da der ofte er madrester, røg og andet snavs i dit skæg. Skyl det herefter grundigt. Kom så din skægbalsam i skægget, og her er det igen vigtigt at massere den godt ind i alt skægget. Lad den virke nogle minutter og skyl den så ud igen. Når du er kommet ud af badet og har tørret skægget godt, så kom din skægolie i skægget. Sørg for at massere den helt ned i huden under skægget, da dette modvirker skæl.

Hvor køber du godt udstyr til skægpleje?

Køb dine profukter til skægpleje i en rigtig barberbutik eller på nettet. Køber du på nettet, så køb fra en butik med speciale i barberudstyr til mænd. De ved nemlig hvilke produkter, som er nødvendige til en god skægpleje. Ofte kan man købe en samlet boks med udstyr til skægpleje, men ellers er det bare med at sammensætte produkterne selv. Normalt får du også de billigeste priser på nettet, da der er stor konkurrence mellem de mange netbutikker. Start derfor med at kigge på nettet, når du har brug for noget godt udstyr til din skægpleje. Og husk at komme i gang i tide, så du ikke bliver træt af dit skæg (men hvis du gør kan du også overveje at begynde at eksperimentere med skægfarve og skægvoks for på den måde helt at ændre udseendet på dit skæg).

Se videoerne nedenfor og lær mere om skægpleje

Sådan Holder Du Dit Skæg

TV2 BEEP: Skægmoden, barbermaskiner og et styk barberet bryst

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

American Crew Voks – guiden til den perfekte voks

American Crew voks har revolutioneret måden mænd sætter hår på, da deres produkter har åbnet for helt nye muligheder inden for hair-styling. Det er et forholdsvist nyt mærke, som startede i Denver i 1994. I løbet af få år blev det verdensomspændende...

Read More
Guiden Til Valg Af Barbersæbe

Du har sikkert hørt om barbersæbe i forbindelse med gammeldags barbering med ragekniv, men mange ved faktisk ikke hvad barbersæbe egentlig er. Det er dog et meget vigtigt element i en succesfuld oldschool barbering, hvorfor du bliver nødt til at vid...

Read More
Gillette Fusion Powerglide – Guide Til God Barbering Med Skraber

De helt nye barberblade fra Gillette med det mundrette navn, Power Glide, har gjort barbering med skraber endnu nemmere og mere skånsom end nogensinde. Jeg har kigget nærmere på disse fantastiske barberblade og lavet en guide til den ultimative barb...

Read More