MANDENS

Skruemaskine

Er det tid til en opgradering i værkstedet? Så står vi klar med guiden, der kan hjælpe dig. Ligegyldigt om du har arbejdet med hænderne i flere årtier, eller om du skal ud at købe din første skruemaskine, så vil denne guide kunne hjælpe dig henimod det rette køb, så du får den bedste kvalitet og produkt der afdækker dine behov bedst muligt.

Indholdsfortegnelse

Populære skruemaskiner

Hvor finder jeg en god skruemaskine på tilbud?

Hvis du vil finde en kvalitetsfyldt maskine til en god pris, så handler det i høj grad om at finde det bedste tilbud, hvor du kan spare nogle seriøse procenter. Men hvor finder du så disse tilbud? Du finder ofte de bedste tilbud ved at kigge online.

Når du handler hos de store webshops, som for eksempel Jem & Fix eller Bauhaus, vil du finde vilde tilbud fra tid til anden. Du kan for eksempel vente med at købe til Black Friday, hvor du sikkert kan spare hundredvis af kroner på en rigtig god skruemaskine.

Se også: Slibemaskiner

Hvilke mærker bør jeg kigge efter?

Hvis du ender med at købe på tilbud, er der også råd til mere kvalitet for pengene. Denne kvalitet kan du være helt sikker på, hvis du køber fra et troværdigt mærke. Her er nogle af de mærker, der modtager de bedste anmeldelser fra kunderne:

 • Milwaukee
 • Bosch
 • Makita
 • Hilti
 • Festool
 • Dewalt
 • Hitachi

Så hvis du er ny inden for værktøjs-området og endnu ikke har et favoritmærke, kan du sagtens læne dig op ad den ovenstående liste.

Hvilke funktioner har jeg brug for?

Der findes maskiner i forskellige størrelser, forskellige evner og mange forskellige funktioner. Men hvad har du brug for? Ligesom med mange andre køb, handler det i høj grad om at afdække dit behov. Her er nogle af de populære funktioner, som du kan overveje, om du har brug for, inden du køber:

 • Lys
  Nogle af de lidt bedre maskiner har en indbygget lommelygte, hvilket er meget praktisk, da man ofte kommer til at skygge for skruen med kroppen og hænderne.
 • Kombineret bore- skruemaskine
  Hvis du ikke skal ud i de store opgaver. Denne er perfekt til personer, der klarer enkelte opgaver i lejligheden, for eksempel at hænge hylder op eller samle møbler.
 • Ergonomi
  Hvis du skal anvende maskinen ofte og længe, vil det være en meget god ide at finde en skruemaskine med et ergonomisk design, som ikke slider på din krop.

Hvilken type skuemaskine skal jeg købe?

I dette sidste afsnit vil vi afdække behovet for tre forskellige typer. Derved kan du let vælge ud fra, hvilken type der ligner dig mest.

 • Type 1: Når håndværkere er gemt langt væk.
  Hvis du ganske sjældent finder din indre gør-det-selv-mand frem, er du sikkert i denne gruppe. Du bor eventuelt i en lejlighed, og du foretrækker at hente professionel hjælp til store opgaver.
  Hvis dette lyder som dig, kan du sagtens nøjes med en bore- skruemaskine, som ikke nødvendigvis er af den allerhøjeste kvalitet.
 • Type 2: Standard gør-det-selv-typen
  Hvis du vil bruge skruemaskinen 1-2 gange om måneden til forskellige opgaver, kan det være en god ide at finde en maskine i en lidt højere kvalitet. Herudover kan du drage fordel af både at købe en boremaskine og en skruemaskine.
 • Type 3: Den sande handyman
  Hvis du er vild med værktøj og har værkstedet fuldt af det, er du nok i denne kategori. Hvis du bruger flere dage om ugen på projekter i værkstedet, bør du altid gå efter kvalitet. Udstyret hænger ofte sammen med resultatet, og du må ikke gå ned på udstyr. Derved kan du også drage fordel af at have flere forskellige maskiner til dine mange forskellige opgaver.

Er du kommet tættere på at træffe et valg? Så kan du søge i de mange webshops for at finde det bedste tilbud, så snart du er klar.

0/5 (0 Reviews)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også