MANDENS

Solsejl til børn til barnets beskyttelse

Beskyttelse mod solens uv-stråler er vigtigt, og det er især vigtigt når foråret rammer Danmark. Forårets kommen er nemlig ensbetydende med, at vi glemmer alt for solen er endelig kommet, og så skal det nydes i fulde drag.

Solens stråler er stærke, og det gør sig især gældende for de små børn, som i forhold til de voksne, ofte opholder sig mange flere timer udendørs end indendørs, hvad end de går i vuggestue, børnehave eller skole.

Skygge for solen i form af markisser, parasoller og solsejl til børn er det gode køb, for du skal tage solens stråler seriøs.

Solen og konsekvenser?

Skygge til barnevognen, sandkassen og andre legesteder i have og legepladsen skal tages seriøs, hvilket også er grunden til at der er lavet solpolitikker i daginstitutioner ud fra Kræftens Bekæmpelsens solkampagne, som du kan læse mere om på Cancer.dk.
Modermærke- og hudkræft er de hyppige konsekvenser af uv-stråling, hvor WHO anslår at op til 90% kan tilskrives solen. Det skal selvfølgelig forebygges.

Mange mennesker tror fejlagtigt at simple skygge gør udslaget, men solens stråler bliver genspejlet i mange elementer, som vand, sne, sand og beton. Det gør sig selvfølgelig også gældende for børnene hvad end de ligger i barnevognen eller sidder i sandkassen.

Solcreme er obligatorisk, men i børnenes lege miljø i hjemmet skal du også skygge for solen, og her er solsejl det perfekte middel til primært barnevognen og f.eks. sandkassen.

 

Solsejl til barnevogn?

køb solsejl til barnevognen for at beskytte barnetMange mennesker skaber skygge i barnevognen ved at hænge en stofble foran til at skygge, og mange tænker måske ikke over det, men du blokerer ofte luftcirkulationen ved at gøre dette.

Der kan blive forfærdelig varmt nede i en barnevogn, og med en stofble foran så blokerer du for at barnet får den tiltrængte cirkulation af luft, hvilket skaber en utrolig varme i kabinen. Derfor skal du ikke spare penge med vælge at investerer i en parasol eller solsejl, som giver den tiltrængte dækning af UV-strålerne, men som samtidig ikke blokerer for luften.

=>> Find et godt kvalitets sejl til 89 kr. ved kids-world.dk her

 

Solsejl til sandkassen?

Ligesom det er godt at skærme for barnevognen, så er sandkassen et andet sted, hvor børnene fra en meget lille alder, elsker opholde sig gennem de varme måneder.

Her er et solsejl i den gode kvalitet som er UV-certificeret, en fornuftig kvalitet, som kan holde i mange år. Du kan selvfølgelig også vælge at lave et selv, hvor du dog ikke skal bruge et lagen, da solens stråler faktisk gør lige igennem. Hvis du vælger at bygge et selv, som ikke er svært eller tidskrævende, så brug faste materiale som træ, hvor solen ikke skinner lige igennem. Du kan med fordel bruge opskriften fra Gørdetselv.dk her.

Hvis du ikke vil bruge tiden på at bygge selv, så kan du købe et solsejl i den gode kvalitet som f.eks. et vandafvisende solsejl som disse du finder hos Moreland, som kan bruge gennem sommermånederne og kan børnene tørre ved lette byger, men det er dog ikke vandtæt. Du kan også vælge at købe et vandtæt solsejl, men disse kommer i en helt anden prisklasse i den høje ende.

5/5 (1 Review)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også