Kunne du tænke dig en terrasse eller en indkørsel, der holder sig både pæn og plan i mange år?

Så er det vigtigt, du lægger fliserne på den rette bund af grus, så de ikke synker i jorden, når bilen har kørt hen over dem et par gange.

Med stabilgrus kan du sørge for, at dine fliser ligger plant mange år frem, selvom der ydes hård vægtbelastning på dem.

Populært stabilgrus

Stabilgrus 0-32 mm (5 ton tiplæs)

Stabilgrus 0-32 mm (5 ton tiplæs)

Pris eksempel 5 ton. Stabilgrus 0-32 mm, bakkemateriale, 5 ton inkl. levering aftippet, bestil online på www.GrusDirekte.dk. Vi leverer tiplæs hurtigt og direkte hjem til dig over hele Danmark. Den viste...KR.0.00
Mere infoStabilgrus 0-32 mm bigbag (1 ton)

Stabilgrus 0-32 mm bigbag (1 ton)

Stabilgrus 0-32 mm, bakkemateriale, 1 ton i bigbag inkl. levering, bestil online på www.GrusDirekte.dk. Der er præcis 1 ton Stabilgrus 0-32 mm i din bigbag / storsæk. Vi leverer hurtigt og direkte hjem...KR.1121.00
Mere infoStabilgrus i big bags á 5 hl

Stabilgrus i big bags á 5 hl

Bestil stabilgrus i Bigbags fra FC Beton. Vi leverer vores bigbags med stabilgrus i Jylland, på Fyn og Sjælland eller du kan selv hente stabilgruset i Aalborg.KR.600.00
Mere infoHvad er stabilgrus?

Dette er en bestemt type af grus, der benyttes, hvis man skal lægge fliser eller skal asfaltere.

Denne type af grus er, som navnet antyder, med til at sørge for, at blandt andet fliser ligger stabilt og plant, når de etableres.

Gruset kan have en kornstørrelse på alt fra 0-32 mm. 

Dette er et særdeles vigtigt element, hvis man skal anlægge en terrasse, en indkørsel eller noget helt tredje, hvor der skal lægges fliser.

Lægger du dine fliser direkte på jorden, kan dette først og fremmest gøre, at fliserne ligger ujævnt eller begynder at vippe.

Ligeledes er dette en type grus, der ikke sætter sig i en sådan grad, at det falder sammen. På den måde undgår du, at dine fliser pludselig ligger i forskellige højder, hvis du benytter den rette type grus.

Hvor meget stabilgrus skal jeg købe?

Det varierer naturligvis fra projekt til projekt, hvor meget du bør købe. Som udgangspunkt siger man, at der bør ligge cirka 15 cm, hvis det lægges på jord, der er leret.

Er jorden tør, kan du nøjes med at lægge en smule mindre. Dog er det en god idé hellere at investere i lidt for meget grus, end lidt for lidt.

Får du ikke indkøbt stabilgrus nok, kan fliserne efterhånden synke en smule i den lerede jord.

En god idé kan være at etablere afretningsgrus under din stabilgrus, så dine fliser giver en flot og plan flade.

Kan jeg købe billig stabilgrus?

I sig selv er det ikke et dyrt materiale at købe, hvis du selv skal etablere det, frem for hvis du tilkalder professionelle hænder.

Priserne varierer meget, alt efter hvor du vælger at købe det. Som regel kan der fås, hvad der svarer til 1 m3 til til alt mellem 1000-2000 kr. Et godt tip kan være, at holde øje med om det fås på tilbud.

Hvis du vælger at købe det online frem for i butikker, finder du ofte gode tilbud og har nemmere ved at sammenligne priser for på den måde at kunne finde det billigste og bedste grus til prisen.

0/5 (0 Reviews)