MANDENS

Vandafvisende solsejl er perfekt til de fleste, og du sparer mange penge

Vandafvisende solsejl – Hvorfor dette sejl og hvilket kvalitet og pris?

Vandafvisende solsejl er et populært valg til sommerperioden, hvor regnen ofte kommer i lette byger. Problemet ved et vandvisende sejl er, at stoffet kun kan modstå duggen og let regn, men er derimod ikke 100% vandtæt.

Solsejl er den gode afskærmning for solen i institutioner, legepladser, sandkasser, terrasser m.v. og kommer med en god fleksibilitet, da sejlet kan sættes op på de fleste steder.

Vandvisende eller vandtæt?

vandafvisende eller vandtæt solsejl til terrasse
Forskellen på vandtæt og vandafvisende solsejl er, at det vandtætte holder dig tør under heftig regn, hvor det vandafvisende ikke vil kunne modstå vandet fra andet end lette byger.

Hvorfor vælge det vandafvisende solsejl?

Det kan virke tåbeligt at købe vandafvisende i forhold til vandtæt solsejl, men dog er der en forklaring til, hvorfor denne type er populær.

Prisen er forskellig, hvor vandafvisende er væsentlig billigere, og samtidig, er vandafvisende stof stort set altid rigeligt til sommeren.

Pointen med et solsejl til at dække sandkassen, terrassen eller andet sted, er, at dække for solet i de varme måneder, hvor solen brænder mest mellem kl 12:00 til 15:00. I denne tid kommer der aldrig de heftige byger, og hvis det er endelig gjorde, går de fleste mennesker indendørs.
Derfor er solsejl med vandafvisende funktion, som regel rigeligt til det gode funktionelle brug for alle, hvad end det er, at nyde livet på terrassen eller beskytte børnene i sandkassen.

Det gode og billige solsejl?

brug det gode vandafvisende solsejl i den store størrelseDu finder solsejlet i vandafvisende stof til bedste pris ved Solsejlspecialisten. Her finder du forskellige former, mål og farver.
Vælg mellem disse muligheder:

  • Trekantet eller firkantet solsejl
  • Cremehvid, limegrøn, pink eller varmgrå nuancer
  • 3,6×3,6 m. eller 5×5 m.

Du opnår mere dækning med det firkantet solsejl, men det kræver dog mere arbejde i opsætningen, frem for det trekantet solsejl.

Opsætning af solsejl?

Den rigtige opsætning af solsejlet kræver, at du har en lige afstand mellem fastgørelses punkterne, så der kommer det rigtige træk i solsejlet. Husk at stramme op, så vandet ikke samler sig i tunge klasser.

Hvis du opsætter stolper til at fastgøre sejl med, så husk at disse skal stå sikkert, hvilket kræver en ordentlig nedgravning. Alternativt kan du bruge en øjeplade, hvis der er flader at sætte disse op på.

Køb tov, kroge og eventuelt stolper til monteringen af dit solsejl.

Vedligeholdelse af solsejl

Når efteråret kommer, er det en god ide at tage solsejlet ned. Det er kun beregnet til at skygge for solen, og er som sådan, ikke bygget til at hænge ude gennem vinterens hårde miljø.

Rengøringen af solsejlet er ganske nemt, for du bruger bare en blød børste og noget sæbevand.

5/5 (1 Review)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også