MANDENS

Vindstærke solsejl i god kvalitet og pris

Vindstærke solsejl er den gode løsning, hvis du søger solsejl til institutioner eller steder, hvor skyggen er det primære formål ved købet, fremfor, at du søger efter sejlet, der også skal skabe et tørt sted.

De dejlige solrige steder i haven eller børnehaven er stedet, hvor børn opholder sig ofte midt på dagen hvor solen bager mest. Her er det gode kvalitets produkt, der kan skabe skygge og holde til at hænge ud det meste af årstiden, et perfekt valg.

Hvad er et vindstærkt solsejl?

et solsejl der kan holde til regn og vind
Kogt ned til få ord, er vindstærkt sejl ekstra stærk til at holde til vejret rasen i form af vind og regn men ikke storm, hvilket giver den nemme vedligeholdelse.

Teknikken ved denne type sejl der gør det vindstærk er, at regnvand ikke hober sig op på dugen, men det siver derimod igennem stoffet. Dèt er med til at gøre sejlet mindre vindfølsomt i forhold til andre typer solsejl, men er til gengæld ikke vandtæt. Det gør solsejlet oplagt til børnehaver, vuggestuer, SFOer, skole og i private hjem.

Hvorfor et vindtæt sejl?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du skal vælge denne type solsejl til hjemmet eller professionelt brug.

Solsejlet skal først og fremmest skabe skygge, og her er vuggestuen eller børnehavens sandkasse et oplagt sted, hvor du skal dække for solens uv-stråler. Det betyder dog ekstra arbejde, for nogen skal varetage vedligeholdelse og opsætning. Her vil et vindstærkt solsejl, der godt nok ikke er vandtæt, men er i den gode kvalitet, være det smarte valg. Det kan hænge ude det meste af året, på nær, når vores voldsomme storme kommer.

At solsejlet kan hænge ude, så du slipper for at sætte det op og ned mange gange, gør, at vedligeholdelsen for medarbejderne i børnehaven eller dig selv i hjemmet, bliver kogt ned til opsætning i foråret og nedtagelse i efteråret.

Fordele ved vindtæt solsejl

 • Ikke vindfølsomt som almindelige solsejl
 • Kan hænge ude det meste af året – kan dog ikke holde til stormvejr
 • Du sparer tid ved vedligeholdelse
 • Opstramning er ikke nødvendigt så ofte som ved andre solsejl
 • Kraftig kvalitet

Find inspiration til forskellige solsejl opsætninger der måske passer ved jer

Det gode og billige solsejl?

køb et vindstærkt firkantet solsejl til børnehavenDen stærke kvalitet der kan holde til vinden og regnen uden at kræve meget vedligeholdelse, finder du til bedste pris ved forhandleren Solsejlspecialisten.

Specifikationerne ser sådan ud på det gode kvalitets sejl:

 • Kraftig stof af vævet polyester
 • Firkantet eller trekantet solsejl i kraftig kvalitet – 180 gr./m2
 • Mål: 3,6 x 3,6 m. eller 5,5 x 5,5 m.
 • 3,6 x 3,6 m. = 13 m2
 • 5,5 x 5,5 m. = 25 m2
 • Beige farve
 • 90% UV-beskyttelse
 • Åndbar stof
 • Kan maskinvaskes ved 30 grader
 • Pris for trekantet: 399 kr. & 645 kr.
 • Pris for firkantet: 695 kr. & 1095 kr.

Vælg mellem trekantet eller firkantet løsning, hvor det firkantet solsejl selvfølgelig giver en større dækning, men kræver dog også mere arbejde at sætte sejlet op.

Du finder god kvalitet og pris hos Solsejlspecialisten.dk her

Placering af solsejlet?

Placeringen af dit mere eller mindre permanente solsejl er selvfølgelig vigtig. Det er ikke så meget, hvad der skal dækkes, men fokus på hvilket retning solens stråler kommer fra på de givne tidspunkter af dagen, hvor behovet for solsejlet er tilstede.

Hvis der skal flyttes rundt på solsejlet hele tiden, fordi solen flytter sig, så ryger fordelen ved at købe det slidstærke solsejl. Du kan selvfølgelig vælge at købe stolper der kan justeres, men det er dog nemmere, at gøre sig selv klart, hvordan du placerer solsejlet rigtigt til at starte med.

Hvordan du sætter sejlet op?

Den rigtige opmåling er første og vigtigste skridt. Her skal du huske at lægge lidt ekstra afstand mellem ophængningspunktet og sejlet, da der skal være plads til beslag, snore og opstramning.

Hvis du ikke har nogen punkter at hænge solsejl enderne i, kan du med fordel købe pæle eller beslag.

Hæng enderne fast i holdbare punkter, hvor den ene ende, ofte er i forbindelse med hus eller bygning. Her skal du huske, at rawplugs og bolte skal være i den gode kvalitet, så vinden ikke lige pludselig rykker beslaget ud af muren.

Den smarte og nemme løsning er, at fastgøre linen fra solsejlet i en karabinhage, og så bruge øjebolte i de 3 eller 4 ophængningspunkter, for så kan du hurtigt tage sejlet ned.

Du kan med fordel se videoen her, hvor der bliver hængt et trekantet sejl op udenfor en bygning:

Hvordan du vedligeholder dit nye solsejl?

Selv om der ikke er den store vedligeholdelse ved det kraftige og vindstærke solsejl, så er der et par gode holdepunkter, til det nye solsejl holder det længere.

Først og fremmest skal det selvfølgelig tages ned hen på efteråret, hvor vinden begynder at være af stormstyrke, da stoffet ikke kan holde til disse storme. Derudover, så husk at holde solsejlet spændt helt ud, hvilket giver en længere holdbarhed for syningerne, da vinden ikke får chancen for, at solsejlet blafrer.

Når solsejlet bliver taget ned, så vask det godt og lad det tørre helt, før du pakker det ned.

4.5/5 (2 Reviews)

Kan du lide det du læser?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest
Del på reddit
Del på Reddit
Del på email
Del på Mail

Tjek også